RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 20. veebruar 2014

Senaator McCain kupeldab CIA-s kootud värvilist revolutsiooni Ukrainale

Kurt Nimmo - 12.02.2014

15. detsembril 2013 ütles vabariiklasest senaator John McCain tuhandete protesteerijate ees Kiievis, et USA astub "konkreetseid samme" sanktsioneerimaks Ukraina valitsust, kui too otsustab demonstrantide vastu astuda. McCain ütles, et karistusmeetmete kehtestamine Ukraina vastu võetakse Kongressis "tõsiselt kaalumisele" juhul kui Viktor Janukovõtš ja Ukraina valitsus otsustavad sõlmida koostöö- ja kaubanduskokkuleppe Venemaaga.

Janukovõtš seisis vastu survele allkirjastada leping, mis oleks endise Nõukogude vabariigi toonud Euroopa Liitu. Pärast seda kui Janukovõtš teatas, et ta on otsustanud lepingut EL-iga mitte allkirjastada, puhkesid Ukrainas laialdased ja osaliselt vägivaldsed demonstratsioonid.

"Me oleme siin, et toetada teie õiglast püüdlust, Ukraina suveräänset õigust otsustada oma saatuse üle vabalt ja sõltumatult. Ning see saatus, mida te otsite, asub Euroopas," ütles McCain pühapäeval. Ta reisis Ukrainasse koos Connecticuti osariigi demokraadist senaatori Chris Murphy'ga. "Me ... tahame teha selgeks Venemaale ja Vladimir Putinile, et sekkumine Ukraina siseasjadesse on USA-le vastuvõetamatu," ütles McCain, keda peetakse üheks USA välispoliitika juhtivaks hääleks.

Oranži revolutsiooni teine vaatus

Enamus on ilmselt juba unustanud ja establishmendi mõju all olev meedia seda ei meenuta, et Ukrainas toimusid sarnased demonstratsioonid ka 2004. aastal. Niinimetatud "oranž revolutsioon" orkestreeriti sellal nendesamade organisatsioonide poolt, kes ka praegu Ukrainas tegutsevad - need on CIA ja selle kaasaegsed asendajad, sealhulgas Rahvuslik Demokraatia Toetusfond (National Endowment for Democracy), Riigidepartement, õõnestustööga tegelevad NGOd, IMF ja NATO. Pärast seda, kui venemeelse Leonid Kutšma autoritaarset valitsust süüdistati valimistulemuste võltsimises oma favoriidi, Viktor Janukovõtši kasuks, täitsid kümned tuhanded protesteerivad ukrainlased Kiievi tänavad. Kahtluse alla seatud valimised lõppesid sellega, et presidendiks sai Viktor Juštšenko, Wall Streeti ja Lääne eliidi toetatud endine pankur.

Kompanii, mis juhtis Juštšenko valimiskampaaniat, PBN Hill & Knowlton Strategies, reklaamib ennast "rahvusvahelise strateegiliste sidemete konsultatsioonifirmana", millel on bürood Londonis, Moskvas, Kiievis, Riias, Alma-Atas, Kišinjovis - ja Tallinnas. PBN-i president, Myron Vasylyuk, on samas ka Ameerika Kaubanduskoja esimees Ukrainas. "Vasylyuki minevik reedab, et ta on töötanud USA Riigidepartemendi ja Siseasjade Departemendi (Departement of Interiors) ning Vabariiklaste Rahvusliku Nõukogu (Republican National Committee) heaks", kirjutas Andy Rowell portaalis Spinwatch ja lisas: "Vabariiklaste heaks töötas Vasylyuk USA endiste presidentide Ronald Reagani ja George Bush seeniori valimiskampaaniaid organiseerides."

"Hill & Knowltoni ookeanitagused bürood on suurepäraseks kattevarjuks oma tegevust alati laiendavale CIA-le," ütles aastal 1993 kunagine CIA töötaja Robert T. Crowley Johan Carlisle'ile Covert Action Quarterly'st. Seesama firma oli vastutav ka praeguseks laialdaselt unustatud Kuveidi "Nayirah' ämmaemandate" pettuse orkestreerimises, mida meedias üles küttes kasutati ära USA esimese Iraagi-invasioonile laialdase toetuse saamiseks. Nagu hiljem selgus, oli Nayirah Kuveidi USA saadiku tütar ja tema tunnistus Kongressi ees selle kohta, et Iraagi sõdurid eemaldasid vastsündinuid inkubaatoritest ja lasid neil surra, oli kalkuleeritud vale.

Lisaks tegevtöötajale Vasylyukile töötasid Ukraina destabiliseerimise nimel ka tavalised kahtlusalused. 2004 teatas Kongressi liige Ron Paul Rahvusvaheliste Suhete Komitee Maja (House International Relations Committee) ees: "Ühelt poolt mida me siiamaani teame, on see, et USA valitsus on andnud Ameerika Ühendriikide Rahvusvahelise Arengu Agentuuri (USAID) kaudu miljoneid dollareid Poola-Ameerika-Ukraina Koostöö Initsiatiivile (PAUCI), mida juhib USAs asuv Vabaduse Maja (Freedom House)."

PAUCI asutas Ukrainas mitmesuguseid NGO-sid, sealhulgas Rahvusvahelise Poliitiliste Uuringute Keskuse, mis on George Sorosi Avatud Ühiskonna Instituudi haruorganisatsioon, mille konsultatiivnõukogu liige oli Viktor Juštšenko. Vabaduse Maja on spetsialiseerunud USA valitsevale eliidile vastumeelsete valitsuste vastasele õõnestustegevusele ning saab oma rahalised vahendid otse USA valitsuselt.

"Vabaduse Maja kuulub samasse rühma koos teiste CIA-ga seotud organisatsioonidega, nagu Rahvuslik Välisasjade Demokraatia Instituut (National Democratic Institute for International Affairs), rahvuslik Demokraatia Toetusfond (National Endowment for Democracy), Aastatuhande Väljakutse Korporatsioon (Millennium Challenge Corporation) ning Rahvusvaheline Ajakirjanike Keskus (International Center for Journalists)," kirjutab Phyllis Kachere. "Vabaduse Majal oli aktiivne roll Slobodan Miloševici kukutamisel aastal 2000, eriti Otpori nime all tuntud vägivallatu üliõpilaste vastupanurühma liikmete väljaõpetamisel."

Otpor on Rahvusliku Demokraatia Toetusfondi (National Endowment for Democracy) sünnitis, seega CIA projekt. Peale NEDi ja Vabaduse Maja sai Otpor toetussummasid ka USAID-ilt, Rahvusvaheliselt Vabariikluse Instituudilt (International Republican Institute) ning Sorose Avatud Ühiskonna Instituudilt (Open Society Institute). Otpori abiga loodi 2004. aastal Ukraina noorteorganisatsioon Pora erilise ülesandega olla opositsiooniks president Leonid Kutšmale.

Wikileaks’is avaldatud Global Intelligence Files projekti alusel käisid Pora liikmed USAs, et treenida vägivallatu õõnestustöö taktikat ja strateegiat Rahvuslikus Demokraatia Instituudis (National Democratic Institute), NED-is, USAID-is, Rahvusvahelises Vabariikluse Instituudis (International Republican Institute) ja Sorose Avatud Ühiskonna Instituudis. Otpori asutaja Aleksander Marić sai USA-st organiseeritud mässu ajal sissesõidukeelu Ukrainasse. "Ta on konsultant USAs baseeruva institustiooni juures, mida nimetatakse Vabaduse Majaks ja mis tegeleb uurimustöödega "globaalse demokraatia ekspordi" jaoks mitmete USA institutsioonide, sealhulgas George Soros Avatud Ühiskonna Instituudi sponsorrahade toel", teatas Zaman.com, Türgi päevauudiste netiportaal 2004. aasta novembris.

Justin Raimondo kirjutas 2010 peale oranži revolutsiooni edukat lõppu, et Juštšenko "revolutsiooni oranž sära on juba ammu haihtunud ning tema režiim on osutunud sama ebakompetentseks ja kubisevaks tagatoapoliitikast nagu tema korrumpeerunud ja müüdavad eelkäijad, kui isegi mitte rohkem." Ukraina "majandus on halvatud hinnakontrolli sisseseadmise tõttu ning korrumpeerunud igasuguste mõjuvõrkude jultunud punumise tagajärjel."

"Läbikukkumine, mis sai osaks katsetele peatada korruptsiooni, kiirendada reformide protsessi ning juhtida riiki suurema koostöö vaimus, seadis demokraatia edenemisele pidurid ning viis lõpuks opositsiooni kiivrite alla," kirjutas Deutsche Welle varem sel aastal. Epideemiline korruptsioon ja tagatoapoliitika valitsuses ning globaalse eliidi poolt soodustatud kontrollimehhanismid on viinud Ukraina keskklassi ja ärivaldkonna hävinguni. Selle tulemusena igatsevad paljud tagasi vanu päevi, mil Ukraina oli kindlalt Nõukogude Liidu huviorbiidis. Teised aga usuvad, et Ukraina vastuvõtmine Euroopa Liitu tervendab kõik rahva probleemid.

Globalistliku kokkuhoiu – ja vaesusnägemuse omaksvõtt.

" Kui Arizona fanaatiline vabariiklasest senaator McCain oma Kiievi kesklinnas asuva hotelli aknast protesteerijaid piidles, hõõrus ta juba käsi väljavaate ees luua vene-vaenulik Ukraina," kirjutas Wayne Madsen. "Ukraina, mis seisis vastu Euroopa Liidu püüdlustele integreerida ta Euroopa pankurite juhitud kokkuhoiumeetmete ja vaesusega silmapaistvasse föderatsiooni, sattus Euroopa Liidu pilgu alla peale seda, kui ta oli tagasi lükanud EL-i pakutud koostöölepingu. Selle asemel valis Kiiev märksa kasutoovama majandusliidu Venemaaga."

Madsen märgib, et värvilise revolutsiooni viimane variant on osa globalistide jätkuvast püüdlusest takistada igasugust poliitilist, sotsiaalset või, mis kõige tähtsam, majanduslikku koostööd Venemaaga. "Üle kogu Ukraina, Moldaavia, Venemaa, Valgevene, Rumeenia ja kõikide teiste Ida- ja Kesk-Euroopa maade püüab Sorose agentide ja provokaatorite uus põlvkond käivitada "temaatiliste revolutsioonide" uut seeriat. Sel korral on selle eesmärgiks jälle kangutada Ukraina lahti Venemaast ja liigutada ta EL-i ja NATO rüppe," kirjutab Madsen.

Teisipäeval kavatsevad Ukraina ja Venemaa heaks kiita lepingu, mis peab süvendama kahe maa vahelisi kaubandussidemeid. Teade sellest lepingust tuli mõned tunnid pärast seda kui Euroopa Liit oli teatanud, et ta on katkestanud töö kaubanduslepingu kallal Ukrainaga. Selles teadaandes öeldi, et Kiiev polnud üles näidanud "selget pühendumust" leppe sõlmimise eesmärgile.

McCain saadeti Ukrainasse peale seda kui Ukraina oli viimasel kuul kuulutanud oma kavatsustest koostööks venemaaga. Arizona senaatori ülesandeks on ärgitada üles rahvamasse ja sekkuda Ukraina poliitikasse. ""Ukraina rahvas, see on teie hetk. Siin on tegemist teie, mitte kellegi teise saatusega. Siin otsustatakse tulevik, mida te tahate oma kodumaale. Te otsustate sellise tuleviku üle, nagu te olete ära teeninud," ütles McCain protesteerijatele pühapäeval. "See tulevik on Euroopas, tulevik rahus kõikide oma naabritega. Vaba maailm on teiega, Ameerika on teiega, mina olen teiega."

Realistlikumalt mõeldes, otsus vastu võtta laguneva ja lõhestava Euroopa Liidu globalistlik visioon toob Ukraina rahvale tulemuseks veelgi suurema koorma. Nagu näitab Rahvusvahelise Punase Risti raport, on liitumine Euroopa Liiduga alati kaasa toonud riigile peale surutud kokkuhoiumeetmed ning tulemusena süveneva vaesuse. "Kui muud maad vähendavad edukalt vaesust, siis Euroopa suurendab seda," kinnitatakse Punase Risti raportis. "Mitte ainult et uued inimesed ei lange vaesusesse, vaid ka vaesed muutuvad veelgi vaesemaks ning tulemusena vahe rikaste ja vaeste vahel üha kasvab."

"Globaalse tegevusväljaga pangandustegelaste ja uue maailmakorra kehtestajate diktaadid toetuvad oma eesmärkide saavutamisel kahele massihävitusrelvale: vanamoeliste sanktsioonide kehtestamisele ning riikideüleste finantsorganisatsioonide poolt käivitatud kohustuslikele kokkuhoiumeetmetele," kirjutas Madsen (möödunud aasta) märtsis. "Rahvusvaheliste vabakaubanduslepete ja ühisrahatsoonidega liitunud riikide suhtes kohaldatakse lisaks mainitud relvadele selliste riikideüleste üksuste nagu Euroopa Liidu, Rahvusvahelise Valuutafondi (IMF-i) ning Maailmapanga poolt dikteeritud eelarveid, millega luuakse tänase päeva reaalsus."

Kiievi Rahvusvahelise Sotsioloogia Instituudi novembris korraldatud küsitlus andis tulemuseks, et 40,8 % küsitletuist oli Venemaa, Valgevene ja Kasahstaniga sõlmitava majanduskokkuleppe poolt ja 33,1 % selle vastu. Euroopa Liiduga liitumise poolt oli 39,7 % ja 35,1 % selle vastu.

"Hoolimata nädalalõpul asetleidnud dramaatilistest sündmustest pole kahjuks olemas kerget valikut, ehkki Euroopa-valiku toetajad on selgelt otsustanud läbi viia võimuvahetuse, mis on osaliselt põhjustatud märulipolitsei brutaalsest ja vägivaldsest vastusest," kirjutas Ottawa Citizen.

See oleks kunstlik muutus, mis saaks läbi surutud globalistlike NGO-de poolt ja mida toetaksid ähvardused lisada USA Kongressi poolt kehtestavate sanktsioonide abil veelgi majanduslikku surutist tavalistele ukrainlastele.

Artikkel ilmus portaalis infowars.com 16. detsembril 2013. 

Tõlkis isa Ivo Õunpuu

Allikas: http://www.decivitate.ee/?news_id=2159

1 kommentaari:

Aleksander Kaasik 6. detsember 2014, kell 21:37  

Vàga asjalik ja aktuaalne ùlespanek, et leida kinnitust USA reorganiseerimistòòst Ukrainas - rahu ja ònneliku riigi suunas.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP