RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 23. september 2014

Toompeal korraldatakse kooseluseaduse vastane meeleavaldus

www.DELFI.ee
Foto: Tanel Meos

Pühapäeval, 5. oktoobril kell 12 toimub Toompeal Riigikogu ees “Meeleavaldus perekonna ja demokraatia kaitseks”, et protesteerida kooseluseaduse läbisurumise püüdluste vastu. Meeleavalduse korraldajaks on SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks (SAPTK).
Meeleavaldus kutsutakse kokku, kuna riigikogu ei ole väidetavalt teinud välja rohkem kui 45 000 inimese poolt allkirjastatud petitsioonist “Kaitskem üheskoos perekonda!”, enam kui 10 000 inimese saadetud protestikirjast ega ka kõigi Eestis tegutsevate usuühenduste poolt väljendatud vastuseisust kooseluseaduse läbisurumisele.
SAPTK juhatuse esimees Varro Vooglaid ütles, et meeleavaldus on kodanike viimane võimalus seista vastu püüdlustele kooseluseadust vastu rahva tahtmist läbi suruda ning perekonna ja abielu tähendus olemuslikult ümber kujundada.
“Traditsiooniliste tõekspidamistega inimesi on järjepidevalt sõimatud mitte ainult tagurlikeks, vaid ka homofoobideks, vihkajateks, sallimatuteks ning koguni putinistideks ja natsideks,” ütles Vooglaid ja lisas, et sellise alandamisega ei saa rahvas mingil juhul nõustuda.
Meeleavalduse keskseks eesmärgiks on saata poliitikutele selge sõnum: rahvaesindajad peavad austama meie kultuurilisi traditsioone, perekonna ja abielu ideaale, põhiseadust, rahva tahet ja demokraatia aluspõhimõtteid. “See on meie maa ja meie riik, kus rahvas on kõrgeima riigivõimu kandja. Me ei kavatse kellegi ega millegi ees lömitada, vaid nõuame, et rahvaesindajad teeniksid meie rahvuslikke huve ja näitaksid üles truudust ühiskonna alusväärtustele,” selgitas Vooglaid.
Meeleavaldusele on oodatud koos perekondadega kõik inimesed sõltumata rahvusest, poliitilistest eelistustest, usutunnistusest või vanusest, kes peavad oluliseks, et meie ühiskonnas säilitataks ka riiklikul tasandil austus perekonna, abielu ning nende aluseks olevate väärtuste vastu.
SAPTK rõhutab, et meeleavaldust püütakse korraldada perekondliku üritusena ning võimalikult väärikalt ja soliidselt.
“Mõistame hukka kõik provokatsioonid, millega võidakse püüda luua vastupidist muljet,” võttis Vooglaid teema kokku.

See leht on trükitud DELFI internetiväravast
Aadress http://www.delfi.ee/archive/article.php?id=69796235

2 kommentaari:

Anonüümne 23. september 2014, kell 14:18  

Kahjuks ei saa tulla, kuid olen mõtetes teiega.Homodest suurem oht on meie oma võimukabinettides plaanitav migrantide voo riiki planeerimine. Kas ei oleks võimalik ka seda avalikult afisheerida?Inimesed kannavad raskeid igapäevakohustusi õlgadel ja kaugemalt kohale sõit pole tihti võimalik.Lootus on Tallinna elanikel, neil transportki tasuta.

Evald roo 24. september 2014, kell 01:36  

Kindel,et tuleme oma perekonnaga.Suured tänud korraldamast.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP