RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 15. juuni 2013

MATTI ILVES: JÄLGIDES ARENGUID DEMOKRAATIAEKSPORDIST...

Demokraatiaeksprdiga on ülimalt kehvad lood. Kõikjal, kus lääneriigid ja NATO on sõjalisel teel püüdnud demokraatiat kehtestada pole sellest midagi välja tulnud ja paratamatult tekkib arvamus, et sellised arengud on seatud ka eesmärgiks.
Võtame või Iraagi ja Liibüa, toetatud nn. "Aafrika kevade" riigid eesotsas Egiptusega ja kurikuulsa Afganistani sõja mis lõppeb Talibani võiduga; ning veel poolelioleva võõraste kätega läbiviidava sõja Süürias, kus toetatakse suures osas välismasiseid mässajaid. Nüüd küsime, millega need sõjad siis on lõppenud või lõppevad?
On täiesti selge, et lõpptulemuseks on radikaalsed islamivalitsused ja šariaadiseaduste kehtestamine. Arengud E Liidus on ka murettekitavad, rahvastikuteadlased on arvamusel, et 30. aasta pärast on islamiusulised rahvad võtnud siin ülemvõimu ja valitsev usk on kindlasti Euroopas Islam. See saab võimalikuks EL-us järjest süvaneva traditsioonilise perekonna vastase kampaania ja niigi juba negatiivse iibe tõttu  kõigis osariikides põliselanike osas, mida toetab veel radikaalne feminism ja arutu "sallivuskampaania".
Arvan, et siin on tegemist suurkapitali püüdlustega kehtestada Uus Maailmakord (NWO). NWO-it peeti vaatamata mitmete USA presidentide ja Euroopa riigijuhtide väljaütlemistest olenemata lollide vandenõuteoreelikute pärusmaaks.

Aga nüüd lõhkes vähemalt Eestis suure lõhkejõuga pomm, kui Lennart Meri 2013. aasta rahvusvaheline konverents viidi läbi deviisi all: "The North-South Split – Managing a New World Order", Põhja-Lõuna lõhe - Juhtiv Uus Maalimakord. Mida see siis tähendab?

Aga seda, et Uus Maailmakord saab ka meil täiesti reaalse kuju! Mida see endast kujutab, me veel täpselt ei tea ja seda ei üteldud meile ka konverentsil, aga läbimurre vähemalt eestlaste teadvuses on nüüd sündinud.
 Rahvuslased ja teised mõtlevad inimesed on sellest NWO-ist ammu teadlikud ja võin teile täie kindlusega ölda, et demokraatiaga pole sellel midagi pistmist. See saab olema neomarksistlik diktaatorlik režiim ja sellepärast lepivad selle maailma vägevad rahulikult ebademokraatlike kuulekate võimurite püstiupitamisega marionettriigikestes ja ka hiilivalt Euroopa Liidus. Retoorika, mis saadab seda rahvaste vägistamist on muidugi näiliselt õilis.

2 kommentaari:

Unknown 15. juuni 2013, kell 23:03  

Demokraatia? 2000 aastat käidi tule ja ristiga Kristuse nimel maid vallutamas! Nüüd ollakse modernsemad ja alati on Asi, asja ajamises mitte sildis mis sinna peale kleebitakse.... Demokraatia!

Matti Ilves 16. juuni 2013, kell 12:14  

Demokraatiast lugege palun siit:
http://rahvuslane.blogspot.com/2011/12/matti-ilves-demokraatiast.html



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP