RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 8. juuni 2013

Soros: Bundesbank hävitab eurot

Bürokraadid ja Saksamaa keskpank Bundesbank hävitavad eurot, ütles miljardär György Soros Saksa ajalehele „Süddeutsche Zeitung” antud usutluses, teatas 13. aprillil 2012 uudisteagentuur „Bloomberg”.
Soros lisas, et Euroopa tõus ja langus jääb ainult rahanduslikuks mulliks, kui ei muudeta senist rahanduspoliitikat. Sorosi sõnul jätkab Euroopa enese päästmist, kuni läheb viimaks pankrotti, selmet võtta ette midagi, mis soodustaks majanduskasvu.
Suurbritannia majanduslehele „Financial Times” ütles Soros, et Euroopa rahanduskriis on jõudmas letaalsesse faasi. Sorosi hinnangul pole kriisi taandumisest juttugi.
Sorosi meelest on euroala reeglid lakanud toimimast ja neid olevat vaja radikaalselt revideerida. Püüdlused säilitada status quod halvendavad Sorosi arvates olukorda veelgi. Sorosi väitel tuleb turgude normaliseerimiseks rakendada erakorralisi meetmeid ja kehtestada uued reeglid, mis tagaks rahaturgude sisemise stabiilsuse.

Rahvuslaste Tallinna Klubi ajalehe „Rahvuslik Teataja” 6. numbris (märts-aprill 2012) ilmunud lühiuudis. Koostas: Tõnu Kalvet.

1 kommentaari:

Anonüümne 3. märts 2015, kell 12:00  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP