RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 9. mai 2013

Ettepanek: perekonda kaitsva petitsiooni allkirjastanud inimesed võiks sallivuse huvides ühiskonnast eemaldada, pannes nad selleks rajatud laagritesse

Lõik on kustutatud Andmekaitse Inspektsiooni nõudel.

Nimelt võiks tema arvates kõik need rohkem kui 35 000 inimest ühiskonnast eraldada, ehitades neile "mingid vastavad laagrid vms".

Lõik on kustutatud samal põhjusel.

Ilusad ja väga sallivad mõtted, kas pole? Härrad peavad oma unistuste teostumiseks siiski veel kannatlikkust varuma, sest toodud eesmärkideni ei saa jõuda üleöö. Siiski töötatakse selle nimel pidevalt.

Tänagi võime EPL-st lugeda programmilise ateisti Andrus Kivirähki bravuurikat kirjutist sellest, kuidas kirikust lähtub sallimatus, ahnus ja kurjus. Kivirähk töötab suure pühendumise ja järjepidevusega selle nimel, et avalikkuse silmis kristlust ja kristlasi halvustada ja naeruvääristada.

Mäletatavasti avaldas mitte kuigi ammu riiklikult rahastatud kultuurilehe Sirp peatoimetaja hr Kaarel Tarand – veel üks väga salliv mees – oma juhitavas lehes artikli, milles kutsus üles juurima ühiskonna avalikust elust "järjekindlalt ja leppimatult" välja mitte ainult ekstremismi, vaid kõik religioonide peavoolud.

Lõik on kustutatud. Kolm lõiku kustutas selle blogi haldaja Matti Ilves Andmekaitse Inspektsiooni nõudel.

Varro Vooglaid

Allikas:  http://www.decivitate.ee/?news_id=1666
_________________
Neomarksistliku Euroopa Liidu (lugege SIIT) kohalikud aktivistid lähevad väljaütlemistes ikka liiale, aga ilmselt nad tunnevad suurt toetust nendele ideedele, et võivad sellisi väljendusi endale lubada. 
Võib-olla võetakse Euroopas kasutusele ka nende Nõukogude Liidu aatekaaslaste kogemused.
Toon nüüd väljavõtte Martin S. Kull´i raamatust "Tapva hämaruse päevaraamat":

Täiesti salajane
Hävituspataljoni juhtidele          Rakveres, 4.juulil 1941

Eestlased on kommunismi verivaendlased, mida nad on näidanud. Käsin hävituspataljonidel tegutseda julgelt, kaastundeta ja halastamatult kõigi klasside suhtes, olgu need eesti töölised, talupojad, töötav intelligents või kaupmeeskond.
Need lurjused on kõik ühed ennastäis äraandjad, kellele meie võitluse siht on sula õhk. Nottige neid maha karmi käega, olgu see noor või vana! See koerasugu tuleb hävitada, muidu hävime ise!

Juhtnöörid:
1. Üksikute inimeste tapmist tagala piirkonnas toimetada vaikselt. Soovitav puua või tulle visata.
2. Massilisteks hukkamisteks kasutatagu kõrvalisi metsanurki. Juuresoleval kaardil on kohad, kus massilisi hukkamisi on kõige sobivam läbi viia, märgitud ristisega.
3. Isikuid hea varustusega mitte matta. Varustust on vaja.
4. Hoonete põletamisel, mida tuleb teostada igal pool, kasutada tuletunglaid ja bensiinipudeleid, mis teile välja saadetakse.
Antud juhtnööre täpselt täita!

M.I.
_________________
Täna, sain siis kirja, kus teatati menetluse lõpetamisest:

ANDMEKAITSE INSPEKTSIOON

Lp Matti Ilves
Blogi haldaja                27.06.2013 nr2.1.-1/13/963

Menetluse lõpetamise teade isikuandmete kaitse asjas

Andmekaitse Inepektsioon lõpetab järelvalve menetluse, kuna Mats Tammisto isikuandmete töötlemine on lõpetatud.

Lugupidamisega
/allkirjastatud digitaalselt/
Kadri Levand
vaneminspektor
peadirektori volitusel
tel 62741 42

Minu kiri neile:

Tere!
Tänan Teid menetluse lõpetamise eest. Arusaamatuks jääb ainult see, et kui Mats Tammisto on enda kohta  kõigile avatud  internetis avaldanud andmed, kus nimetab end agnostiliseks ateistiks, ning veel nii meestest kui ka naistest huvituvaks, miks neid andmeid ei tohi siis kasutada?
Tundub, et sellised tegelased on kuidagi erilise riikliku kaitse all ja nad võivad endale lubada märksa rohkem kui tavainimesed.

Tervitades,
Matti Ilves



0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP