RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 17. juuni 2013

Ajalugu fookuses: Rosenbergi päevik

Väideavalt siis ilmunud tõeline imeleid ehk Alfred Rosenbergi päevik.
Kõik need “järsku” imekombel aastakümneid hiljem välja ilmunud päevikud on siiani osutunud võltsinguteks.
Iga tõsiselt võetav ajaloolane saab sellest aru, et Rosenbergil polnud mingit reaalset võimugi mingit hukkamist korraldada ja ida-alad olid sisuliselt Himmleri kontrolli all.
Kuidas saaks seal olla siis tüüpilist nutulaulu juudihävitusest?
Teatud poliitilised jõud näevad pidevalt vaeva, et holocashiga raha teenida maksku, mis maksab.
Ääretult “üllatav” ka et vasakmeedia Eestis selle ekstremendi avaldamisega kaasa läheb.
Muigele ajab ka selgitus, et prokuratuuri kantselei päeviku aastakümneteks kaotas. Pigem kaotati see, et tollal ei pääseks keegi ligi asja audentsust tõestama. Olid ju asjaosalised suuresti elu ja tehnoloogia kergelt tuvastatav.
Seega ametlikus teoorias Nürnbergi protsessi ühe prokuröri kantselei käsutuses oli dokument, millega holokausti tõestada ja selle asemel, et seda protsessil kasutada, võttis sekretär selle kaasa ja kinkis sõbrale ajaloolasele selle suveniiriks ja too ei piuksatanud elu jooksul kordagi, et selline rariteet tema käes on.
Kas saab vähegi ajalooga kursis olev inimene olla tõesti nii loll, et järjekordset fabritseeringut uskuda?
Alfred Rosenberg
Sündinud 1893 Tallinnas, oli NSDAP poliitik, Saksamaa riigiminister, arhitekt, filosoof ja üks natsionaalsotsialismi olulisemaid ideolooge. Tema isa Woldemar Wilhelm Rosenberg oli jõukas läti kaupmees, tema ema Elfriede Caroline Siré oli eestlanna.
1915. aastal abiellus Rosenberg eestlanna Hilda Leesmanniga, abielu lahutati 1923. 1925. aastal abiellus ta Hedwig Krameriga. 1930. aastal sündis neil tütar Irene, üks poegadest suri peagi pärast sünnitust.
1933. tõusis Saksamaal Reichsleiteri auastmesse.
Alfred Rosenberg mõisteti 1. oktoobril 1946 surma, ta poodi 16. oktoobril. USA peasüüdistaja asemik Robert Kempner on öelnud:
„Protsess toimus vähemalt aasta aega liiga vara. Vahepeal oleme me leidnud väga paljusid dokumente. Täna meie ei mõistaks Rosenbergi enam surma.“

Allikas: http://staap02.wordpress.com/

1 kommentaari:

loan lending plc 3. märts 2015, kell 10:59  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP