RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 24. november 2018

TÄHELEPANU! KAALUL ON EESTI TULEVIK!

Lugupeetud  Matti Ilves

Kutsun Teid esmaspäeval, 26. novembri kell 10.00 Toompeale avaldama meelt ÜRO rändepaktiga liitumise vastu.

Sotsid, Keskerakond ja Reformierakond tahavad esmaspäeva hommikul Riigikogus heaks kiita Eesti ühinemise ÜRO rändepaktiga, mis avaks meie riigi kolmanda maailma rahvamassidele. Nüüd on aeg kõrgeimal võimul ehk rahval näidata oma meelsust meie võimuerakondade reeturliku poliitika suhtes.

Kutsume kõiki patrioote protestima selle vastu, et valitsus valmistas ÜRO rändepakti ette rahva ja parlamendi selja taga. Kutsume rahvast protestima selle vastu, et valitsuspoliitikud, eesotsas Jüri Ratase ja Sven Mikseriga püüavad rändepakti avalikkusele maha müüa valega nagu see polekski lepe, vaid hoopis raamistik, mis ei kohusta Eesti riiki mitte milleski. Ennekõike aga kutsume protestima rahvusvahelise pakti vastu, mis seab pikas plaanis ohtu meie püsimise suveräänse rahvusriigina.

Tänase seisuga ei kavatse leppega liituda USA, Austria, Ungari, Poola, Tšehhi, Horvaatia, Bulgaaria, Austraalia ja Israel. Šveits ei sõida samuti Marrakechi ja nõuab täiendavat mõtteaega. Leppest loobumist kaalutakse ka paljudes teistes riikides.

TULE KINDLASTI KOHALE, PIKETT KESTAB EELDATAVASTI 1,5-2 TUNDI.
Sõltumata sellest, kas on võimalik kohale tulla, jaga infot PIKETI LEHEKÜLJELT FACEBOOKIS.

Tahan Teid tänada selle eest, et olete aidanud kaasa EKRE algatatud allkirjakogumiskampaaniale ÜRO Marrakechi rändepakti vastu on veebilehel www.petitsioon.ee. Praeguse seisuga on sinna kogunenud juba üle 15 300 toetusallkirja. Allkirju kogutakse kuni 1. detsembrini.

Eesti eest!

Teie
Mart Helme
Konservatiivse Rahvaerakonna esimees

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP