RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 19. veebruar 2014

TARTU RAHU ÄRAANDMISE JA VENEMAAGA PIIRILEPPE SÕLMIMISE TAGAJÄRJED!

 
Mis juhtub, kui üks valitsus, eirates oma riigi põhiseadust ja oma elanike tahet, sõlmib piirileppe oma naaberriigiga?

Siis kaob selle riigi elanike viimnegi usaldus oma riigi valitsejate suhtes ja veelgi suuremad inimhulgad kui seni hakkavad sellest riigist lahkuma.
Venemaa kasutab juba praegu drastilisi võtteid Eestimaa vastu, lubades näiteks siin omaenda äranägemise järgi hakata vene erakoole looma. (Muide, eesti ametiisikud pole sellise avalduse peale julgenud isegi piiksatada!)

Nüüd hakkavad järgnema üha uuemad ja suuremad nõudmised Eestimaale! Nii Narva, kui ka siinse vene rahvusest elanikkonna osas. Kuni selleni välja, et Eesti mitte ainult ei peaks loovutama veelgi suuremat osa oma territooriumist Venemaale, kui sõlmitud (või sõlmitava) piirileppega, vaid Venemaa tuleb nüüd Eestimaale (ükskõik siis millisel viisil) vene kogukonda kaitsma.

Selleks tuleb korraldada ära ainult veel mõned kohalikud küsimused...
Vene rahvusest elanikud, kes on palju julgemad ja aktiivsemad kui vähesed siia allesjäänud eestlased( eriti kui nad tunnevad toetust nii vene kui ka eesti ametkondade poolt), omandavad ja on juba omandanud igal tasemel üha suurema positsiooni võimustruktuurides.

Jaana Toom jt. temasugused vene rahvusest võimukandjad, kes on juba avalikult teatanud, et Eesti ei jää mingil juhul püsima, haaravad enda kätte täieliku võimu. (Ma ei taha sellega muidugi öelda, et vene rahvusest elanike seas ei oleks eesti patrioote. Jah, neid tõepoolest on ja neid teatakse. Aga nemad on siiamaani jäänud ikkagi üksikuteks häälteks kõrbes!) Mis on seda lihtsam teha, et väga suur hulk eesti rahvusest elanikke on juba Eestist lahkunud. Ja pärast piirileppe sõlmimist, nagu öeldud, hakkab neid lahkuma loomulikult veelgi rohkem!

Lõpptulemus on lihtne ja selge. Eesti valitsus, kes on Tartu Rahust ja seega ka Eesti Põhiseadusest taganenud, on nüüd paratamatult sunnitud kõrvale astuma ja lihtsalt pealt vaatama, kuidas toimub, kas siis varjatud või avalik, võimuvahetus Eestis!

Jah, muidugi võib olla ka nii, et nad teavad seda kõike ka ise ja korraldavadki võimuvahetust omaenda soovil. Ükskõik siis millistel põhjustel, kas siis kasusaamise nimel, argusest või rumalusest.

Muide, see polegi nii tähtis, sest kõik nende valesammud ja otsused viivad paratamatult välja ju ainult ühes suunas...

Mitte nõrkuse väljanäitamine ei hoia ühte riiki koos, vaid tugevus ja tarkus. Aust ja väärikusest ma siinjuures isegi ei räägi.

Nii et võib ainult soovida neile jõudu Eesti riigi lammutamisel!

Rahvas aga vaikib, püüdes oma sandipalgaga kuidagi ellu jääda. Või siis peab hoopis plaane oma kodumaalt kiiremas korras jalga lasta.

Kõige lihtsam on muidugi oma silmad ja kõrvad sulgeda ja mitte midagi näha ega kuulda. Eks õndsad ole ikka need, kes on vaimust vaesed. Sest nemad ju ei kanna mitte millegi eest siin elus vastutust!

Miina Hint
kirjanik

EWR
 

1 kommentaari:

Anonüümne 19. veebruar 2014, kell 15:16  

http://www.litmir.net/br/?b=152494&p=49
ka hr. borman oli sm. beeria salaagent...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP