RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 20. september 2014

OTSUSTATUD: Tuleb suur MEELEAVALDUS perekonna ja demokraatia kaitseks!


Esiteks tänan kõiki neid sadu ja sadu inimesi, kes vastasid minu üleeilsele palvele omapoolsete sammudega ja pöördusid Riigikogu õiguskomisjoni liikmete poole. Inimesi, kes seda tegid, oli tõesti palju ning ma olen selle eest väga tänulik!

Teiseks pean Teile aga teatama, et meie ühistest pingutustest ja kõigest muust hoolimata tegi õiguskomisjon just seda, mille eest ma oma eelmises kirjas hoiatasin
Reformierakond survestas kooseluseaduse läbisurumisele vastu olevat Igor Gräzinit (kes asendati homoliikumise tulise pooldaja Tiina Lokk-Tambergiga) ja Kalle Laanetit mitte õiguskomisjoni istungil osalema, mistõttu viidi ebasobivate saadikute kõrvaldamise teel ellu kavandatud manipulatsioon:


häältega 5:4 tehti kooseluseaduse eelnõu ümber nii, et selle vastuvõtmiseks ei ole tarvis isegi mitte parlamendi liikmete enamust (51 häält), vaid piisab hääletusel kohalviibivate saadikute häälte enamusest.

Seejuures määrati kooseluseaduse eelnõu teine ja kolmas lugemine vastavalt 7. ja 9. oktoobrile, mis tähendab, et seadus püütakse selle paljudest sügavatest puudustest hoolimata turborežiimil jõuga läbi suruda nii kiiresti kui vähegi võimalik!

Kujutage ette: seadus tahetakse teadlikult vastu võtta sügavalt puuduliku ja lausa vigasena, et hakata siis tasapisi selle puht-õigustehnilisi vigu parandama – peaasi on seadus kiiresti läbi suruda, sest vastasel korral rahva pahameel vaid kasvab!

Seejuures näitab erilist fanatismi kooseluseaduse iga hinna eest läbisurumisel Reformierakonna Valdo Randpere, kes hakkas õiguskomisjoni istungil kooseluseaduse vastu olevate saadikute peale lausa karjuma ja neid alandama.

Kõike eelnevat silmas pidades ei jää meil nüüd muud üle, kui kutsuda Toompea lossi ette kokku suur MEELEAVALDUS PEREKONNA JA DEMOKRAATIA KAITSEKS.

Me ei saa leppida sellega, et meid valitsevad inimesed, kes ei austa ei meie kultuurilisi traditsioone, põhiseadust, rahva tahet, ausa õigusloome põhimõtteid ega ka demokraatlikke ideaale. Nüüd on meie kohus näidata seda mitte ainult sõnades, vaid ka tegudes.
Mina koos oma kolleegidega juba töötan pingsalt väärika meeleavalduse ettevalmistamise nimel, olgugi, et riigikogu fanaatilise tormakuse tõttu on meile selleks (ilmselt taotluslikult) jäetud väga vähe aega.

Täpsema info meeleavalduse aja kohta saadan Teile juba tuleva nädala alguses. Igal juhul palun, et reserveeriksite oma kalendris meeleavalduseks 5. oktoobri ning teeksite vastavad märked ka 7. ja 9. oktoobrile.

Teid veel kord tänades,

Varro Vooglaid
SAPTK juhatuse esimees

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP