RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 6. september 2014

Videokommentaar: ERR on läinud Varro Vooglaidi poja kallale!

Hea Matti Ilves!
Mul on hea meel Teile teatada, et olen alustanud taas sügishooaja videokommentaaridega. Paar päeva tagasi üllatas meid „Pealtnägija“ klipp , kus astuvad üles homoaktivist Reimo Mets ja varjunime taha peituv homoseksuaalist kodanik "Frank". Teemaks on "beebibuum" kodumaises homokogukonnas ja lapse hankimine 50 000 dollariga.

Aga loomulikult ei piirduta ainult sellega. Saate lõpus väljendab kodanik "Frank" hirmu, et Varro Vooglaidi poeg võiks tulla tema lastele kallale. On selge, siin on mindi üle igasuguste piiride - inkrimineerida Varro Vooglaidi ja tema 8-aastast poega olematutes kuritegudes on alatuse tipp. ERR peab vabandama.

Kommentaar allolevas:

 
„Pealtnägija“ teemal on kirjutanud kommentaari Martin Vaher ning oma avaliku kirja ERR-i eestikanõunikule on edastanud nii Varro Vooglaid kui ka Märjamaa õpetaja Illimar Toomet .

Ka Teie, hea toetaja, võiksite anda lugupidaval toonil oma arvamusest teada nii „Pealtnägija“ vastutavale toimetajale Mihkel Kärmasele, ERR-i eetikanõunik Tarmu Tammerkile kui ka ERR-i juhatuse esimehele Margus Allikmaale.

Siin on nende kontaktid.


Mihkel Kärmas: 6284419, mihkel.karmas@err.ee
Tarmu Tammerk: tarmu.tammerk@err.ee
Margus Allikmaa: margus.allikmaa@err.ee  
Soovin Teile ilusat sügishooaja algust!

Markus Järvi

Sihtasutus Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks 

___________________
Sven Kivisildniku irooniline kommentaar Facebook´is:

(:)armsad euroseksualistid, persevoolumeedia vajab teie abi, barrikaadidele, nn fränk ja kärmas ei jõua kahekesi varro vooglaiu armast lapsukest ribadeks kiskuda, iga kätepaar on teretulud, kui muidu ei saa, aidake moraalselt, visake väike nali, võidelge, võidelge kuni ei jää enam ühtki põlvepikkust vooglaidu ega üldse mitte midagi

M.I.

4 kommentaari:

Anonüümne 6. september 2014, kell 12:32  

Milleks tõmmelda -niikuinii on rahvas -99 protsenti -Varro Vooglaidi poolt.Jah, ei kiirustata kõva häälega kisama kuid tegelikult hakkab see teema valdavale osale inimestest vastu.Eesti rahvale omane võitlusstiil on -ignoreerimine,allasurutud põlgus. Kui asi väga vihaseks läheb,tõstetakse häält.Lugupidamine Vooglaidile ja tema väikesele pojale.

Matti Ilves 6. september 2014, kell 12:43  

Rahva arvamusest ei hoolita, selleks just on vajalik "tõmmelda".

Anonüümne 6. september 2014, kell 14:36  

Tõmmata 8 a.laps oma pedepropagandasse,no see on ikka alatuse tipp.Eks see näitab ikka nende eesti esipedede moraalituse taset,vahendeid valimata rünnata. Vanasti oli lihtsam,hullud koera löödi lihtsalt maha. Kärmas-,noh see "mees" on lihtsalt mitte keegi.

Evald roo 9. september 2014, kell 02:48  

jah ma sain kohe sellest aru et midagi hakkab kiiva kiskuma,sest Hr.Kärmasest oli lugu tehtud,kuidas teda koolis kiusati-et näidata teda heas valguses,aga see on juba täielik alatuse tipp kaasata oma homoideoloogiasse ka lapsed see oli täielik vaimne terror hr.Vooglaiu vastu-meie eestlased armastame ja austame teda väga,pere poolt noot saadetud ERR,hoiame kokku lugupidamisega



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP