RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 23. aprill 2015

Riigikogus registreeriti toetusrühm traditsioonilise perekonna kaitseks

22.04.2015

Täna registreeriti Riigikogus toetusrühm traditsioonilise perekonna kaitseks, toetusrühma juhiks valiti Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna fraktsiooni juht Martin Helme.
Toetusrühm kinnitas tänasel koosolekul toetusrühma statuudi, milles on määratletud toetusrühma eesmärgid. Traditsioonilise pere kaitse toetusrühm on kokku kutsutud ühendamaks erakondade üleselt inimesi, kelle sooviks on tugevdada ja edendada traditsioonilise pere rolli Eesti ühiskonnas.
Toetusrühm defineerib traditsioonilise perekonnana ühe mehe ja ühe naise vahelise püsiva liidu, mille lahutamatuks osaks on nende ühiste laste eest hoolitsemine ning nende kasvatamine alates lapse eostamisest kuni tema täisealiseks saamiseni.
Toetusrühma poliitilisteks eesmärkideks parlamendis on Eesti põhiseaduse paragrahv 27 täiendamine perekonna mõiste osas vastavalt rühma statuudile, kooseluseaduse rakendusaktide jõustamise takistamine, kooseluseaduse tühistamine.
Asutamiskoosolekul kinnitatud statuudi järgi saab Traditsioonilise pere kaitse toetusrühma liikmeks olla riigikogu saadik, kes kinnitab oma allkirjaga, et kavatseb hääletada statuudis sätestatud eesmärkide jõustamise poolt.
„Kõik riigikogu liikmed on jätkuvalt oodatud grupiga liituma. Loodame, et ka need Reformierakonna liikmed, kes esialgu näitasid huvi toetusgrupi töös kaasa lüüa, aga millegipärast täna ei pidanud oluliseks kohale tulla, panevad ka oma allkirja alla ja näitavad oma poolehoidu sätestatud eesmärkidele. Kui nad mõne aja jooksul seda ei tee, siis me ei saa neid vastavalt statuudile lugeda toetusrühma liikmeteks,” ütles Martin Helme.
Täna kella kümneks olid kõik Riigikogu liikmed kutsutud traditsioonilise perekonna kaitseks loodava Riigikogu toetusgrupi asutamist lõpule viima. Kohale tuli 7 inimest, kõik Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna fraktsiooni liikmed.

Allikas: http://www.ekre.ee/riigikogus-registreeriti-toetusruhm-traditsioonilise-perekonna-kaitseks/
________________
Lugege lisaks SIIT.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP