RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 22. juuni 2013

Riigikogu looživennad...


Kui tuli ilmsiks Riho Terrase kuulumine heategevusliku rahvusvahelise sõjaväelaste Templiordu ridadesse, olid ühed suuremad kritiseerijad keskerakondlased, teiste seas ka Viktor Vassiljev (vahutas sel teemal Nõmme Raadios) ja ka Aivar "Meie Mees" Riisalu (pildil on ka sots Mart Meri). Aga nagu pildilt näeme, pole ordu(de)sse kuulumine ja hõlstide-kulinatega liputamine neilegi võõras tegevus. Selle taga on EELK vabamüürlased, kes mängivad nüüd ka Eestis oma mänge. Teiste silmis palki näeme aga...

Teiselt pildilt võib aga igaüks väikese suvise harjutusena otsida Riigikogu looživendade asukoht vabamüürluse ülemaailmses hierarhias. Head otsimist.
Suurendamiseks klikkige pildil

Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/




4 kommentaari:

Dr Heigo Ritsbek 22. juuni 2013, kell 11:14  

Viktor Vassiljev ei ole vabamüürlane kui ta kuulub Püha Peaingel Miikaeli Rahvusvahelisse Rüütliordusse.
Peapiiskop dr Heigo Ritsbek

Anonüümne 22. juuni 2013, kell 18:51  

Selle "rahvusvahelise ordu" lõi Vassiljev koos juut Rafael Amosega. Tema matustelt see pilt ongi.

Anonüümne 23. juuni 2013, kell 15:09  

Hakkan pikkamööda Stalinist aru saama.Need kes tööd teha ei taha lähevad ju lolliks ja nad tulebki vägisi tööle sundida.Ka vangilaagris on prii söök ja jook rahva arvelt aga selle peab välja teenima tööga mitte ehtima end rahva raha eest igasugu tiitlite ja ordudega.

Anonüümne 24. juuni 2013, kell 12:43  

http://via-midgard.info/news/in_russia/minuya-22-iyunya-skorb-rabov-pobedy.htm
judeghashvili ja vassilevski on molemad khazaarlased. vassiljev/=ski/ ja Co ehitavad oma estonski khazarski riigi juba 1970test alates. olimpiiski1980 khazaria.ee projekt.
muuga sadam/novotallinski khazarski port oligi tulevase pribaltiiski khazaria /estonski,latvijski, litovski khazarvabariikide/ offshore riigi suurprojekt.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP