RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 28. september 2014

MATTI ILVES: ISLAMIKALIFAAT - VEEL ÜKS OHT MAAILMALE

Islamikalifaadi teke Lähis-Idas, esialgu peamiselt Iraagis ja osaliselt ka Süürias, pole väiksem oht maailma rahvastele kui kurikuulus Uus Maailmakord (NWO).

Hiljuti kuulutasid islamiriigi eest võitlejad, eesotsas oma juhi Abu Bakr al-Baghdadi´ga välja oma 5. aasta eesmärgid islamikalifaadi laiendamiseks, need on hästi näha kaartil ja hõlmavad osaliselt Euroopa Liitu ja isegi Venemaad, rääkimata juba suuremast osast Aafrikast ning tervest Indiast.
Teadaandes kirjeldatakse seda, kui kõige olulisemat rahvusvahelist arengut džihadismiga seoses alates 9/11. Samas nõuavad nad, et kõik moslemid alluksid neile (sunnitidele, neid on 90%) ja vannuksid truudust kalifaadile. See on tegelikult tõeline globaalse võimuhaaramise plaan ja mitte sugugi väiksem kui NWO.

Mäletame hästi, kuidas USA ja EL toetasid mässulisi "revolutsionääre" Süürias (häbelikult teevad seda ka praegu), tegelikult on nad aga nüüd sunnitud nende vastu võitlama.
Suuremad võitlused käivad aga Iraagis, Ameerika Ühendriigid pommitavad seal juba islamivõitlejaid intensiivselt, kuid nüüd on siiski selgunud, et ilma maavägedeta seal hakkama ei saada. Praegu käibki kibekiirelt koalitsiooni moodustamine ja mitmed riigid on saatnud sinna oma lennuväge.
Keerulisemaks läheb olukord siis, kui tuleb saata kohale maaväed. Kuigi Eesti keeldus seekord uhkelt koalitsioonis osalemast (lennukite puudumise tõttu), kui aga läheb maavägede võitluseks siis on meie omad kiirelt platsis ja võitlus saab olema palju julmem kui Afganistanis.
Seni oleme näinud mõnda lääneriikide kodaniku jõhkrat hukkamist ISISe poolt, aga vähe teame sellest, mida teevad islamiriigi võitlejad kohalike elanikega, neid hukatakse sadade ja tuhandete kaupa. Piisab kõige väiksemast šariaadiseaduse rikkumisest - selle eest on karistuseks surm - meestel näiteks tänaval suitsetamisest.

Teame, et võilejate ridadesse on astunud palju ininesi E Liidust, isegi Soomest, aga need on peamiselt islamiusku Euroopa kodankud. Tegelikult võitleb kalifaadi nimel ka valgeid eurooplasi, näiteks sakslasi. Kas ELis ametlikult levitatav moraalitus on mõne inimese juba niivõrd välja vihastanud?

Üks kasutatud allikas: SIIN

1 kommentaari:

Anonüümne 28. september 2014, kell 23:44  

Kas kellelegi meist pole veel pärale jõudnud, et seesama Islamikalifaat ongi vastureaktsioon juutide märatsemisele araabiamaailmas oma löögirusika USA toel, nimetatagu seda trilateraalseks komisjoniks, Bilderbergi Krupiks või milleks iganes sest igasugune vägivald sünnitab vastuvägivalla. Ka praegune USA tegevus Iraagis ja mujal vaid ekskaleerib seda vägivalda ülemaailmseks.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP