RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 14. november 2018

EKRE korraldab neljapäeval Stenbocki maja ees piketi ÜRO rändeleppe vastu

EKRE on teinud palju pikette ja meeleavaldusi massiimmigratsiooni vastu.

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond korraldab neljapäeval, 15. novembril kell 9.30-12.00 Stenbocki maja ees piketi kahjuliku Marrakechi rändeleppe vastu.
Just sel ajal toimub valitsuse residentsis kabineti istung, kus tuleb jutuks ka valitsuse seisukoht selle kohta, kas presidendi sõidule Marrakechi antakse toetus. EKRE annab teada, et on täielikult rändeleppe heakskiitmise vastu.

“Protesteerime kahjuliku rahvusvahelise leppe vastu, mis toob kaasa pöördumatud tagajärjed nii Eesti kui kogu Euroopa jaoks,” teatab EKRE oma avalduses.

“Piketeerime selle vastu, et Eesti valitsus kavatseb anda allkirja ÜRO nn Marrakechi migratsioonipaktile, mis võimaldab hakata survestama Eestit vastu võtma majandusimmigrante. Valitsus on lepinguga ühinemise otsustanud rahva selja taga. Lepingut ei ole esitatud parlamendile, samuti ei ole lepingu üle toimunud ühiskondlikku arutelu. Eesti presidendil Kersti Kaljulaidil, keda riik on volitanud lepingut allkirjastama 10.-11 detsembril Marokos, puudub selleks igasugune mandaat.”

Eesti valitsuspoliitikute sõnad, et tegemist ei ole õiguslikult siduva lepinguga, on mõeldud kergeusklike eksitamiseks, leiab EKRE. “Sisuliselt nullib Marrakechi leping meie põhiseaduse kui ka kõik meie vastavad migratsiooni ja kodakondsust ning keelepoliitikat käsitlevad seadused. Eesti riigi allkiri sellel leppel on samm Eesti rahvusriikluse laialisaatmise suunas. Pole kahtlust, et vasakpoolsed erakonnad ja MTÜ-d hakkavad lepet kasutama selleks, et esitada pretensioone sotsiaalsete, migratsiooni- ja meediale esitatavate nõuete suhtes.”

Marrakechi lepe defineerib kogu maailmas radikaalselt ümber immigratsiooni alustalad. Muu hulgas nõuab lepe, et
1. illegaalne immigratsioon muudetakse legaalseks ja migratsioon saab sisuliselt inimõiguseks;
2. immigrandid tuleb sulandada sihtriigi tööturu ja avalike teenuste süsteemi;
3. riigid peavad arstiabi, haridust ja juriidilist abi andma immigrandile arusaadavas keeles ja tasuta;
4. riigid muudaksid vihakõne keelustamise loosungi all karistatavaks immigratsiooni või immigrantide kritiseerimise;
5. valitsused asuksid ajakirjandust suunama immigrante heas valguses näitaval viisil ning kehtestaksid õppeprogrammid koolides, mis aitavad immigratsiooni populariseerida;
6. kõik valitsused peavad andma kodakondsuse kodakondsusetutele isikutele, aga ka seda, et pagulasstaatust omavad isikud saavad end võimalikult vähese vaevaga ümber vormistada alalisteks elanikeks või suisa kodanikeks.

Marrakechi lepe inspireerib kümneid või isegi sadu miljoneid inimesi emigreeruma heal järjel olevatesse riikidesse. Kui Eesti leppega liitub, seab see meie ühiskonna fakti ette, et me oleme kohustatud võtma vastu piiramatult inimesi teistest riikidest.

Eesti ei tohi Marrakechi lepet heaks kiita!

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/eesti/ekre-korraldab-neljapaeval-stenbocki-maja-ees-piketi-uro-randeleppe-vastu/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP