RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 24. november 2018

Salajane imerelv hävitas tuhat inimest

Välja on ilmunud kriitikud, kes väidavad, et USA Kalifornia metsatulekahjud olid tegelikult uue imerelva kasutamine oma elanike vastu. Süvariigi süvim põhi hävitas DEW-relvaga (inglise k  Directed-Energy-Weapon) terve linna, leitud on 83 ohvri surnukehad. (ERR-i järgi vaid kolme.) Üle tuhande elaniku on teadmata kadunud. Arvatakse, et nad põlesid olematuks elusalt oma majades ja üles sulanud autodes. Tunnistajate järgi majad põlesid, kuigi metsatulekahju ei olnud kusagil märgata. Fotodel on näha, kuidas põlenud autost voolab sulametalli, mis metsatulekahju korral ei saa olla kuidagi võimalik. Maja on olematuks põlenud keset asfaldiplatsi, kusjuures puud ümberringi on täiesti puutumata. 
 
DEW ehk Suunatud Kõrgenergia Relv saadab äärmiselt tugeva mikrolainelise energiavoo väga väikesesse ruumi ossa. Kriitikute arvates kasutati  sama salajast imerelva juba kahe torni suunatud õhkulaskmisel (inglise k contolled demolition) New Yorgis 11. septembril 2001. Relv pole silmaga nähtav.
 
Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto 
Allikas: new.euro-med.dk

1 kommentaari:

Andres 24. november 2018, kell 13:30  

Infoks, et mahapõletatud asula nimi oli Paradise. Seega toimus süvariigi poolt paradiisi hävitamine. Juhuseid pole olemas.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP