RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 28. november 2018

KOLE: Kuus afgaani meest vägistasid 15-aastast saksa tüdrukut neli päeva järjest

Saksamaal tuli välja järjekordne grupivägistamine, kus kuus afgaani päritolu meest vägistasid nelja päeva jooksul 15-aastast saksa tüdrukut. Tüdruk meelitati ühte korterisse Münchenis.

Asi sai alguse 22. septembril, mil üks 17-aastane afgaan meelitas tüdruku oma korterisse Münchenis. Mees oli tüdrukut tundnud vaid paar nädalat ja nõudis korteris seksi. Tüdruk keeldus. Siis ähvardati tüdrukut vägivallaga, kuni ta jäi lõpuks nõusse.

Pärast seda ähvardused jätkusid ja 17-aastane afgaan sundis tüdrukut seksima ka teiste meestega kahes eri korteris Pasingis and Berg am Laimis. Kui 15-aastane tüdruk lõpuks koju jõudis, rääkis ta sellest oma tuttavatele, kes kutsusid politsei.

17-aastane afgaan võeti kinni, samuti tema kambajõmmid, kes olid vastavalt 20-, 23-, 28- ja 28-aastased. Üks mees on jätkuvalt jooksus, vahendab Krone.
Kohalik väljaanne TZ edastas, et politsei info kohaselt ei hoitud tüdrukut nelja päeva jooksul vangis. Tüdruk oli iga mehega vahekorras ühe korra. Kõik kahtlusalused afgaanid on varjupaigataotlejad.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP