RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 12. mai 2013

MATTI ILVES: EESTI JAGAB LAHKELT IMMIGRANTIDELE ELAMISLUBE

Immigrantide surve Eestile on viimasel ajal kasvanud ja see on ka loomulik, kuna meie jagame neile lahkelt elamislube. Isegi Euroopa Liit on nüüd majandus- ja rahanduskriisi ajal karmistanud elamislubade taotluste rahuldamist ja eitava vastuse saavad 75% taotlustest.

Eesti on siin märksa heldam ja taotluste tagasilükkamise protsent on ainult 66! Seda isegi hoolimata viletsast kodumaiste inimeste elamisjärjest ja suurest tööpuudusest. Tuletan meelde, et meil elab 64 000 last vaesuses või vaesuse piiril - need on täiesti ametlikud ajakirjanduses avaldatud andmed ja mitte minu väljamõeldis. Välismaale on tööd otsima siirdunud 100 000...200 000 inimest, nende täpset arvu ei tea keegi, kuna arvestust E Liidus ei peeta - tööjõu vaba liikumine. Mis saaks meie paljukiidetad majandusest aga siis, kui need inimesed otsustaksid ühtäkki aga tööd otsida kodumaal Eestis?

Illegaalseid immigrante, mitmesuguseid varjupaiga taotlejaid ja ka majanduslikel põhjustel oma kodumaa hüljanud inimesi nimetatakse üldjuhul lihtsalt pagulasteks ja neile on tagatud juba rahvusvaheliselt suured õigused, kirjutasin sellest SIIN.

Tere tulemast Eestisse igasugused karvased ja sulelised, meie riik hoolib teist!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP