RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 10. veebruar 2014

Eesti Vabariigi juriidilise järjepidevuse ja Tartu rahulepingu kaitseks!

Eesti kodanikud! EKK2 algatusrühm korraldab plakatitega kõnekoosoleku Tartu Rahu & Eesti Põhiseaduse kaitseks 14. veebruaril kell 17 Vabaduse väljakul. Oleme vastu kavandatavale riigireetmisele 18. veebruaril 2014 Moskvas.
Kutsume rahvast kõikjal Eestis üles Eesti Vabariigi Põhiseaduse ja Tartu rahulepingu kaitseks välja astuma, samuti diskuteerima, millesse kaasataks meie poolt valitud rahvaesindajaid!
Oleme pool aastat kaitsnud Vabaduse väljakul avalikult Tartu Rahu ja Eesti territoriaalset terviklikkust, seega ka Eesti Põhiseadust, mida RE ja IRL tahavad kavandatava piirileppe abil Venemaaga rikkuda! Me oleme ainukesed, kes on tõestanud tegudega oma usaldusväärsust!
Kuna valitsev võim pole reageerinud avalikele deklaratsioonidele, mis nõuavad Tartu Rahu kaitsmist ja piiriläbirääkimiste katkestamist, siis oleme loonud Eesti Kodanike Komiteed2, mille ülesandeks on algatada üle Eesti rahumeelne vastupanuliikumine – nagu piketid, streigid, massiline lahkumine võimuorganitest, k.a. ka rahvavaenulikest erakondadest.
Eesmärk on üleüldine streik, et viivitamatult läbi viia erakorralised Riigikogu valimised! Meil on valida ainult kahe võimaluse – Eesti rahva elu ja surma vahel. Elu nõuab meilt uusi samme! Astume siis need sammud ja päästame üheskoos Tartu Rahu ja omaenda tuleviku! Levita infot, loo kõikjal komiteesid, toeta rahaliselt – Lastekaitseklubi, arve EE611010052007517000 SEB
Eesti Kodanike Komiteed2 (EKK2) algatusrühm – Miina Hint (hintmiina@gmail.com), Heiki Kortspärn, Hannes Vanaküla, Veiko Rämmel, Osvald Sasko (55542270), Jaan Hatto, Ilme Loik, Ingvar Tšižikov (Vabade Kodanike Ühendus)

Allikas: Mart Niklus

1 kommentaari:

Anonüümne 10. veebruar 2014, kell 20:37  

Toetan igati, kuid kui korraldatakse erakorralised valimised, kas pole oht et samade tegelaste teine pea, ehk kesk või sotsid valituks saavad?
Või saadetakse kõik neli laiali?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP