RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 25. veebruar 2014

Rumalus üha suurema au sees.

Kuulan Vikerraadiot 22. veebruaril kell 11.30 ja keegi meesterahvas "Rahva teenrite" saates kordab ikka jälle sellist rumalust nagu oleks Tartu rahu piir Petserimaal pandud suurtükkide laskekauguse tõttu.
Ja ei sõnakestki sellest, et praeguse Petseri rajooni territooriumile jäi 74 eestlaste küla! Mitte ühtki lauset Petserimaa eestlastest.
Need praeguse kontrolljoone taha jäänud külad olid suured, kohati 160 taluga Petserimaa eestlaste külad, ning oma riigi rajamisel oli igati loomulik, et ka need kuuluksid oma riiki. Enne sõda elas Ida-Petserimaal vähemalt 15 000 eestlast, pea sama palju venelasi muidugi ka. Ent EV piir lepiti Tartus kokku just eestlaste asuala tõttu.
Praegune riigimeedia armastab väga vähendada Vabadussõja saavutusi. Saadetesse kutsutakse inimesi, kes kordavad vanu valesid ja lisavad veel uusi, peaasi, et õigustada äraandmist, reetmist. Saadetesse kutsutakse inimesi, kes Petserimaast ja Narva-tagustest maadest on üksnes midagi kusagilt vilksamisi kuulnud. Mis kasu on avaliku meedia saadetes inimestest, kes kõnelema küll mihklid, aga teemat ei tunne!?
Palun taevastelt vägedelt seda, et nad tõmbaksid koomale nende suud, kes tõtt ei tea, aga muudkui räägivad, ja ka nende suud, kes küll tõtt teavad, kuid nimme valet levitavad. Valetamine on mürk, mida ei ole vaja sööta Eestimaa inimestele.
Palun taevasi vägesid, aga palun ka aatekaaslasi - levitage palun kasvõi/ka seda sõnumit ja andkem vastulööke valetajatele, ajaloo võltsijatele ning reeturitele!

Ilmar Vananurm,
kes elab omaaegses Petseri maakonnas

Allikas: Mart Niklus

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP