RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 15. september 2014

Eestlane Rootsis: ma ei kavatsegi teenida korrumpeerunud Eesti riiki



Isiklikult pole küll töö Soomes, vaid Rootsis, kuigi probleem jääb samaks. Nimelt puudub minul (23) igasugune tahe teenida Eesti Vabariiki, mida juhivad enamuses korrumpeerunud ametnikud, kes muretsevad ainult enda rahakoti pärast.
Probleem on üle-eestiline ning enamuses jääb see väikeasulates riigi poolt üldsegi märkamata. Juhtivatel positsioonidel on inimesed, kes on ise või kelle tuttavad on 90-ndate alguses ennast headele kohtadele sisse söönud, kellel on piisavalt tuttavad ning raha, et nad ei pea muretsema selle pärast, et õiglus ka kunagi nendeni jõuab. Pole vähe neid juhtumeid meediast läbi käinud, kus sadu tuhandeid eurosid või isegi kuni miljoneid varastanud poliitikud jm ametnikud saavad ainult heal juhul tingimisi karistada. Milline Eesti kodanik peaks riiki peale seda veel usaldama? Mina ei plaanigi sellist Eesti riiki vireledes teenida, samal ajal kui parasiidid meie poliitikas, valitsuses jms juhtivatel kohtadel, meie kulul elavad.
Eesti poliitika peaks olema läbipaistvam, vahetama peaks juhtfiguure, pealinn peaks saama taas eestimeelseks, sest ausalt öeldes on mul kui eestlasel, juba häbi meie pealinna pärast. Poliitikutel peaks langetama kõvasti palka ja seostama selle näiteks keskmise palgaga ning lahendatud oleks probleem, et poliitikasse pürgivad inimesed tutvuste kaudu head raha, mitte Eesti riiki teenima. See on uskumatu, kuidas poliitikud rasketel aegadel jultunult oma palku tõstavad, mille eest? Uskuge mind, ma pole ainus, kes nii arvab ja Eesti rahvas SAAB sellest kõigest aru.
Usaldus riigi vastu on praktiliselt kadunud. Kas on üldse kedagi, kes sõja ajal jääks kaitsma meie korrumpeerunud, rahaahnet ning kohati ka venemeelset valitsust? Vaevalt. Eestis peaks tegema rahva ja noorte usalduse võitmiseks valitsuses totaalse kannapöörde. Tuleks ka ise Eestisse tööle tagasi, kui teaks, et teenin õiglast Eesti riiki, mitte juhtfiguuride rahakotte valitsuses.

See leht on trükitud DELFI internetiväravast
Aadress http://rahvahaal.delfi.ee/archive/article.php?id=69744365

1 kommentaari:

Anonüümne 15. september 2014, kell 14:04  

Just,sama siin. Olin Eestis,kuni SDE tuli v6imule. Yks pask igalpool,aga siin makstakse ajupesu eest paremini.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP