RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 31. mai 2012

VEIKO RÄMMEL: EESTLASED, VALIK ON TEIE!

Tänasest Postimehe artiklist selgub, et väited selle kohta, et suurparteid on tegelikult vaid nende juhtkond ja liikmeskond ei otsusta midagi, vastavad tõele. Broilerpoliitikud või noorpoliitikud on keskkontorist täielikus sõltuvuses, juhtkonnast sõltub nende majanduslik heaolu ja toimetulek.
Teine koalitsioonipartner IRL hiilgab aga kurjategijate oma ridadesse võtmisega, maffia, mis maffia. Samuti on Sotsidel kapis kahtlased luukered rahastamisega ning Keskerakonnast ei ole mõtet üldse rääkida, sest Keskerakond ja korruptsioon on saanud juba sünonüümideks.
Mida siit järeldada?

Aga väga lihtsat asja, meie erakonnasüsteem on kõlvatu ja kuritegevust ning seaduserikkumisi soosiv.  Selle olukorra on neli suurerakonda ise teadlikult tekitanud. Asja kasuks töötab 1000 liikme piir erakonna asutamiseks, läbinisti ebademokraatlik valimisseadus, erakondade rahastamine riigieelarvest. Nende seaduste ja aktide koosmõju tulemusel on meil REF-i diktatuur. Muidugi on oma osa ka suurerakondade tippude absoluutsel eetika puudusel ja keskendumisel vaid mammonale. Kuskohast nad seda eetikat saaksidki, kui nende maailmavaade välistab religiooni, Jumalata ühiskond on aga hukkumisele määratud ning eetikasüsteem tugineb religioonil. Viimast väidet tõendab NSVL-i kokkuvarisemine.
Mida teha?

Meid aitaks vaid poliitilise süsteemi kiire ja armutu kapitaalremont ja erakondade mõjuvõimu otsustav vähendamine. Kehtestada tuleb erakondadest sõltumatu otsevalimiste süsteem. 

On  selge, et erakonnad vabatahtlikult ise seda ei tee. Seetõttu on meie rahval vaja kiiresti ärgata ja ennast kehtestada, ei saa enam olla uimane ja vaikne eestlane. Tegelikult näitab toimuv, et käib eestlaste hävitamine Eesti poliiteliidi endi kätega.
Aidake kartellile survet avaldada ja hääletage otsevalimiste poolt. Võtke osa ka korraldavatest meeleavaldustest, et meie päikesekuningaks hakanud Ansip ei saaks enam väita: "Mul on rahva mandaat!" Tegelikult tal seda muidugi ei ole, sest meie tänane valimisseadus oma ülekantava häälega ei võimalda seda.
Teine variant on ka olemas - vaikselt välja surra või siit hädaorust minema sõita! Minule endale ei sobi küll kumbki. Eestlased, valik on teie!
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP