RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 25. september 2014

MATTI ILVES: EBOLA VIIRUSEST - KAS SEDA LEVITATAKSE TAHTLIKULT?

Tundub tõesti nii olevat ja millest on tingitud selline äge Ebola puhang Lääne-Aafrikas(?), samuti on looduslikud ebolaviiruse "reservuaarid" seni teadlastele tundmatud. Kahtlust äratab juba see, millise kiirusega töötas firma "GlaxoSmithKline" välja ebolavastase vaktsiini. See firma on juba süstinud 60. vabatahtlikule eksperimentaalset Ebola vaktsiini.
"Tavaliselt võtab see aastaid uuringuid, enne kui uue vaktsiini kasutamine heaks kiidetakse", teatab BBC. Jah, see on hämmastav, sest see on võimatu, öeldakse.
Nüüd peame kõik uskuma, et toimunud on spontaalne teaduslik ime, omamoodi vaktsiini maagia.

Palju tõenäolisem on see, et kõik oli juba stsenaariumis ette nähtud: kohutav üleilmne haiguspuhang ja rahvusvaheline appihüüd! Ka meie massiteabevahendid pasundavad kurjast Ebolast pea igapäevaselt.
Asi muutub hoopis huvitavaks, kui selgus, et USA valitsus omandas juba 4 aastat tagasi 2010 patendi Ebolale. Neli aastat tagasi ei teatad veel Ebola viirusest üldiselt midagi, kuigi see avastati hemorraagilise palaviku epideemia ajal Zaires 1976. aastal. See patent, number CA2741523A1 on saadaval siin -
http://www.google.com/patents/CA2741523A1
Patent käsitleb inimese Ebola viiruse kõiki liike ja kompositsioone nendest. Võib-olla on väljatöötatud ka mõni uus Ebola viiruse liik, mis põhjustab kergemini epideemiaid või haiguspuhanguid?
Patendi omamine annab nüüd USA valitsusele seadusliku õiguse takistada kõiki uuringuid ja vaksiinide- ning ravimite väljatöötamisi välaspool Ameerika Ühendriike. Kasum selle haigusevastase võitlusega seoses läheb nüüd  kõik Ameerika firmadele ja laboritele.
Veelgi orwellikum on see, et USA valitsus ei saa seda patenti peatada!

Kasutatud allikas: SIIN

2 kommentaari:

Anonüümne 25. september 2014, kell 21:40  

Inimkonna hävitamine on tõsiselt ette võetud.Sõjad ,ei oma enam tähtsust kus ja kes kellega ,peaasi et koguaeg sõditakse.Nagu on öeldud, ei ole pooli ,on nemad 20 -30 000 ja meie 7 miljardit.Probleem ei ole ruumi või söögi puuduses vaid kontrolli kadumise ohust ja seda ei taheta kuidagi käest lubada.Saan aru ,et midagi külvatakse ,inimesed kurdavad haiguste üle mida enne ei ole täheldatud ja surevad nagu kärbsed.Nüüd veel uued viirused jne.Kuid paratamtult tekib küsimus,et kuidas need isikud kes on kõigest teadlikud end kaitsevad selle kõige vastu?Miks nad arvavad ,et nemad on just need välja valitud ja jäävad elama?

Anonüümne 29. september 2014, kell 19:00  

kui inimkonna hävitamine on ette võetud siis tundub, et vahendid on ääretult ebatõhusad kuna maakera rahvastik paisub kohutava kiirusega. 6 miljardist 7ni jõuti rekordajaga ja 7 miljardist 9ni jõudmist prognoositakse veel kiiremini.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP