RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 13. november 2018

ÜRO rändelepe tuleb peatada!

Lugupeetud Matti Ilves

Anna oma allkiri hukatusliku Marrakechi leppe vastu!


Eesti valitsus on riigikogu ja avalikkuse selja taga otsustanud liituda ÜRO rändepaktiga, mis kuulutab, et migratsioon on iga inimese õigus ning kõik riigid peavad sellele igati kaasa aitama. Veelgi enam, dokumendis nõutakse, et immigrantidele - mitte pagulastele! - tuleb võimaldada tasuta haridust, arstiabi ja juriidilist nõustamist nende keeles, samuti nõutakse, et riigid asuks kehtestama tsensuuri, võttes vastu vihakõne kriminaliseerivad seadused, millega keelatakse immigrante või immigratsiooni kritiseerimine.

Taoline lepe on otseses vastuolus Eesti põhiseaduses ette nähtud rahvusriigi põhimõttega ning ei võimalda täita meie keeleseadust, kodakondsusseadust, inimestel järgida oma sõna- ja südametunnistusvabadusi. Eesti riigi esindajad ei tohi mitte mingil juhul sellisele dokumendile allkirja anda.

Eesti valitsuspoliitikute sõnad, et rändepakt ei ole õiguslikult siduv, on mõeldud kergeusklike uinutamiseks. Marrakechi leping on survemehhanism, millega pannakse riigid oma immigratsiooni puudutavad seadused ümber tegema. Edaspidi saavad kõik vasakpoolsed ja globalistid hakata oma nõudmistes toetuma Marrakechi leppele. Meie riigi allkiri sellel lepingul oleks samm Eesti rahvusriikluse laialisaatmise suunas.

Avalikkus peab otsustavad väljendama oma vastuseisu globalistide kurikavalale plaanile muuta Eesti multikultuurseks, ebademokraatlikuks rahvaste rändamise läbisõiduhooviks!

Konservatiivne Rahvaerakond teeb kõik, et ei valitsus ega president saaks Marrakeshi lepet muuta meile siduvaks. Selleks läheb meil vaja aga kõigi inimeste abi!

Kutsun teid üles andma oma allkirja petitsioonile, millega anname valitsusele ja presidendile teada, et nende tegevus on vastuvõetamatu!
Allkirju Marrakechi leppega ühinemise vastu saab anda kuni 1. detsembrini aadressil
http://petitsioon.ee/ei-marrakechi-migratsioonileppele.

Jagage kindlasti seda infot nii oma sotsiaalmeedias kui meilikontaktide hulgas!

Eesmärk on koguda 10 000 allkirja. Koos saame sellega kindlasti hakkama.
Kui petitsioonist ei piisa, kavandame juba muid aktsioone! Marrakechi leppe allkirjastamine toimub 10. detsembtil, on viimane aeg tegutsemiseks!

Teie toetusele lootma jäädes
Mart Helme
Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna
esimees

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP