RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 20. mai 2013

Tallinnas moodustati noorteringkond

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna Tallinna ja Tartu ringkondade noorliikmed kogunesid reedel, 17. mail Tallinnas. Algselt klubiõhtuna planeeritud kokkusaamine päädis aga Tallinnas uue noorteringkonna loomisega.
Tallinna Noorteringkonna juhatuse esimehe Hannes Nagel´i sõnul, seisab neil ees väga suur väljakutse: “Selleks, et Eesti ei jookseks tühjaks noortest, kes on kaotanud usu ja lootuse parema homse nimel on vaja viia noorte hääl ühiskonda selge sõnumina. Täna seisneb noorte suurim etteheide juba selles, et mitte keegi ei kuula nende ettepanekuid. Let´s JOKK võib esmapilgil tunduda naljana aga reaalsuses on asi naljast väga kaugel.”
Juhatuse liikmeks valitud Tarmo Kask täiendas seisukohta järgnevalt: “Selle tulemusi näeme me igapäevaselt kui keegi meie tutvusringkonnast on otsustanud kodumaalt lahkuda, kes Soome, kes kaugemale.” “Kuna poliitilisel areenil on endiselt esindamata Eesti noored, keda üldsus saaks võtta tõsiselt (viimasele aitavad kaasa nii Toobalid kui Kutsarid), siis siinkohal saab see oleme Konservatiivsete Noorte jaoks prioriteet number üks,” selgitas Tallinna Noorteringkonna juhatuse esimees.
Kohtumisel arutati elavalt noorsooga seonduvaid probleeme nagu haridus, tööhõive, noorperede väljakutsed ühiskonnas ja tuleviku väljavaated. Ülevaate tööturust ja noorte tööhõivest andis ka klubiõhtul osalenud Eesti Töötukassa esindaja tööturu ja sotsiaalkindlustuse koordinatsiooni küsimustes. Ühiselt jõuti seisukohale, et noortega seonduvad probleemid peavad saama ühiskonnas suurema kõlapinna ning Eesti Konservatiivsed Noored võtavad enda seal juures kanda Eesti noorte häälekandja roll.

Allikas: http://www.ekre.ee/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP