RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 1. september 2014

Lastetud ja homopaarid tuleks maksustada - nad ei taastooda ühiskonda!

Rahu ainult rahu! Läheneme sellele küsimusele puht ratsionaalselt, ilma liigsete emotsioonideta. On lastetuid, kes teadlikult ei soovigi saada lapsi (haiged ei lähe arvesse) või luua lapse saamiseks vajalikku mees+naine paarisuhet. Eesti riigi suurim probleem on kahanev iive, millest johtuvalt meie rahvastik üha vananeb ja töötajaid ehk maksumaksjaid jääb seega samuti vähemaks. Kui maksumaksjaid jääb vähemaks, kahaneb ka riigi eelarve, pensionid, toetused - ühesõnaga kogu riigi areng. Kes peaks selle eest vastutama (maksma)? Muidugi need, kes on teadlikult valinud vaid elu ja seksi nautimise, ilma lapsi saamata ehk ühiskonda taastootmata. See lõbu tuleb maksustada ja kohe ning saadud raha suunata lastele. Lihtne ja loogiline!

Kunstlikult tekitatud homoseksuaalide pseudoprobleem on kindlasti paljusid ära tüüdanud. Homoseksuaalid on Põhiseduse ees võrdsed kõigi teistega. Ainus erinevus, mis neid ülejäänutest eristab, on nende endi teadlik valik elada koos samasoolisega, loobuda loomulikust viisist laste saamiseks ja elada elu, kus keskohal on nende naudingud ja ego, hoolimata ühiskonna edasikestmisest. Ego läheb neid tihti sellisest elust nii suureks, et hakatakse nõudma endale eriõigusi, võrdsustades heterode viljakat ja homode viljatut paarisuhet. See ongi see, mida heterod ei taha. Nad lihtsalt on erinevad. Nad on vabatahtlikult erinevad. On lapsik teha nägu, et mingit vahet ei ole. On küll!

Kas pime saab autojuhilube? Kas jalutu saab osaleda jooksuvõistlusel? Ei nad ei saa! Kuid kas see on nende inimõiguste rikkumine? Ei ole! Samamoodi ei saa homod luua toimivat paarisuhet (normaalses ühiskonnas on selliseks suhe, mis taastoodab uusi maksumaksjaid ehk ühiskonna edasiviijaid) nagu heterod. Midagi pole teha, inimesed on erinevad. Abielu ja traditsiooniline paarisuhe on alati koosnenud mehest, naisest ja (väheste eranditega) lastest. Kui me selle suhte "ära lõrtsime", muudame lihtsalt üheks suhteks paljude teiste suhete kõrval (mis on tedlikult viljatud), siis on see heterode mahasurumine ja kahjustab nende ühiskonna edasiviijate rasket kuid olulist rolli. See on nii ka homodele endile kahjulik.
Homod peaksid olema tänulikud, et heterode lapsed maksavad ka nendele vanaduses pensionit. Näidake homod palun üles veidigi tänutunnet heterode suhtes, sest nad ohverdavad oma elus väga palju, et kasvatada üles lapsi, kes viivad ühiskonda edasi. Teie samal ajal üksnes naudite elu ja aina nõuate omale õigusi ja erikohtlemist. See ongi see, mis heteroid enim solvab! Näib ka, et heterofoobia on täiesti aktsepteeritud. Kui homo ise on ebameeldiv ja halvasti käituv inimene, siis saab ta kritiseerijaid homofoobideks tembeldades vastutusest pääseda. Kuigi homoseksuaalsus ei puutu üldse asjasse. Sarnaselt kasutatakse tänapäeval kergekäeliselt teiste süüdistamist rassismis, kuigi asi on lihtsalt inimeses.
Kui homod tahavad, võivad nad koos elada, keegi pole seda neile kunagi keelanud. Sama teevad ka enamik heteropaaridest. Kui nad tahavad juriidiliselt reguleerida oma suhet, saab seda teha notari juures. Te ajate lihtsalt lapsikut kiusu, teie ego on vaid naudingute ja lõbu tagaajamisest viinud teid eemalereaalsusest. Kahjuks mõned riigid on homo vähemuse survele järele andnud, ja "ära lõrtsinud" traditsioonilise ja ühiskonda edasiviiva heteropaarisuhte mõiste. Mitte ei tahaks, et Eesti selle lääneliku liberaallollusega kaasa läheks.
Lääs on omas mugavuses tihti kaotanud mõtlemisvõime ja hakanud tegelema pseudoprobleemidega. Üheks selliseks on ka see lausogar-agar maailma kõigi õnnetute ja vaveatute immigrantidena Euroopasse laskmine. Sellega on Euroopa põlisrahvad hävimisohtu viidud. Aga kaitstakse vaid haruldasi loomi, mitte haruldasi rahvaid. Tegelikult toimub praegu Euroopas põlisrahvaste vastane genotsiid, mille eesotsas on sotsid ja liberaalid. Genotsiidi ehk rahvaste hävitamist võib teha veriste tapatalgutega, või ka tasapisi, nagu praegu, kasutades immigratsiooni ja traditsioonilise viljaka peremudeli lõhkumist. Tulemus on ju sama!
Väikese pooliitikute huvigrupi poolt, rahva enamuse arvamust eirates, läbi surutud poliitikat viiakse ellu järk-järgult. Immiratsiooni põhjendatakse algul üksnes kvalifitseeritud tööjõu sissetoomise vajadusega. Kuid märkamatult läheb see üle massimmigratsiooniks. Homoseaduseid alustatakse ka kõigepealt kooseluseadusest, siis nõutakse juba abieluõigust ja edasi lapsendamist. Just nii on need arengud toimunud Lääne riikides. Kas see on nende riikide olukorda kuidagi parandanud? Ei ole! Miks me peaksime siis sama reha otsa astuma?
Niisiis kui Eesti soovib lahendust oma suurimale probleemile ehk siis madalale iibele, peatada eesti rahva väljasuremine, tuleb meil rakendada konkreetseid ja mõjusaid meetmeid. Lahenduseks ei ole rumala Lääne igavusest juurutatud tobedused, mis on neid endidk viinud demograafilise kriisini ja immigratsiooni nõiaringi. Lahendus saab olla vaid lapsi saavata paarisuhete au sisse tõstmine, laste saamise soosimine ja toetamine. Homosuhete propaganda (ja immigratsioon) ei aita kuidagi iibe tõusule kaasa. Mitteviljakad suhted tuleb maksustada.
Homod tihti põhjendavad oma suunitlust sellega, et nad on sellistena juba sündinud, see olevat pärilik. Pärilik? Kellele homod oma homogeene siis pärandavad ja kuidas? Huvitav ka, et monarhistlikes riikides ei ole kroonprintsid kunagi homoseksuaalsed. Kellelgi ei tuleks mõttessegi, et näit. Inglise kroonprints oleks homoseksuaal ja "abielluks" homoga. See on välistatud. Selline monarhistlik suhtumine peaks ka Eestis eeskujuks olema. Kui ka on mingi soodumus homoseksualismi, siis kuningapere liige mõtleb ennekõike oma riigile ja perele, ja loob lastesaamist võimaldava paarisuhte.
Kahjuks on tänapäeval Lääne poliitladviku seas välja kujunenud tetud "kohustuslikud teemad", mille tunnistamisega iga poliitik peab näitama oma kõlblikkust. Need teemad on: holokaust, homosallivus, multikultuursus ja II MS ametlik (võitjate) ajalugu. Neis kahelda ei tohi! Kui seda teed, siis meie Lääne sõbrad sind ei mõista ja võid ära unustada soojad ametikohad Liidu kõrgemates instantsides. Aga kas see on demokraatia?
Praegu, kus Venemaa taastab impeeriumit, on kummaline näha, et meie uue punaroosa valitsuse kõige pakilisemaks teemaks tundub olevat homokooselu pseudoprobleem. Leedu ja Läti võitlevad samal ajal Venemaa massilise propagandasõja vastu, keelustades Kremli propagandakanaleid. Meil midagi sellist teha ei juleta, sest ei soovita venemeelseid valijaid ärritada. Ehk oodatakse uut Aprillimässu? Propagandasõda on ka sõda, millele mitte regeerimine maksab lõpuks kätte. Hääletu alistumine ei aita.
Kui aga homokooselu seadustamine on nii pakiline probleem, siis miks piirduda vaid sellega? Ka mitme naise või mehe kooselu tuleks siis seadustada, sest seegi põhineb vastastikusel armastusel. Mitmel pool maailmas on tekkinud juba ka huvigruppe, kes räägivad üha tõsisemalt, et ka vastastikusel armastusel põhinevad täiskasvanute ja laste kooselu tuleks seadustada. Kuhu tõmmata nn vabaduse piirid?
 

3 kommentaari:

Anonüümne 1. september 2014, kell 13:08  

Lastetud jätke rahule. Nende hulgas on palju neid kes on viljatud ja ravi ei aita ka. See ei ole õige, et looduse vea pärast peavad nemad kannatama! Neile tuleb lihtsustada lapsendamist! Ja üldse on rahvuslaste viga see, et programmides on muudkui et lõhume ära, lõpetame ära, likvideerime jne. ASemele tuleb ka midagi anda.Kui likvideerite nt ametikohad kus on parteitud ja asemele midagi ei anna, siis inimene mitte tahtes oma töökohta kaotada ei vali teid. Poliitbroilereid ei ole nii palju, et võiks valimatult likvideerida! Likvideerige aga andke midagi asemele samaväärset. Muidu näib asi kättemaksuna ka neile kes ei vastuta kellegi tegude eest.

Anonüümne 1. september 2014, kell 17:13  

Väga valus on Matti Ilvese juttu lugeda, täielik Putin. Kolmas maailmasõda ongi väga vajalik, sest inimesed hakkavad üha rohkem ära keerama. Viha kultiveerimine on võtmas väga suuri mõõtmeid. Kui tuleb lõplik tuumasõda, ehk siis tulevane põlvkond on üksteise suhtes leplikum.

Matti Ilves 2. september 2014, kell 13:07  

Anonüümsele (17:13) kommentaatorile ütlen, et mina pole kirjutise autor. Edaspidi olge tähelepanelikum. Kuigi pean ütlema, et olen siin toodud mitmete seisukohtadega nõus.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP