RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 1. veebruar 2014

Te ei usu oma kõrvu? Ka mina ei usu ... aga see on tõde

Vajadusel saate eestikeelse tõlke YouTube´st, klõpsake CC-l ja siis venekeelne tekst, ning edasi saate valida ka eesti teksti.

Eesti näib siin Euroopa Liidu "kõrge liberaalse kultuuri ja sallivuse" taustal tõelise ääremaana, kui võtta arvesse veel meie poliitikute õhkamist Skandinaaviamaade järele. Seepärast tuleks asuda rahvast kiirelt kasvatama ja seda võiksid eelkõige teha valitsus-, parlemendiliikmete ning parteiliste arvamusliidrite perekonnad isiklikku eeskuju näidates. Muidu võib arusaamatu rahva ümberkasvatamine võtta liiga kaua aega ja E Liidult saame jällegi halva hinde. Intsest (verepilastus) ka Eestis elunormiks!
M.I.

8 kommentaari:

Anonüümne 1. veebruar 2014, kell 15:18  

"Intsesti legaliseerimise" müüt sai alguse Taanist, kus juhtus selline kahetsusväärne lugu, et üks Arhusi mees tegi oma poolõele lapse. Taanis on õe ja venna vaheline seks kriminaalkorras karistatav kuni kaheaastase vabadusekaotusega. Tekkis ühiskondlik debatt. Üks vasakpartei liige leidis, et riik ei peaks täiskasvanud inimeste vabal tahtel ja vastastikusel nõuseolekul põhinevat seksuaalelu reguleerima, vaid see peaks olema inimeste enda vastutuse asi. Üks Rootsi parempoolne ajaleht tegi sellest uudise pealkirjaga "Taani rohelised tahavad legaliseerida intsesti". Sealt jõudis faktoid venekeelsesse parameediasse, mille eesmärk on külvata õudu ja hirmu "liberastliku" Lääne ees ning tugevdada veendumust õigeuskliku ja patriarhaalse Venemaa absoluutses moraalses ülimuslikkuses.

Alati tasub teha natuke taustauuringuid.

Muide, Eestis ei ole seks täiskasvanud lähisugulaste vahel kriminaliseeritud, nii et paanika on juba hilinenud.

Matti Ilves 1. veebruar 2014, kell 15:34  

Paraku see "paanika" võib saada tegelikuseks ja tore on, kui hakatakse karistama intsetofoobe nagu juba tehakse homofoobidega nii mõneski riigis. Moraalitust on siin E Liidus ilmselt Teie meelest veel liiga vähe.

Matti Ilves 1. veebruar 2014, kell 16:01  

Veel, läänemaad ise on mänginud oma moraalitusega Venemaale kõik tugevad kaartid kätte. Keda siin siis süüdistada?

Anonüümne 1. veebruar 2014, kell 17:22  

TO.Matti Ilves:

Mille poolest on Venemal rohkem 'moraali', kui Euroopas? Milles sesineb moraalitus? Ei ole olemas
absoluutseid moraalireegleid, sest need erinead eri ühiskondades - ehkki kõige tsivilsatsioonide/ühiskonnatüüpide-ülesem on vast reegel ''ära tee teisele seda, mida ei taha, et endale tehtaks. Näiteks Vana-Egiptuse mingil ajaperioodil vaaraode puhul tohtiski vend ainult õega abielluda, kuid miks insesti tänapäeval moraaliküsimuseks peetakse, tuleneb sellest, et lähisugulastega järglaste saamine võib suurendada kahjulikke mutatsioonide ilmnemise tõenäosust järglaskonnas ja sellest johtuvalt kujunes loodusseadusest inimliigi evolutsioonis ajapikku ühiskonda reguleeriv moraali''seadus''.

Anonüümne 1. veebruar 2014, kell 17:56  

See "tõde" on samasugune tõde nagu see, et Euroopa Liit hakkab vastsündinuid kiibistama :)

Matti Ilves 1. veebruar 2014, kell 18:06  

Juba seatakse kahtluse alla kristlik moraal, mis on olnud euroopaliku tsivilisatsiooni aluseks. Ega siin polegi midagi vaielda. Mind on kasvatatud lihtsalt teistel alustel kui teid.
Ausalt öeldes, ma vihkan seda impeeriumisarnast E Liitu, hoian pöialt, et see majandus- ja rahanduskriisi tagajärjel kokku variseks.

Anonüümne 1. veebruar 2014, kell 18:30  

Euroopa ei pea kristlikku moraali oma aluseks võtma, vaid sekulaarset humanistlikku. Kristlik ja igasugune religioosne moraal on ajast ja arust. Kahtluse alla võib kõike seda, see näitab kriitilise mõtlemise võimet.
Osaliselt on humanism kristlusest välja kasvanud, kuid õnneks meil pole enam seda ''kristlikku moraali'', mille alusel hukata nõid, ketsereid, lahkusulisi jne

VaimneJuht 2. veebruar 2014, kell 05:24  

Varem või hiljem kukub see süsteem kokku,kogu see aafrika näljaste aitamine ainult kiirendab seda,kui näiteks eestisse hakatakse immigrante kvoodi alusel tooma siis ma usun et paljudes ärkab see nõukogude aeg uuesti ellu.Ja teie kes te siin usa kiidate ma ei tea kas te ei saa aru või milles probleem,see mis ukrainas toimub on kaklus turu ja ressursi pärast,kui praegune võim pekstakse minema saab seal ainult hullemaks minna,samas kui meil pekstakse praegune võim minema saab ainult paremaks minna.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP