RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 16. september 2014

MATTI ILVES: LÜHIDALT NÄDALAVAHETUSEL TOIMUNUD VALIMISTEST ROOTSIS JA SAKSAMAAL

Rootsi Koonderakond on saanud eesotsas peaminister Fredrik Reinfeldt´iga suure lüüasaamise osaliseks ja nüüd moodustatakse tõenäoliselt puna-roheline koalistsioon (43,8% häältest), kuigi neil ei ole veel ülekaalu parlamendis enamusvalitsuse moodustamiseks. Nendega võivad aga liituda üllatuslikult napilt valimiskünnist ületanud feminististid, kes on juba ka teatanud, et ühinevad vasakpoolsetega, nagu tavaliselt feministidel kombeks. Eurokonservatiivid võitsid komedel korral järjest Riigipäeva valimistel ja rahvas oli nende valitsemisest lihtsalt tüdinenud.

Üllatusena tuli vaatlejatele muidugi "paremäärmuslike" ja immigratsioonivastaste Rootsi Demokraatide suur edu, kes said kaks korda rohkem hääli, kui möödumud valimistel ja muutusid Rootsis suuruselt kolmandaks parteiks,12,9 %-di häältega (prognoos oli 10,5%)!
 Saksamaal olid kohalikud valimised kahel liidumaal Brandenburgis ja Thüringenis ja üllatuslikult tegi päris hea tulemuse Saksamaa Alternatiiv (AfD) saades tublisti üle kümne protsendi häältest, näiteks Brandenburgis 12,2 %.
Eelmistel parlamendivalimistel nad jäid napilt alla valimiskünnise 4,7 %-ga, siis Euroopa Parlamendi valimistel said nad nad juba 7,0 protsenti häältest. "Paremäärmusliku" AfD-i populaarsus näib aina Saksamaal kasvavat ja järgmisteks Bundestag´ki valimisteks ennustatakse neile juba 20. protsendilist häältesaaki! See on ajanud ärevusse kogu liberaalse "progressiivse üldsuse" Saksamaal, Euroopa Liidus ja ka meil. Nüüd käib kõva siltide kleepimine ja lisaks paremäärmuslaste austavale nimetusele on AfD ristitud juba venemeelseks putinistide erakonnaks.
Putin kuulutas alles hiljuti välja eesmägid Venemaale, mis lähtuvad konservatiivsesest väärtustest, traditsioonidest ning õigeusust ja ei mingit "homokultuuri" propagandat. Need on igati sümpaatsed suunad, kui jätta kõrvale agressiivsed globalistlikud eesmärgid ja impeeriumi taastamise ihaluse. Nüüd ei olegi midagi imesteda, kui konservatiive (väljaarvatud eurokonservatiivid, kes on rohkem liberaalid kui konservatiivid) hakatakse ristima putinistideks.

Meil on Eestist ka hea näide võtta, kus konservatiivset SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks seostatakse meedias valede väidete alusel Venemaa poliitikaga ja putinlastega.
________________
NB! Jaan Hatto teatel feministid (FI) siiski ei pääsenud Rootsi parlamenti, nad said vaid 3,1 % häältest ja valimiskünnis on seal 4%. Minu see väärinfo tugines "Vikerraadios" räägitule. Rootsis ootavad nüüd ees rasked läbirääkinised koalitsiooni moodustamiseks, sest suured parteid on juba teatanud, et nad ei tee koostööd Rootsi Demokraatidega.
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 16. september 2014, kell 10:26  

Eks rahvuslased ole ka ju liberrahajõu meelest puunlased. kellele ei meeldi homoülisus ja pereväärtuste hukk on ka puutinlase .
Puti=Hitler ja see on skisma. Kes ei ole nõus Obamaga on putinlased.
Ka see infoportaal on võimude järgi putinlaste ja savisaarlaste rahastatud värk.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP