RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 11. mai 2012

Konservatiivid ei kavatse täita Eesti kohustusi ESM skeemis

Konservatiivid ei kavatse täita Eesti kohustusi ESM skeemis
Eesti Konservatiivne Rahvaerakond tõdes teisipäeval Tallinnas peetud juhatuse koosolekul, et peab Eesti osalust ESM-i skeemis põhiseadusega vastuolus olevaks ning võttis vastu seisukoha, et tulevikus valitsuses olles ei pea partei võimalikuks täita praeguste võimude poolt võetud kohustusi euro abipakettides.
“Eesti osalemine euro päästepaketis on vale nii poliitiliselt kui juriidiliselt,” selgitab Konservatiivse Rahvaerakonna juhatuse liige Martin Helme. “Me ei ole vastutavad varasematel aastakümnetel kaugetes ja meist rikkamates riikides tekitatud võlgade eest, eesti rahvas ei pea nende heaolu kinni maksma. Tõeline häirekell kõigile kodanikele peaks aga olema see, et praegune Reformierakonna poliitika on õigusriiki süstemaatiliselt hävitav: üle sõidetakse rahva tahtest, üle sõidetakse parlamendist, üle sõidetakse põhiseadusest. Võimalik ka, et riigikohtust. Põhjenduseks öeldakse, nagu jääks Eesti vastasel juhul isolatsiooni. See on vale ja näitab, et õiguslike argumentideta valitsus kasutab oma tahtmise saavutamiseks labast šantaaži. Teiseks ei varjatagi väga oma hoiakut, et nii on lihtsalt mugav ja hea valitseda. Sedasorti valitsemissüsteem on omane meist idas asuvatele riikidele.”
Eesti Konservatiivne Rahvapartei on seisukohal, et riigikogu ei tohi ratifitseerida ESM lepingut ega ühtegi teist lepingut, mis võtab eesti rahvale kohustusi võõraste riikide ja rahvusvahelise panganduse võlgade tasumiseks. Ühtlasi ei kavatseta taolisi võetud kohustusi pidada tulevikus siduvaks.
Allikas: http://www.syndikaat.ee/index.php

2 kommentaari:

Anonüümne 11. mai 2012, kell 12:16  

Kavatsevad või ei, aga kes neid kuulda võtavad? Mis nad teha saavad? Burov

Matti Ilves 11. mai 2012, kell 12:46  

Meie siht on tulla võimule! Muidu ei ole mõtet parteid mängidagi.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP