RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 18. mai 2012

VEIKO RÄMMEL: KAS EESTI RAHVAS LASEBKI ENNAST ISEHAKANUD VALITSEJATEL HÄVITADA?

Lugedes viimaste nädalate ajakirjandust selgub, et võim Banaanias (ametlikult Eesti) võõrandub oma rahvast üha enam. Banaania rahvas aga on vait ning laseb ennast tapale viia nagu lambaid. Tea, kas see rahvaski on seda väärt, et tema nimel pingutada? Üha enam hakkan mõistma Tiit Madissoni, kes kodumaa tolmu jalgadelt pühkis. No kaua Sa jaksad?
Maailmavaate Sihtasutused ju ilmekas näide seadustatud korruptsioonist, nagu EKRE avalduses tabavalt öeldud. Ega see ainus näide ei ole, rahvas nälgib ja vireleb, kuid mittevalitud valitseja Andrus Ansip kiitleb oma 2000 läbisõidetud kilomeetriga ja nii edasi ja muu sarnane.
VKÜ tegi algatuse valimisseaduse muutmiseks, et rahvas saaks otse valida, sama asja vajadust väitis ka vana võitleja Jüri Toomepuu. Allkirju koguneb aga visalt. Mida me saame järeldada, eestlasele meeldibki nii elada, ta on rahul. Mis siis, et isehakanud valitsejad teda varastavad, ei, suisa röövivad. Eestlane elab aga oma urus nagu hiir ega iitsatagi.
Väidetavalt on Banaania riigikorralduse aluseks demokraatia. Mhh, see on näiliselt nii, tegelikult valitseb meil nelja suurerakonna diktatuur! Nood vastanduvad omavahel samuti näiliselt, pakkudes Savisaare ja Ansipi vahelise võitlusega rahvale tsirkust, siis leiba ju enam vaja ei ole. Täpselt nagu vanas Roomas.
KAPO on aga nagu riik riigis. Politseiriigi tunne süveneb iga Issanda päevaga. Tuleb tunnistada, kuigi vastu tahtmist, Issand on Maarjamaa hüljanud. Võiks küsida, et kellel on Eestis hea elada? Vastus on - isehakanud rahvaasemikel ja valitsuse liikmetel! Valitsuse, millise kaitseministriks sai hiljuti püssirohtu isegi kaugelt mitte nuusutanud Urmas Reinsalu ja mille haridusministriks on Eesti haridust hävitav Jaak Aaviksoo (hüüdnimega Mislik) ja mida juhib päikesekuningana Andrus Ansip.
Minus endas võtab samuti tasapisi maad lootusetus. Eile oma kolmeaastasega mängides vaatasin teda ja mõtlesin, kas ma ikka tahan, et ta tulevikus sellises Banaanias peaks virelema? Ega vist ei taha. Aeg ringi vaadata, järgmisel aastal peaksin saama TTA lõpetatud ja siis adjöö Banaania ilmselt, kui miski ei muutu, Missouri Sinoidi kaudu vast võimalus USA-s tööd saada. Ärge saage valesti aru, ma veel võitlen, kuid...Banaanias elada ma ei taha! 
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP