RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 21. veebruar 2014

Ametlikud valed piirileppe teemal

Rahvahääletuse seaduses on öeldud, et põhiseaduse esimese peatüki muutmine, sealhulgas Eesti territoriaalne terviklikkus ja piiriküsimused,  kuulub tervikuna rahvahääletuse küsimuste hulka.
KAS VALITSUS ON SINU KÄEST KÜSINUD?
Esimene ametlik vale Eesti Vabariigi riigipiiri kohta on see, et uus piirileping on Eestile kasulik.
1) Uus piirileping on kasulik eeskätt Venemaale. 2) VEB fondi „kangelased” loodavad, et Venemaa ei anna siis kompromiteerivaid materjale välja ja on meeleldi Putini kannupoisiks. 3) Euroliit loodab rohkem vene turule pääseda. 4) Ameerikale ei meeldi NATO protektoraadi alla kuuluva territooriumi „okupeeritud olek”, see käib au pihta. Meeldivam oleks, kui kõik oleks juriidiliselt korrektne, mingi väikeriigi huvid on USA jaoks vähetähtsad.
Teine ametlik vale on, et Tartu rahuleping jääb samamoodi kehtima ka uue piirilepinguga, sest seadus ütleb, et uue lepingu jõustumisel kaotab vana automaatselt kehtivuse.
Eestile ei ole kasulik kinkida ära Saaremaa suurune ala ja anda järjekordne hoop Tartu rahulepingule, Eesti iseseisvuse juriidilisele alustalale.
Venemaa ei taha ja ei kavatse, sest see pole kasulik nii majanduslikult kui ka poliitiliselt, seda lepingut nagunii tunnustada, nagu ka seda, et Stalin tegi, Pätsi kaasabil, Eesti vallutamisel „jokki”, väites, et Eesti astus ise rõõmsalt NSVL-i. Praegune Eesti valitsus peseb räpasest poliitikast tüdinenud ja majanduslikus kitsikuses vaevleval rahval ajusid ja käitub Pätsiga analoogselt. „Õigesti” muudetud põhiseadus soosib seda. Peagi saabuv viisavabadus Venemaaga ja Eesti liberaalne maaostuseadus annab Venemaa rikkuritele ja mafioosodele võimaluse Eestis vabalt toimetada, lisaks suureneb kuritegevus „väikeste pättide” impordi tõttu. Nii võib peatselt Venemaal tekkida vajadus „kaitsta” oma kaasmaalaste huve.
Kolmas ametlik vale on, et kui me Venemaale järgi ei anna ja säilitame status quo, siis rikume suhted ära nii Venemaa, NATO kui ka euroliiduga.
Kas meil praegu, kui meil de jure kehtib Tartu rahuleping, on mingeid reaalseid probleeme? Härrad lääne ühiskonnas on harjunud aktsepteerima de jure rahvusvaheliselt tunnustatud piire isegi siis, kui see on ebamugav. Venemaa on teadagi „sõber” siis, kui ta teistmoodi ei saa või kui see talle parasjagu kasulik on. Küll aga lõhestab Paeti-Putini pakt Eesti ühiskonna. Siit küsimus:
MIKS ja KELLELE
on seda Eestile kahjulikku piirilepingut vaja?
Kui sa arvad, et suhtumine „kui see piir just minu magamistoast läbi ei jookse, siis mul ükstakama kõik” on vale, siis ära hääleta enam Tartu rahu reetjate parteide poolt! Ilma rahva toetuseta vajuvad riigireeturitest parteid kokku nagu tühi kott. Siis on lõpp ka nende ülbusel, karistamatusetundel. Selle „piirileppe“ läbisurujad ärgu tundku end pärast „leppe“ allkirjastamist enam kusagil koduselt ega hästi. Ärgu olgu neil enam kuskil asu. Ärme tervita neid enam ega anna neile kätt. Kujundlikult öeldes: maa põlegu nende jalge all!
Andke oma allkiri piirilepingu vastu siin:
Eestit on võimalik päästa koondudes Eesti Konservatiivsesse Rahvaerakonda, mis on ainus erakond, kes piirilepingule vastu astub. Meie seisame traditsiooniliste väärtuste – Eesti rahva, territooriumi, teadmiste, keele ja kultuuri – püsimajäämise ja parema elukorralduse eest Eestis.
Kui sa kuulud parteisse, mis käitub sinu veendumuste vastaselt, siis oled sa vales parteis. Meie teeme vahet karjääri ja heaolu otsivate ülejooksikute ning maailmavaatelist selgroogu omavate ühiskondlikult aktiivsete inimeste vahel! Ka europarlamendis kavatseme võidelda suurema iseotsustamise eest.
Rohkem kui viiendiku territooriumi kinkimine koos sealsete maavaradega ja Eesti Vabariigi loomise alusdokumendi eiramine pole väiklase poliitilise lehmakauplemise teema, vaid nii SUUR VIGA riigi juhtimisel, et seda pole võimalik ülehinnata.
Ainus võimalus seda viga vältida on nüüd jäänud Riigikogu kätte. Kas rahvaesindajad käituvad kummitemplina või riigimeestena? Kui rahvas häälekalt oma arvamust avaldab, siis ehk mõtlevad nad kasvõi tagasivalimise peale. Helistage neile, saatke kirju ja kui südikust jätkub, tulge, avaldage legaalselt meelt ka tänaval.
See lendleht on levitamiseks igal pool ja kõigile. Kliki allalaadimiseks siia: Lendleht levitamiseks

Allikas: http://www.ekre.ee/ametlikud-valed-piirileppe-teemal/
_________________
Printige lendlehti välja levitamiseks oma kodukohas! Mina tegin juba nii. Nüüd on tõesti selline aeg käes, et tuleb hakata lendlehti levitama, ainult nii saame kartellimeediale vastu astuda.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP