RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 16. november 2018

MATTI ILVES: KERSTI KALJULAID JA SEKS ROBOTITEGA

Üllatavalt tõstatas president üles teema seksist robotitega ja tehti seda laiemale publikule ajalehe "Postimees" artiklis, "Kaljulaid: aeg on rääkida seksist robotiga".
Niikaugele oleme siis tänu liberaaldemokraatiale juba jõudnud. Pole vajadust siin veelkord tuua E. Liidu segaseid "väärtusi".

Siia ELi poolt suunatud Kaljulaid ei teinud seda juhuslikult, vaid kindlasti ülemuste käsul, kes üldiselt on globalistisd ning illuminaadid-vabamüürlased ja nende eesmärk on teada - kehtestada Uus Maailmakord (NWO), koos sellega hävitada rahvad ning riigid ja muuta segaarahvusest inimesed nede orjadeks. Samuti vähendada trastiliselt inimeste arvu maakeral, kuni 1. miljardini. Ümmarguselt 300. illuminaadile ja maailmavalitsejale sellest piisaks täielikult. Ja ainult üheks vahendiks on siis seks robotite-nukkudega, et inimesed enam ei paljuneks nii jõudsalt, seepärast tehakse ka kõik, et hävitada normaalne perekond.

Kui nüüd meie valitsus ja parlemendisaadikud arvavad, et Eesti rahvast reetes ja igati NWO-ile kaasa aidades saavad nad heldelt hüvitatud, ka siin nad eksivad, sest vaid vähestele osutatakse seda "au", et olla nende rikaste oligahride teenrid, rõhuvast enamusest ülejäänust saavad aga samasugused orjad kui meie rahvast.

Ma ausalt öldes ei teadnud, mida siis tähendavad kaasaegsed seks robotid ja -nukud, kuid asja uurises leidsin nii mõndagi. Toon kõigepealt ära ühe seksroboteid tutvustava video.

Saate kiiresti osta seksroboti, varustatud tehisintellektiga, umbes 20.000 $.


Kuna seksrobotid on lihtrahvale veel liiga kallid, siis toodetakse ka ümmarguselt 10 korda odavamaid seksnukke. Kusjuures nende välimus on täpselt sama kui robotitel.

 Nendega saate tutvuda siin:
https://www.siliconwives.com/collections/sex-dolls

 Nii seksroboteid kui -nukke toodetakse vastavalt igale maitsele ja soovile.

Kuna Kersti Kaljalaid on agar loll, siis ongi see kõige halvem variant Eestile!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP