RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 2. juuni 2013

Rahvuslased juhtisid konverentsil tähelepanu piirileppe ebaseaduslikkusele

www.DELFI.ee
Laupäeval toimus Rahvusraamatukogus piirileppe-temaline konverents „Tartu rahu puutumatuse kaitseks”, millest osavõtjad leidsid, et piirilepe on ebaseaduslik.
Üritusega juhtisid korraldajad enda sõnul tähelepanu Tartu rahu tähtsusele, ta kehtivusele ning kavandatava Eesti-Vene uue piirileppe kahjulikkusele ja ebaseaduslikkusele.
Konverentsil esinesid Helmut Piirimäe, Henn Põlluaas, Jüri Vaidla, Jüri Toomepuu, Jüri Estam, Mart Niklus, Kalju Mätik, Vello Leito, Aivar Koitla jt.
Piirileppe-konverentsi korraldas ühiselt kuus organisatsiooni: Julius Kuperjanovi selts, Rahvuslaste Tallinna klubi, Eesti konservatiivne rahvaerakond, Eesti iseseisvuspartei, Eesti vabaduspartei - Põllumeeste kogu ning Kristiine üürnike ühendus.
Allikas: http://www.delfi.ee/archive/print.php?id=66221296

2 kommentaari:

Anonüümne 2. juuni 2013, kell 18:34  

Väljavõte Phil Schneideri kõnest Nevadas 1993.a
"Me peame oma valitult esindajatelt küsima,et miks nad ühtesid või teisi otsuseid vastu võtavad, mis õõnestavad ühendriikide terviklikkust...
Mõistke, kui meie poliitikud ütlevad,et ma armastan oma kodumaad aga samas pooldan ka relvade kontrolli(konfiskeerimist tsiviil isikutelt), siis ma ütlen,et sa ei saa olla kahes majas isand...
Sa kas oled rahva esindaja ja 15 päeva jooksul on sul aega kirjutada avalik vabandus või oled sa astunud reetmise teele. Ning kui nii,siis sind antakse kohtualla kui riigireeturit. Kuid ma ei näe seda täna toimumas..."

Soovin rahvuslastele edu piirileppes ja mitte järele anda Liberaalidele(marksistidele) ning muudele ühtse sotsialistliku maailmakorra taaskehtestajatele.

Anonüümne 3. märts 2015, kell 12:04  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP