RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 12. juuni 2013

MATTI ILVES: JÄRJEKORDNE KINGITUS EESTI OSARIIGILE

Eesti saab lühikese aja jooksul juba teise suure kingituse Euroopa Liidult. Esimene oli ESM kohustuslike sundmaksetega ja nüüd veel nn. ELi-sisene tõhustatud solidaarsus varjupaiga valdkonnas. See tähendab, et teistest EL-u riikidest hakatakse siia saatma pagulasi, potesntsiaalseid EV kodanikke.

Kodanikuvabaduste, justiits- ja siseasjade komisjon, katkend raporti seletuskirjast: "Raportöör usub, et solidaarsusraamistiku loomine ei vabasta liikmesriike oma rahvusvaheliste ja ka ELi-siseste varjupaigaalaste kohustuste täitmisest, vaid annab pigem Euroopa ühisele varjupaigasüsteemile konkreetsed vahendid ja menetlused nende liikmesriikide toetamiseks ja abistamiseks, kes seisavad varjupaigavaldkonnas silmitsi ebaproportsionaalse surve ja ebaproportsionaalsete kuludega, peamiselt oma geograafilise asendi või demograafilise olukorra tõttu. Teiste sõnadega, tervikliku solidaarsusraamistikuga, millega aidataks liikmesriikidel parandada oma varjupaigasüsteemide kvaliteeti, tagamaks varjupaigataotlejate õiguste täielik austamine, tagataks ka varjupaigaalase acquis’ korrektne rakendamine ning seega Euroopa ühise varjupaigasüsteemi kogu toimimine."
Kogu raportiga, mis vormitakse direktiiviks, saate tutvuda SIIN.

Aldo Roomere kirjutas FaceBook´is: "Kas teate, kallid sõbrad, et juba praegu trambivad Eesti maakondades ringi Euroopa migratsiooniemissarid ja uurivad, kuhu ja kuipalju neegreid või muid väga ülekvalifitseeritud tööjõurassi esindajaid toppida saab - iga migrant on Eestis kohustatud saama ligi 650€ kuus peo peale (mitte millegi eest!), neile antakse kohe korter ja tasuta tugiisik. Nii tore vaLITSus on meil!"

See on tõsi, et siia hakatakse kvootide alusel saatma põhiliselt neegreid ja araablasi, kuna lõunaosariigid on tugeva pagulaste-immigrantide surve all ja sinna tulevad pagulased põhiliselt Aafrikast ja islamimaailmast.
E Liitu ja meie valitsust ei huvita üldse see, et siin elab juba üle 30% immigrante ja okupante ning seda juba 192. rahvusest. Teistes osariikides küünib muulaste arv aga ümmarguselt ainult 10%-ni.
Meie õnnetus on ilmselt see, et venelased on valgenahalised ja nii ei lange nemad sugugi "klassikalise" multikultuursuse alla ja E Liit neid ei arvesta.
Esimesed kvoodipagulased saabuvad Eestisse tõenäoliselt järgmisel aastal ja nii on meil lootust saada liidu üheks multikultuurseks näidismaaks.

Parafraseerides Prantsuse Vabariigi ühte direktorit Larevelliere-Lepeaux´i, kes hüüdis Napoleoni saabumisel Pariisi Itaalia sõjakäigult - "Õnnelik Prantsusmaa":

"Õnnelik" Eesti!

69 kommentaari:

Unknown 12. juuni 2013, kell 12:59  

Kui mina võtsin end paar aastat tagasi töötukassas arvele, öeldi seal, ilma et oleks isegi küsinud, täpselt sellised sõnad: Te pole riigi ees oma kohust täitnud ega vasta kriteeriumitele ja seoses sellega te mingit 60 euri kuus ei saa kah!! Ma ei mõista, olen olnud ajateenistuses Eesti Vabariigis, maksnud ka tulumaksu! Kas nüüd mingi pigipunt on täitnud "kohuse" riigi ees ja vastab nendele "kriteeriumitele" ja mina mitte?

Anonüümne 12. juuni 2013, kell 16:30  

Kui Eestlased selliste asjadega lepivad,siis ma ei tea!
Mida teha,see on totaalne rahva,maa ja riigi hävitamine!

... 12. juuni 2013, kell 22:28  

vaatamata igasugu uuringutele on tegelikult eesti keskmine palk kuskil 400-500 eur-i, toetused kordades väiksemad ja neegrid saavad 650- plus korter. eestlased kolivad tänu sellele et riik neid ei toeta välja ja neegrid tuuakse sisse. tahaks näha kaua see riik vastu peab kui terve riik on täis neegreid, venelasi ja muidusööjaid, samas töötavad inimesed kolivad välja.

Anonüümne 13. juuni 2013, kell 08:07  

Huvitav kust tuleb see 650 EUR,mis antakse igasugu migrantidele? Kas see tuleb EL või meie eelarvest. Sisuliselt oleme nüüd jõudnud sinna,kus ühendriigid seda on. Kus põhiseaduslik järjepidevus on muutunud küsitavaks ja iga sisserändaja teeb mida heaks arvab.
Föderaalreserv kontrollib USA rahandust, meil on see rootsi pankade käes. Obama asub põhiseadust muutma ja loob oma rünnakrühmasid,et saavutada kontrolli. Just nagu Hitler seda tegi. Meil õnneks asi nii hull ei ole aga pole välistatud,et sääraseks see elu siin ei muutu. See,miks meie riil säärane on nagu on, see on suuresti meie enda tehtud,kui oleme lasknud,et valede lubadustega ära osta ja uinutada sotsiaal illusioonist 5. rikkama riigi hulka.

Anonüümne 13. juuni 2013, kell 17:20  

soomes on neid ruberoide sitax ja nad elavad sots rahade eest.sama tuleb ka eestis.meil ei hoolitse riik omade eest aga pange tähele need saavad kui eliidix.eesti riik teeb kõik et eu liidule perse pugeda.kellele neid vaja on,olex siis et keegi valgenahaline,need hakkavad ju siginema nagu seeni peale vihma.äitahh aga nii see pole õige lihtsalt pole.

VaimneJuht 23. juuni 2013, kell 02:46  

irw mõelge nüüd,kui selline jama läheb läbi nagu soomes on palju probleeme tulemas,kui kohalikud elavad halvemini kui immigrandid ,no mõelge ka vähe.kui keegi siia tulebki siis nad panevad siit kohe minema

Matti Ilves 28. juuni 2013, kell 22:06  

Nüüd ma tean, kust tuleb see 650€, kahe aasta jooksul maksab seda E Liit ja hiljem on see juba meie mure, kuna siis loetakse nad juba meie elanikeks!

Anonüümne 30. juuni 2013, kell 13:28  

Ei pea siin ükski muidusööja kaua vastu... Kui El enam ei toeta, siis hakkab uus kodumaa neid samuti näljutama nagu pôlisrahvast ja kui ikka väga tugevat patriootlikkust ei tunne ja veremekk suus edasi rühkida taha, siis ilmselt on loogiline jätk heaoluriiki pôgenemine...

Matti Ilves 30. juuni 2013, kell 19:02  

Ei julge kartellipoliitikud neid nii näljutada kui eestlasi, see oleks siis juba lausa rassistlik tegevus ja annaks "õigustatud" põhjuse mässuks ja põletamisteks!

Anonüümne 1. juuli 2013, kell 14:46  

Hea artikkel. Vastu vaidleks siin vaid selles, et inimene, kes väidab, et mujal euroopas jääb muulaste arv 10% kanti, siis ta pole ilmselgelt Eestist välja kunagi saanud.
Väike näide...
"30 per cent of the population report being of Indian ethnicity per 2013 across UK."
Ei leidnud hetkel raportit, kus oli kõik üles loetletud, kuid brittide arv oli kusagil 25% kandis, ehk siis 75% muulasi. Ja UKst kaugele maha ei jää Hispaania, Prantsusmaa, Saksamaa jne...

Happeline R.K. 1. juuli 2013, kell 21:03  

No mingu ikka persse küll oma ühise süsteemiga. Ajagu palga ja maksude poliitika ühiseks kõigepealt! Persse, hakkan ka varjupaika taotlema, elamine prii ja üle 600 euro kätte. Kõik eestlased oma kodumaal pagulasteks!

Anonüümne 19. juuli 2013, kell 12:08  

Äkki oleks protestist kasu?

Anonüümne 19. juuli 2013, kell 12:17  

kui kõik inimesed poleks sellised debiilikud, et lasevad kõik endale pähe istuda ja ajuloputust teha saaks eestist täiesti iseeseisev ja normaalne riik väga kõrge majandusega ja rahuoleva rahvaga aga kahjuks on neid mõtlejaid vähe ja isegi need kes on neil pole võimalust midagi muuta.

Matti Ilves 19. juuli 2013, kell 16:10  

Mind süüdistati siin ebatäpsete andmete toomises ja veel selles, et ma pole riigist kunagi ilmselt välja saanud, mis muidugi ei vasta tõele. Kui aga hakkame immigrantide arvu hindama silma järgi vastavas riigis viibides, siis kindlasti eksime, sest need on koondunud tavaliselt suurlinnadesse.
Toon siin mõned kättesaadavad andmed:

Norra - norralased moodustavad 90...91% rahvastikust
Rootsi - 86,7% elanikkonnast on rootslased
Inglismaa - valgeid britte on 45,1 miljonit ehk 80,5 protsenti (2001. aastal 87 protsenti)
Saksamaal elab 7 289 100 välismaalast, neist 1 764 700 on Türgi, 540 800 Itaalia, 326 600 Poola, 309 800 Kreeka ning 297 000 Serbia ja Montenegro päritolu (2005). Kunagise Jugoslaavia alalt on pärit 963 000 ja NSV Liidust 507 800 inimest. Elanike arv Saksamaal on 82 miljonit, seega välismaalaste % - 11,25.
Prantsusmaa rahvaarv on rahvaarv, 64 768 389 (koos meretaguste piirkondadega; 2010), ilma nendeta 62 814 233 (juuli 2010). Rahvuselt prantslaste osatähtsust pole võimalik leida, kuna riigis elavad alaliselt ainult pranstlased, riigi poliitika on selline.

Marko 19. juuli 2013, kell 19:02  

Ise ka usute seda, et mingitele neegritele hakatakse siin 650€ andma? Lolliks olete läinud või? See asi ei saa mitte kuidagi siin läbi minna.

Mrs Mesi 19. juuli 2013, kell 20:01  
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Anonüümne 19. juuli 2013, kell 20:33  

halenaljakas on lugeda neid kinnise silmaringiga nn.Uhkete Eestlaste kommentaare `pigidest`. Must mees on ka inimene ja kõik ei ole muidusööjad,ei tasuks üldistada. Mis te ise paremad olete? Lasete riigil kahe jalaga seljas trampida ja ainult vingute :) Kui nii halb on tõmmake minema siist. Ah jaa ,vist ei saa hakkama mujal . Igasugused rassistid tuleks üldiselt ühte punti siduda ja allavoolu lasta ma arvaks.

Anonüümne 19. juuli 2013, kell 21:38  

Madala laubaga töllakai on siin tôesti palju kommimas. :)

Tegelikult, need, kes tulevad on küll musta nahaga- aga sisu on teil täpselt sama. Töllakad! :)

Käige Soomes ehitamas, pekske värvilisi ja pedesid. Pudel viina on teie streik ja laupóhtune kommenteerimine.

Igal Eestlasel on ôigus osaleda valimistel valitavana. Tehke ise siis Eesti riik, vingatsid :)

urmo 19. juuli 2013, kell 22:52  

Mis mõttes mina rügan , et oma makse maksta ja neile antakse lampi sellised hüved imege lahti väärakate riik !!! Ühesõnaga olen rahul ,et Eesti riigile makse ei maksa !!! Aidake enda inimesi kõigepealt ja siis mingeid suvalisi parasiite uskumatu ...

Unknown 20. juuli 2013, kell 13:11  

issand yks normaalne inimene siin vahemalt!! seda jubedat artiklit ja piiratud moistusega inimeste poolt kommentaare lugedes on lihtsalt lausa piinlik eestlane olla. pool meie enda rahvast on mooda ilma laiali,kujutate nyyd kui meid koheldaks mujal ilmas kui olendeid kel on vahem oigust elada ja hingata kui kohalikel. taiesti habi on mis vaimupimedas tynnis paljud inimesed elavad...kitsas silmaring ja vaimupimedus on ohtlik.mix inimesed alati koige suuremaid majandus poliitika ohvreid enda sitas elus syydistavad...nagu teise maailma soja eelohtul

Anonüümne 20. juuli 2013, kell 15:06  

süda läheb pahaks....
viimane koht kus saab neist loomadest veel peaaegu puhata ongi ju Eesti.
Kas töesti laseme ka enda riigi täis sittuda.
Oma naisi müüa ja lastele narkootikume süstida.
Ei ole ju vöimalik , et ainult "lihtrahvas" seda näeb mis sellega EU-s juba kaasnenud on !!!!
VÖIMATU !

Unknown 20. juuli 2013, kell 15:07  

oh seda vaimupimedust ja pimedat oigustamatut viha...kas eesti inimestel mingit empaatia voimet pole?enamus neist inimestest pogenevad soja ja vaesuse eest,mis muideks pole nende syy.palju eestlasi teise maailma soja aegu pagulusse laks?ja laheks tana jalle kui olukord sunniks.ja EL-il on ka oma osa selles et nendes riikides elu porgu on. palun lugege veidi ja vaadake infirmatiivseid doku filme ja tulge oma tynnist valja. valede inimeste peale haugute

Andres Kivimägi 20. juuli 2013, kell 19:31  

Ingrid Kaar. See teie kommentaar on hea näide teadmatusest.Isegi Eestlane on väikese tähega kirjutatud.See siis selleks. Tegemist on genotsiidiga terve Euroopa vastu. EU selleks loodud ongi.Rahvusriigid peavad kaduma on nende moto.Eestlane oli ka jah põgenik aga kuhu põgeneti? Ikka sarnase kultuuriruumiga maadesse mitte neegrite maale või Araabiasse.Süüdi pole põgenikud ise vaid lömitavad poliitikud kelle lobitöö tulemusel neid sisse lastakse.

Anonüümne 20. juuli 2013, kell 23:25  

Sööge sitta neegrid tööd ei tee ja riik peab yleval ning mina pean soomes tööd tegema kuna eestis antakse ainult pagulastele raha on ikka Tore EU ja vabariik

rassist 21. juuli 2013, kell 12:50  

No kui neid neegreid siis sunniviisiliselt saatma hakatakse, siis tuleb lihtsalt vaikselt kurikaid ja AK47 varuma hakata ;)

Anonüümne 21. juuli 2013, kell 13:32  

Jaa...siis hakkab olema sama palju probleeme, kui Soomes. Hakkab see narkokaubandus levima,täpselt nagu mõnes soome linnas, kus olen käinud. Just sellised linnaosad, kus elavad nö abistatavad. Lihtsalt tänava peal käib müük-raha kauba vastu. Lisaks veel vägistamised ja röövimised. Ma tean selliseid linnu, kus just need "pagulastest abistatavad ja väetikesed" käivad nugadega öhtuti linna peal ja möödakäijatelt röövivad raha, sõidavad ka oma autorontidega ringi ja kui näevad,et keegi oma pangaarvet just automaadist kontrollib, siis hüpatakse noaga kõri kallale ja käsivad raha anda. Ma ei taha ette kujutadagi, kui ükskord on neid Eestis nii palju,et ei saa rahulikult maalegi sõita ja oma vanemate pärast karta....

Anonüümne 21. juuli 2013, kell 20:32  

Krt kui Eesti rahvust üritati kaotada NSV-liidu aegu ei saadud just eriti hakkama,kas siis nüüd seda suudetakse uue liidu (EU) ajal. F..K kas me tõesti laseme endaga nii teha!??

Anonüümne 22. juuli 2013, kell 00:51  

Immigrant Somaaliast saabub Berliini, peatab esimese inimese tänaval ja ütleb:
- Tänan Teid, härra, Teie riik lubas mul elada siin, andis tasuta meditsiinilist abi, kinkis elamise, annab elamisraha, annab hariduse ja ei mingeid makse.
- Te eksite, ma olen Afganistanist.
Sammub immigrant edasi mööda tänavat ja kõnetab järgmist vastutulijat:
- Tänan Teid proua, teil on nii ilus maa.
- Oi, ei ma pole sakslane, olen Iraagist.
Astub Somaalia immigrant edasi ja surub järgmisel vastutulijal kätt:
- Tänan Teid imetoreda Saksamaa eest.
- Ma olen hoopis Pakistanist, mitte Saksamaalt.
Kõnnib somaallane edasi ja kohtab naist, kellel laps süles:
- Kas Teie olete sakslanna, tahaksin Teid siiralt tänada selle kauni maa eest?
- Ei ma olen Indiast.
- Aga kus siis sakslased on?
Hindu vaatab kella ja vastab:
- Praegusel kellaajal on nad tööl.

Anonüümne 22. juuli 2013, kell 11:29  

See on nii rumal jutt, et selle loo autor tuleks saata sundravile ja kastreerimisele.
Esiteks õpi ome emakeeles kirjutamine ära ja teiseks ära õhuta rassivaenu, pealegi on sinu faktid täiesti laest võetud.

Matti Ilves 22. juuli 2013, kell 20:13  

Lugege lisaks, millisele õnnemaale meid juhitakse:
http://rahvuslane.blogspot.com/2011/07/matti-ilves-euroopa-liit-rahvaste-ja.html

Anonüümne 22. juuli 2013, kell 22:01  

..kes siin kaitseb neegried ja multikultuursust ja üritab teisi rassistideks sõimata, see peaks võtma oma suurest südameheadusest mõned sellised enda juurde elama, õpetama neile vabatahtlikult keelt ja tööoskusi ja alles siis võiks suu lahti teha, sest ta on andud oma tõelise panuse integratsioonipoliitikasse :)

Anonüümne 23. juuli 2013, kell 02:37  

Ei tea kuidas siis soomlased teist endist arvavad kui soomes tööl käite? Ise valisite EU. Mul on tösiselt piinlik nende inimeste ees, kelle pöllult tuleb eurooplaste toidulauale toitu, kes on rüganud 1 euri eest päevas, et maksta vee eest ja et keeta maisijahust ja veest endale ja oma perele süüa, ja kellel tekib erakordne vöimalus minna ja alustada uut elu seal, kus need asjad veel niikaugel ei ole, kus on arst ja kool ja loodetavasti ka vastaval tasemel intelligentsed inimesed (siinsete kommentaaride pöhjal kahjuks liiga vähe), ja need inimesed saavad vihma käest räästa alla....häbenema peaksite ise enda pöhimötteid sellel sinisel planeedil 21.sel sajandil. maailm kuulub köigile!
see et eesti riik on nii halval sotsiaalsel tasemel ei ole mitte immigtantide süü, vaid teie endi....teie kes teil on valimisöigus...teie ise olete selles süüdi, et teid lüpstakse...seljataga kirumist ja oma frustratsiooni, kellegi kolmanda peal välja elamist, ei vöeta vist eriti tösiselt seal riigikogus :) selleks et midagi muuta on vaja natuke rohkem teha kui vihkamiskommentaare kirjutada...ja pagulate vihkamisest teile ka rohkem maksma ei hakata. siis maksate teie jälle riigile, kui kusagil kellegi mönitamise vms. eest trahvi saate..

Iga mees on oma saatuse sepp ja oma önne valaja... ja nii edasi.

peedo 23. juuli 2013, kell 17:06  

egas midagi, olekski õige aeg ennast jälle vabaks laulda ja üks revolutsioon korraldada..

Anonüümne 23. juuli 2013, kell 20:59  

mõelge edasi, kellega on parem koos elada, venelastega, kellega juba sajandi jooksul ühes riigis elate, või peale EL-u astumist teise mantaliteediga v'lismaalastega!

Veronika 23. juuli 2013, kell 21:50  

Vihje Andres K.-le - eesti keeles kirjutataksegi sõna eestlane väikese tähega.
Ka minul on kurb näha sellist rumalust ja kitsarinnalisust, mida nii loo autori kui valdava enamuse kommentaatorite poolt.
Võib-olla tuleneb see sellest, et olen välismaal töötanud sõjapõgenike laagris ja näinud, millistest õudustäratavatest olukordadest nad on läbi pidanud käima, võib-olla sellepärast, et minu aafriklastest sõbrad käivad tööl 16 tundi päevas, 6 päeva nädalas aga võib-olla ka sellepärast, et igas võõras riigis, kus ise olen liikunud, leidub hordide kaupa eestlaseid (loe:muulasi). Lisaks siis eestlased soomes, kes moodustavad seal ühe suurima muulaste grupi ning täidavad pilgeni täis kohalikud vanglad. Soome on küll viimane koht, mida siin mõni kommenteerija aafriklaste poolt allakäinuks saab kutsuda. Tõmmakem ikka kõigepealt palk omaenda silmast välja. Ja ongi nii, kui eestlane eelistab välismaale muulaseks kolida, siis olgem valmis vastu võtma muulasi mujalt. Et midagi saada, tuleb ikka vastu anda ka eksju ;) Mul isiklikult on neist vaesekestest kahju, kes Eestisse saadetakse, ise näiteks küll ei taha seal olla - eelistan olla muulane kohas, kus on soe, süsteem ei anna lolle lubadusi ja korruptsioon on pigem avalik, mitte see, mis Eestis toimub. Ja teate mis? Sealsed elanikud, keda nii kardate, on tuhat korda viisakamad ja inimlikumad ning oma eluga palju rohkem rahul. Sõdu on ka Euroopas olnud, ebainimlikkust on ka Euroopas olnud aastasadu ning see jääbki nii. Ka eestlased on tuhandete kaupa varjualust palunud. Nüüd minnakse tuhandete kaupa finantsiliselt paremat elu saama. Miks me paremad oleme? Saame ka lasterahasid, töötuabirahasid jmt teistest riikidest. Praeguste Eestisse saadetavate põgenike kodumaad ei ole selles suhtes mingid erandid, nende geograafiline asokoht ei tee neid inimesi ebainimlikemaks kui mõni USA sõdur on Iraagis.

Gerda 23. juuli 2013, kell 23:24  

Muidugi võtke nad vastu, saab hakata eestlaste verd segama ja nii me liigume samas suunas nagu me põhjanaabrid,kus blondil naisel on mustika karva laps käe kõrval, teine kärus ja kolmas tulemas. Ja kindlasti makske raha ka, mitte millegi tegemise eest(kuna neid lihtsalt ei taheta tööle) samass kui oma inimene imeb näppu või ohverdab perekonna ja läheb mujale(loe:Soome) tööd otsima. Õiglane, kas pole?

Anonüümne 24. juuli 2013, kell 02:10  

Isiklikult arvan et varsti hakkavad lihtsalt kriminaalsuste arv tõusma , eestlane ei ole salliv inimene kui keegi elab tema rahakoti peal , isegi on raskused endal vangide elatust tasumisel nüüd juba toida mustasid , naeruväärsuste tipp on see riik ikka .

Unknown 24. juuli 2013, kell 05:19  

Samas, kui eestlased peavad kuradi miinimumpalga eest tööd rügama ilma puhkusteta, antakse immigrantidele 650 EURI ja veel elamu kh kaubapeale...Kuhu see riik satub omadega, olgu nad mustad,kollased,valged või isegi roosad, asi pole rassismis praegu vaid selles, et Eesti riik ei toeta enda inimesi samas kui immigrantidel lastakse kodus teleka ees logeledes 650 euri arvele...Eesti on omadega täiesti perses !!!

Unknown 24. juuli 2013, kell 05:21  

Kurat ma ütlen, eestlased rabavad miinimumpalga eest, et oma peret vaevu üleval hoida samal ajal, kui immigrantidele antakse 650 euri ja elamu puhtalt kätte...olgu nad kasvõi roosad, asi pole rassismis vaid selles, et Eesti riik ei toeta eestlaseid, vaid antakse immigrantidele kodus diivani lösutamise eest 650 euri. Eesti on omadega sitaauku lendand !

Anonüümne 24. juuli 2013, kell 08:24  

Sina Ingrid Kaar vaata rohkem ja loe rohkem ajupesu tekitavaid filme ja artikleid. Kui sa päriselust midagi ei tea, siis pea mokk maas. Need töllid, kes siia tulevad, nendest 99% ei hakka lillegi liigutama, vaid istuvad kodus sigivad ja võtavad riigilt pappi.

Ailar Väärtmaa 24. juuli 2013, kell 10:37  

"Kas teate, kallid sõbrad, et juba praegu trambivad Eesti maakondades ringi Euroopa migratsiooniemissarid ja uurivad, kuhu ja kuipalju neegreid või muid väga ülekvalifitseeritud tööjõurassi esindajaid toppida saab - iga migrant on Eestis kohustatud saama ligi 650€ kuus peo peale (mitte millegi eest!), neile antakse kohe korter ja tasuta tugiisik. Nii tore vaLITSus on meil!"

Tahaks näha seaduse lõiku kus see välja tuleb. Ei usu sellist paska!

Anonüümne 24. juuli 2013, kell 10:39  

Kui ma inglismaal olin reisimas siis elasin paar kuud Londonis ja,et odavam oleks kolisime kesklinnast kaugemale.Seal kandis aga elas 500 000 immigranti.Kogu see kant nägi välja nagu prügimägi,narkot võis osta vabalt, suht iga naurga peal olid mustade gängid öösiti,mitte kedagi usaladada ei tohtinud.Nii palju kui me inglastega seal kokku puutusime siis kirusid nemad ka neid maa põhja.Ma olen oma silmaga näinud mida nad teevad,see on haige lihtsalt.Kui euro tulis siis lubati,et hinnad ei tõuse ja nüüd on poole kallim kõik ja palgad pole sittagi tõusnud ja kui mõni usub sinisilmseslt,et kui immigrandid tulevad sis ka midagi halvemaks ei lähe ja peame neid vaesekesi hoidma ja katma siis edu teile.

Anonüümne 24. juuli 2013, kell 10:57  

kas baltikumil on vaja sama viga teha mida laaneriigid tegid? EU-l on kade meel et Baltikum on veel valgete inimeste maa? Ma saan aru et nad pogenevad halvast elu olust, aga siis peab olema ka immigratsiooni seadus nendele,et nad siin on ainult mingi aja, ja ei saa kodakondsust.

Matti Ilves 24. juuli 2013, kell 13:36  

Kas mõnel on juba meelest läinud?

http://rahvuslane.blogspot.com/2013/05/matti-ilves-immigrantide-mass-rootsis.html

http://rahvuslane.blogspot.com/2011/08/matti-ilves-multikultuuri-roomud.html

Kerli 24. juuli 2013, kell 14:25  

Kui ikka ei taha neid vastu vötta Eesti riik siis keegi sundida ei saa, Eesti riik peab ikka ise om riigi heaolu ja rahva eest seisma. Muidu on varsti nagu Rootsis, terve riik on musti täis keegi neid sinna ei taha aga keegi välja ka ei näita et neid ei taheta, istuvad vaikselt ja kannatavad,rahvas on vihane valitsuse peale kes midagi ette ei vöta. Tuleb korraldada demonstratsioon ja näidata mida rahvas tahab vöi vähemalt mingi debatt TV-s.

Anonüümne 24. juuli 2013, kell 15:04  

"E Liitu ja meie valitsust ei huvita üldse see, et siin elab juba üle 30% immigrante ja okupante ning seda juba 192. rahvusest. Teistes osariikides küünib muulaste arv aga ümmarguselt ainult 10%-ni."

Sellise suhtumisega inimese juttudele edaspidi ei kuluta ühtegi sekundit!

Anonüümne 24. juuli 2013, kell 17:38  

Nii tore, iga eestlanna saab oma neegri, tõmmu või araablase. Ei pea enam kaugele Egiptimaale või Türki lendama, kõik on käe-jala juures olemas.

Anonüümne 24. juuli 2013, kell 18:48  

mhmm mu abikaasa on palestiinlane ja seega peaks olema täitsa pädev toetuse saaja. Tekib tahtmine perega tagasi Eestisse "põgeneda"

Anonüümne 24. juuli 2013, kell 18:58  

Njaa. Kui sissetoodavad noorhärrad muud tööd ei taha teha siis vähemalt seemnekülvi tööd saab neil siin küll kogu selle 650 euro eest olema.

Maido 24. juuli 2013, kell 20:59  

TO :ingrid kaar
Tundub , et sa oled üks nendest naistest , kes on kaugel nende tegelikust elumõttest . Või ehk loodad ka saada endale kena vedrujuukselisest suure ,,riistaga,, pigi ,kes trukib sulle palju kenasid väikeseid mustikaid Ja kui ........
hiljem selgub,et tal juba on perekond kusagil kaugel aafrikas ,siis ära süüdista enam kedagi muud,et oled nii lahke ja mõistev EU poliitika suhtes

Anonüümne 24. juuli 2013, kell 21:37  

No mis teha, sigida me eestlased ju ei taha. Ärgu keegi hakaku ajama, et ei sigita sellepärast, et oleme vaesed. Selline see lääne elumall lihtsalt on, tähtis on raha ja edu, laste jaoks pole aega.

Anonüümne 25. juuli 2013, kell 00:03  

what the fu..k!!! seda onmeil hullult vaja et varsti siin pisikesi musti tehelasi linnade liivakastids sibab!

Anonüümne 25. juuli 2013, kell 01:46  

Kulla Inimesed!

Eestlased on varemgi üles tõusnud sakslaste vastu. Kuna tänapäeval Euroopa Liit ongi põhimõtteliselt Saksamaa, saame me sellega uuesti hakkama. Nii palju on kommentaare "parem ongi välismaale minna". See on täiesti vale mõtlemine! Tuleb vastu pidada ja hakata, nagu seda on teinud me esivanemad.

Anonüümne 25. juuli 2013, kell 01:58  

kui soomest raakida,siis soomes on neid muiduleivasoojaid ka eestlasi,mitte ainult tumedanahalisi jne.

Anonüümne 25. juuli 2013, kell 12:47  

Paljud kommenteeriad kirjutavad siin, et rohkem sallivust ja mõistmist. Ilmselt pole enamik neist olukorraga väljaspool siinse riigi piire kursis.
On normaalseid inimesi nende migrantide hulgas, kuid nood indiviidid jäävad laiskleva ja logeleva ning riigi sotsiaalrahadest elatuva kontingendi enamuse varju.
Nende logelejate massi tegudest ma parem ei kirjuta, sellega on probleeme ümber maakera.
Nende sigivus on suur ja nende lastest saavad automaatselt selle riigi kodanikud, samuti ka nende vanematest.
Mati võiks laiemalt valgustada inimesi naaberriigis Soomes toimuvast ja sellest, kuidas Somaallased seal elavad ja millised on nende kombed ja millised on sellise migratsioonipoliitika tagajärjed Soomlaste endi jaoks.

Anonüümne 25. juuli 2013, kell 14:37  

kui ma ei eksi siis on olemas vastav eurodirektiiv mis paneb paika immigratsioonikvoodid. Selle direktiivi alusel oleks meil võimalik lihtsalt KEELDUDA täiendavast sisserännust kuna muulaste osakaal on niigi juba üle 30%.

kui tõesti muidu ei saa siis pigem olgu immigrantideks ukrainlased, venelased või valgevenelased.. vähemalt on valged ja enam-vähem tuttavast kultuuriruumist..ja naised on neil pagana ilusad.

mustikad jäägu aafrikasse

Elle Pettai 25. juuli 2013, kell 15:35  

Jah,raske teema.Meil-eestlastel,pole siin omalgi tööd ja õiget palka ja siis võtame omale veel rahvast juurde.Eestimaa jookseb eestlastest tühjaks.Paljudest küladest on ainult nimi kaardil.Ka väikelinnades on lood kehvad.POLE TÖÖD!Meenub selline laul:oo EESTI MAA,oo sünnimaa-kuni su küla veel elab,elad sina ka...Näib,et need on prohvetlikud sõnad.Riik peab eelkõige OMA RAHVA eest hoolitsema.

Anonüümne 25. juuli 2013, kell 16:06  

Alustuseks võiks artikli autor parandada enda kirjavead, nt: potesnsiaalseid (??????????).
Teiseks on juba aegade algusest tuntud eestlasi, kui kitsarinnalisi inimesi, kes ei tolereeri absoluutselt teisi rasse ega rahvusi, nii, et mis seal imestada. Eesti Vabariigis ei tunta fraasi "Erinevus rikastab", millest on kahju, väga kahju. PAlkade koha pealt nii palju, et see palkade lõhe ei ole siin mitte esimest korda teemaks. Kes tööd ei oska ega viitsi teha, see ei saa loomulikult piisavalt tasu, ei maksa siinkohal enda saamatust ajada teise rassi kaela. Edukat õelutsemist ning eelarvamusi teile ning tervitusi neile, kes vähegi leidsid, et see artikkel on mõttetu kräpp!

Anonüümne 25. juuli 2013, kell 18:53  

Olge palun hea ja põhjendage ära lause:''Erinevus rikastab''

Mida see erinevus siis rikastab? Kas seda, et siinse riigi elanikud peavad oma esiisade maa majanduspõgenikena maha jätma, olles sunnitud otsima inimväärsemaid elutingimusi muust maailmast (loe suuremat teenistust, et elada)
Siia aga tuuakse ''majandus ja sõjapõgenikke'', kelledele antakse direktiivi silmas pidades puhtalt kätte summa mitte millegi tegemise eest ja elamine veel peale kauba ...
Hiljem, peale laste sündi saavad nood nn ''põgenikud'' automaatselt asukohamaa riig kodanikeks.

Hämmastavaks teeb kogu selle mängu see, et neile on rahasid maksta, aga selleks, et asukohamaa põliselanikud ennast omal maal inimväärsena tunneksi, selleks ei liiguta keegi kuskilt midagi.

Kummaline poliitilise äritsemise süsteem, mille tagajärjed on teiste riikide näidete põhjal väga kergelt prognoositavad juba ette.
Tuleb lihtsalt silmad avada ja vaadata, mis erinevates riikides tegelikult toimub ja millist pahet poliitäritsejad üle terve maakera kultiveerivad.

Anonüümne 25. juuli 2013, kell 21:03  

Siin kommentaariumis on rohkem põhiprobleemiks nahavärv, kui inimene .. masendav, kui eelarvamuslik võib üks kodanik olla..

eetu 26. juuli 2013, kell 05:23  

mida te nuuksute. tulge kõik soome1 siin saab eestlane ka 600...1200 euri eest kodus tutti või mune sygada. kavalad on need kes võtavad siit rahad ja mõnulevad selle eest eestis.

nigger 26. juuli 2013, kell 19:57  

Mõttetu virin, teised riigid pidid ka meie põgenikke ilma virinata vastu võtma kui nad parvedel Rootsi ja igalepoole mujale punaste eest põgenesid. Veits silmakirjalik siin viriseda nüüd, kui meie ka mõned põgenikud vastu peame võtma.
Lisaks on meil siin Eestis tore welfare süsteem, mis niisama istumise eest pappi taskusse ei lase panna. Lisaks on meil keskmisest natuke rassistlikum elanikkond seega need murjamid siin sellisteks kuningateks nagu Rootsis jne. ei saa kah. Samuti pole ma päris kindel, miks nad peaks siia tulema kui mujal (Skandinaavia on hea näide jälle) saavad nad kergemini hakkama (keeleõpe, welfare) jne. Suht ülepuhutud probleem.

Anonüümne 26. juuli 2013, kell 20:00  

Ahjaa, seda ka, et too Omar - ka moslem ja nii edasi, kes meie sõduritele tõlgiks oli Afganistaanis, taotles ka varjupaika ning talle seda ei antud. Vaevalt need teised neegrid nii palju paremad on.

Anonüümne 26. juuli 2013, kell 22:00  

Ingrid kallis !
Ingrid Kaar 20. juuli 2013 13:11


Eestlased ja ka mina olen jah laiali mööda ilma , aga putsi raisk ma ei eile teise riigi kukil türa küll , ma rüngan tööd teenin raha et elu oleks hea. Mitte ei istu sots rahade eest nagu need idioodid


issand yks normaalne inimene siin vahemalt!! seda jubedat artiklit ja piiratud moistusega inimeste poolt kommentaare lugedes on lihtsalt lausa piinlik eestlane olla. pool meie enda rahvast on mooda ilma laiali,kujutate nyyd kui meid koheldaks mujal ilmas kui olendeid kel on vahem oigust elada ja hingata kui kohalikel. taiesti habi on mis vaimupimedas tynnis paljud inimesed elavad...kitsas silmaring ja vaimupimedus on ohtlik.mix inimesed alati koige suuremaid majandus poliitika ohvreid enda sitas elus syydistavad...nagu teise maailma soja eelohtul

Anonüümne 26. juuli 2013, kell 23:45  

Minu jaoks ei ole küsimus selles , et Eesti peab vastu võtma pagulasi või et nood pagulased on pärit teisest kultuuriruumist. Pigem ajab kurjaks see et seda pagulast koheldakse poole inimlikumalt kui poolt kohalikust elanikkonnast. Oleks meil miinimumpalk seal 600 euro lähedalgi siis see mind ei häirikski.Hetkel aga tundub, et pagulane, kes kohalikust kultuurist ja keelest midagi ei pruugi jagada on riigi jaoks kaks korda rohkem väärt kui koristajana töötav mitme lapse ema, kes teenib miinimumi. Häbi peaks olema.

Unknown 27. juuli 2013, kell 08:40  

üle 30% immigrante ja okupante

ohsaa kurat, ma ei teadnud et olen syydi selles et syndisin aastal 1985 Viljandis ja olen okupant ja pool immigrant, aga milles probleem las Eesti vabariik ehitab seda krematooriumid taas ylesse mis jaab kuskile Paldiski ja Tallina vahele toob mind sinna ja paneb polema, siis kindlasti koik eestlastel kohe saab korda, ainult poliitikutel on vaja otsida uut vaenlast selleks et reitingut ja haali sebida.

Anonüümne 26. september 2013, kell 08:15  

Inimese rumalus annab ikka väga tunda, aga pole miskit parata, kui mõistus pole oma teha. Mis te tõesti mõtlete, et nad hakkavad nii suurt raha saama ? Keegi ei usu seda, isegi jumal taevas vaatab selle jutu peale nina krimpsus. Ja isegi , kui hakkavad saama, mis te tõesti arvate, et nad saavad selle Eesti riigi taskust ? Hea nali küll, aga tegelikult see pole nii. Euroopa Liit on ette määranud, et kohustus on võtta immigrante sisse ja see raha kaugel ei tule Eesti riigi taskust vaid Euroopa Liidu rahadest makstakse kinni ja mis te tõesti arvate, et Eesti riigil jääb kasum teenimatta ? Euroopa Liit maksab veel iga immigrandi pealt Eesti riigile raha, nii et tulge ükskord taevast alla ja ärge mõelge rumaluste peale. Ja nii nagu siin üks väitis, et siis müüakse tänaval narkot ja vehitakse nugadega , nii nagu Soomes, seda fakti ei saa kuidagi kinnitada, sest Eesti on nii väike maa, et midagi sellist sündida saaks.

Anonüümne 3. märts 2015, kell 10:36  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

Anonüümne 23. juuli 2016, kell 10:46  

Kulla Ingrid Kaar, kui mõni nendest nn "kõige suurem majandus poliitika ohver sind ära vägistab, pea maha lõikab või hoopiski maha laseb, kas siis on HEA ??? Ma ei saa aru naine kus sa elad ?? Mis sa arvad , et siia saadetakse mingid portfelliga tähtsad ja intelligentsed mehed või ? Nii nagu Priisis ja Saksamaal või? Vaata uudiseid mis maalimas toimub!!! Ja sa tahad väita, et igasugune vägivald jääb olemata nende sissetoodute poolt ?? Siis sel juhul on sul midagi kupli all väga sassis !!!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP