RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 15. veebruar 2014

MATTI ILVES: ÜRO AMETNIK VÄIDAB, ET KOMMUNISM ON PARIM VAHEND VÕITLUSES KLIIMASOOJENAMISE VASTU

ÜRO kliimamuutusga tegelev peamine kõrgametnik Christiana Figueres väidab, et demokraatia on halb poliitiline süsteem võitluses globaalse soojenemisega!
Tegelikult aga soovitakse jälle kehtestada kommunismi (rahvaid valmistatakse selleks tasapisi ette), mis pidi olema igati "efektiivsem" kui kapitalism. Siin pole muidugi midagi imestada, sest terve Euroopa Liit liigub juba jõudsate sammudega totalitaarse neomarksistliku korra poole, sellest lugege SIIT.

Christiana Figueres ütleb veel seda, et kommunistlik Hiina on parim mudel võitluseks kliimasoojenemise vastu. Ka keskkonnakaitsjad seavad sageli Hiina eeskujuks, kuna see riik pidavat olema edukas taastuvenergia kasutamisel ja seadnud ülesandeks 15% elektrist toota 2020. aastaks taastuvatest allikatest. Tegelikult on kliimasoojenemise jutt lihtsalt hämamine, sest kliima hoopis jaheneb, sellest lugege SIIN. Jälle on mängus  globalistlikud plutokraadid oma ülikasumite jahil ja NWO-i kehtestamisel.

Uue Maailmakorra kehtestamisse uskujaid peetakse aga endiselt vandenõuteoreetikuteks ja suhtutakse neisse ülima halvakspanuga.
Aga mida tähendab siis see? Lennart Meri 2013. aasta rahvusvaheline konverents viidi läbi deviisi all: "The North-South Split – Managing a New World Order", Põhja-Lõuna lõhe - Juhtiv Uus Maalimakord.

Kasutatud allikas: http://dailycaller.com/2014/01/15/un-climate-chief-communism-is-best-to-fight-global-warming/

1 kommentaari:

Anonüümne 15. veebruar 2014, kell 16:15  

MI hea postituse selgituseks:
täna on Hiina maailma suurim solaar kui tuuleenergia tootja! fakt. Samuti rajab ta veel 18 tuumareaktorit mis soojuse osas mittereostavad
... aga Hiina pole enam ammu kommunistlik riik , see on rahvuslik konfutsionistlik hiidriik.
Majanduses üle 80% annab erasektor!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP