RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 2. mai 2012

VABAMÕTLEJA: Karm reaalsus USA tänavail

Kuidas tunneksite ennast kui kamp vargaid lööksid teid oimetuks, kiskusid teid ihualasti, mõnitaksid ja varastaksid teilt autovõtmed, kella, rahakoti ning mobiiltelefoni? Vastus on teada, aga mida te ootaksite kaaskodanikelt, kes kõike seda pealt nägid? Abi? Olgu – võib-olla ei julgeks enamus sekkuda, kartes ise surma saada. Aga telefonikõne hädaabisse ja politseisse? Või vähemalt kaastundlikku pilku!? Tundub, et tänapäevases Ameerika Ühendriikides on see liialt palju oodatud.
Nimelt juhtus eelnevalt kirjeldatu ühe eksinud valge turistiga Baltimores, USA-s. Ameerikas on järjest süveneva kriisiga hakanud levima kuritegelikud kambad. Sellest sai hiljuti kirjutatud artiklis „USA allakäik“. Mis on aga kõige šokeerivam juhtumi juures, on kaaskodanike – antud juhul loomastunud hulguste – käitumine. Kõik võeti ka kurjategijate eneste poolt linti, mille nad hiljem Youtube üles riputasid.
Mis siis toimus? Kamp neegreid ahistasid üksi tänaval liikunud turisti. Video alguses on näha mehe mõnitamist nii verbaalselt kui ka füüsiliselt. Kui mees püüab lahkuda, lööb üks eluheidik talle rusikaga näkku, mille tagajärjel ohver kukub peaga nii kõvasti vastu asfalti, et kolksatus on jäädvustunud isegi kaamerale. Ohvril vedas, et elu sisse jäi – pea on ju äärmiselt õrn piirkond. Kõike toimuvat saadab vaimselt väärastunud ahistajate hüsteeriline naer. „Vägilased“ varastavalt ohvrilt kõik väärtusliku ja koorivad ta ihualasti, kuid mitte varguse eesmärgil – lihtsalt et alandada ohvrit, sest riided jäetakse siiski alles.
Tahes tahtmata kumab eelnevast läbi rassistlik alatoon, aga asi on veelgi hullem. Probleem ei seisne mitte ainult "multi-kulti" läbikukkumises või psühhopaatides(just nimelt psühhopaatides, sest ainult vaimselt haige inimene saab sellise sündmuse juures naerda), vaid kogu ühiskonnas laiemalt. See ei pidavat olema ainult suurlinnade „getode“ probleem. Ebainimlik käitumine olevat levinud kõikjale USA-s. Ameerika Ühendriikides on võimust võtmas kuritegevus järjest häbematumas ja jõhkramas vormis. Üle Ameerika liiguvad vägagi õõvastavad lood eramute rüüstamistest.
Veel üks retooriline küsimus: kas läheksid appi 86 aastasele vanahärrale, kes on just jäänud auto alla ning püüab nüüd sõiduteelt minema roomata? Hiljuti jäi Detroitis päise päeva ajal auto alla 86 aastane Teise maailmasõja veteran. Muidugi autojuht ei peatunud… Kõige hullem oli aga asjaolu, et bensiinijaama videovalve salvestused näitavad, kuidas tööpäeva hommikul marssisid temast mööda jalakäijad ja sõitsid mööda autod. Ju siis oli kõigil kiire koosolekule…
Pole ka ime, et USA kodanikud kümne küünega relvaloa seadusest kinni hoiavad. Head inimesed – jäägem vaatamata oludele siiski inimesteks!
Video sisaldab häirivaid kaadreid!
Kirjutas Toomas
Allikas: http://www.vabamotleja.info/

2 kommentaari:

Anonüümne 2. mai 2012, kell 21:48  

Lp.Blogi pidaja! Ärme unusta,et varsti toimub USAs Virginia osariigis. 2012.a Bilderbergide kokkutulek. Olen enam,kui veendunud,et meedia on vait nagu seda poleks olemaski!!!

Mis puutub USA stiilis eluolu,siis ega eesti ka maha jää. Varsti hakatakse Agenda 21 raames,tõmbama koomale ka oma algatuslikku toidukasvatamist ning pannakse sulle muid piiranguid+ alusetud läbiotsimised,kuna sa võid terrorist/kriminaal olla.See aeg pole enam mäe taga,kuigi praegu mind ei usu keegi.

Matti Ilves 3. mai 2012, kell 19:36  

Jah, nii see on. Tänan.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP