RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 10. november 2018

Väga oluline artikkel 1968. aasta kultuurirevolutsiooni laastavast mõjust

Head Objektiivi sõbrad!

Tahtsin juhtida teie tähelepanu ühele suurepärasele artiklile, mis sai eile avaldatud meie portaalis Objektiiv.

Artikli autoriks on Dr Maike Hickson ning see kannab pealkirja "Miks ma naasin laste, köögi ja kiriku juurde?" Tegu on ühe sakslanna südamevalust sündinud avaliku kirjaga, mis on adresseeritud Saksamaa 1960ndate põlvkonnale, mis mässas Saksa ühiskonna vastu tervikuna: selle haridussüsteemi, kristliku moraali ja poliitilise süsteemi vastu.


Autor selgitab, et Saksamaal on 1968. aasta kultuurirevolutsiooni mõjusid märgata kõikjal – abielulahutuste arvu suurenemine, abordi legaliseerimine, hariduse allakäik ja relativismi levik – ning kuivõrd tänavu on selle revolutsiooni algatamise 50. aastapäev ja kuna need, kes olid revolutsiooni eesotsas ja eesliinidel on endiselt oma saavutatu üle uhked, siis on sobilik aeg, et rääkida tõde selle revolutsiooni mõjudest paljudele selle põlvkonna lastele.

Ma ei hakka siin artiklit resümeerima, aga soovitan tungivalt seda lugeda ning soovitada sama ka oma sõpradele ja tuttavatele. Mulle ei meenu, et eesti keeles oleks sel teemal ühtegi nii teravalt ja täpselt kõnealuse probleemi tuuma tabanud teksti avaldatud. Päris kindlasti ei leia niisuguseid tekste praegu ühestki teisest meediaväljaandest peale Objektiivi.

Lisaks eelnevale toon esile veel kolm viimase nädala jooksul avaldatud arvamuslugu, millele soovitan eraldi tähelepanu pöörata.

1) Neist esimene on paljudele inimestele südamesse läinud Aldo Maksimovi hüvastijätukiri, kus ta selgitab, miks ta otsustas koos oma perekonnaga Eestist lahkuda:


2) Teiseks osutan kolleeg Markus Järvi nädalakommentaarile, milles on selgelt välja joonistatud ühe meie aja peamise poliitilise vastuolu ehk globalismi ja rahvusluse vaheline põhimõtteline erinevus:


3) Kuivõrd naeruväärsete valede tiražeerimiseni on valmis langema Eesti Päevaleht, sellest rääkisime saates "Fookuses":


Ilusat nädalavahetust soovides

Varro Vooglaid
SAPTK juhatuse esimees
PS! Kui peate Objektiivi tööd oluliseks, siis saate sellele omapoolse annetusega kaasa aidata. Annetuse tegemiseks vaid mõne hetkega vajutage allolevale punasele nupule!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP