RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 20. mai 2012

VABAMÕTLEJA: Kas vandenõuteooria või vandenõu?

Järgnev artikkel pärineb Nõmme Raadio 10. mai Lõunatunnist (2012). Autoriks Nõmme Raadio agent.
Üritan seletada maailma rahanduses toimuvat ja Euroopale viie triljoni euro suuruse nõude esitamist nii lihtsalt kui võimalik ja aja säästmiseks kokkusurutult. Loodan, et põhisõnum on siiski mõistetav, isegi kui see uskumatuna tundub.
Peaksime ajas liikuma veidi tagasi. Paberilipakad, tuntud ka nimetusega rahapaber, on olnud kasutusel lühikest aega, kuld aga maksevahendina aastatuhandeid. Erinevatel maadel on erinevad kullavarud maapõues, mõnel vähem, mõnel rohkem,  Aasiamaadel pigem rohkem. Kui eurooplased avastasid kauplemisrõõmud aasialastega, hakati Euroopasse sisse vedama imelisi maitseaineid, maitsvaid teesorte, portselani, siidi, paberit jne. Kummalisel kombel ei olnud aga aasialased nõus mingite paberilipakate eest loovutama oma reaalseid väärtusi, seega tuli tasuda eurooplastel kullaga, enamalt jaolt ikka sellega, mis oli maiadelt, inkadelt välja petetud. Nii jõudis indiaanlaste kuld Aasiasse.
Puudutama peaksime veel järgmist seika aastatest 1860-70. Nimelt lõi käputäis mehi Ameerika mandril firma. Selles ei olekski midagi erilist, nagu firmal ikka, oli ka sellel firmal president, asepresident, rahandusosakond ja muu selline. On siiani. Eriline oli lihtsalt selle firma nimi, milleks sai United States. 
Ameerika mandril loodi firma nimega United States. Et oma töötajatelt kätte saada osamaksu, loodi ka selline osakond nagu IRS (Maksuamet). Selle asutuse peakontor on siiani Kariibidel, nagu selle firma veel mõningatel osakondadel. Küsimus siit: kes tegutsevad Kariibi merel? Maailmas on teisigi firmasid ja nagu vahel juhtub, soovitakse teineteist vastastikku üle võtta. Vahel kutsutakse neid firmasid ka nimega Riik ja ülevõtmiskatseid sõdadeks. Selliste firmade peamisteks väärtusteks on seal sündivad inimesed. Sünnitunnistused näitavadki, millisele firmale need kehad kuuluvad. Näiteks tänapäeva USA-s on iga hing kinnitatud ühe 12-st föderaalpanga külge. Millise, näitab ID-kaardi tagaküljel olev täht. Selle keha sündides lubab firma tekitada teatava hunniku paberilipakaid, nimetusega raha, seega päris õhust seda raha ei tehta ja selle raha tagatiseks on need kehad.
Enne oli juttu selle firma, United States, soovist üle võtta teisi firmasid nimedega Saksamaa, Prantsusmaa, Inglismaa jne. Selleks loodi enne 1914. aastat konfliktsituatsioon, et eelpool mainitud firmasid nõrgestada ja see ka õnnestus. Nimetatud suursündmust kutsutakse ka Esimeseks Maailmasõjaks, mis kurnas finantsiliselt omavahel sõdivaid firmasid sedavõrd, et pankroti vältimiseks tegi firma Unites States teistele osapooltele ettepaneku võtta käibelt kuld ja deponeerida see Föderaalreservi pankades ja võtta selle alusel kasutusele paberraha. Kui Hiinas tuli võimule Mao, viidi ka sealt palju kulda punase režiimi eest peitu. Hoiustatud kulla vastu andis Föderaalreserv võlakirju ja võttis kohustuse tasuda 4%-list teenustasu. 
Kuna kulla hind läbi aastate on tõusuteel, tuli välja lasta rohkem võlakirju. Paraku selline käik ei ole andnud maailma rahvastele rikkust juurde ja vähetähtis ei ole seik, et seda 4% teenustasu pole makstud. 
Tänaseks on arestitud 12-ne föderaalpanga varad, samuti ka Euroopa seitsme suurema rahandusorganisatsiooni varad. Tänaseks on need kullasäilitajad astunud samme oma vara tagasisaamiseks. Vabatahtlikult Föderaalreserv midagi loovutada ei soovi ega ilmselt  ka ei saa. Seepärast on tegutsema asutud ja arestitud 12-ne föderaalpanga varad, samuti ka Euroopa seitsme suurema rahandusorganisatsiooni, milleks on European Central Bank, European Council, National Bank of Belgium, De Nederlandsche Bank, Banca D`Italia, Deutsche Bundesbank, Bank of France, varad. 
Eriti tähtis on mõista, et nende arestitud kavalpankadel ei ole mingit võimalust neist arestidest puhta nahaga pääseda. MITTE MINGIT VÕIMALUST. See probleem on käärinud aastakümneid ja need kullasäilitajad on pöördunud abi saamiseks ka Pentagoni poole, kes on aga siiani käsi laiutanud ja kahetsusega pidanud nentima, et ei saa aidata. 
Nüüd on aga olukord muutunud. Osariigid on alustanud iseseisvumisprotsessi (mida jällegi ei ole võimalik kuidagi takistada) ja seega saanud seaduslikuks võimuks Pentagoni üle. Armeel on valmis olnud plaan selle küsimuse lahendamiseks juba ajast, kui Nixon ei soovinud Valgest Majast lahkuda. Seega toimub hetkel ülikonna kokku traageldamine erinevate osapoolte poolt ja ilmselt selga sobitamiseni on jäänud mõned nädalad. Tahan veelkord rõhutada, et armee seisab niinimetatud heade poolel. 
Väidetavalt on valmis DVD-d, mis hakkavad jooksma uudistekanalites 24/7 ja inimesi õpetama, kuidas uues olukorras käituda. Ja armee esindajad on muiates teatanud, et praegu on eriti hea aeg laenuga maja osta. Kas keegi aimab - miks?
Eelpool kirjeldasin situatsiooni, kuidas firma (või kui soovite, Riik) tekitab sündinud kehade pealt raha. Ometi sellele kehale endale ei ole makstud midagi. Seda arvestades ütlevad aasialased, et tekkinud olukorra lahenemisel tasutakse igale kehale 10 000-100 000 dollari väärtuses väärtusi, mis iganes nad ka sellel hetkel on. Uskumatu? Küsiksin, kas keegi kollaseid kaarte mäletab? Paralleel on ju ilmne. 
Mõistan, et see tundub ülikummaline.  See kõik meie ümber on miraaž. Aastakümneid tagasi vedasin kodumaa toodangut nii Inglismaale, Hong Kongi. Viljandi tikud läksid Aafrikasse. Inimesed sealt räägivad uskumatuid lugusid, mis kahjuks on enamus tõsi.  Kõige kurvem lugu on aga see, et ka Eesti kohta ei saa tegelikult öelda riik. Tegemist on FIRMAGA. 
Kunagi Inglismaa võimu alt vabanedes oli Ameerika tõesti iseseisev riik, mis on kahjuks langenud  või üle võetud suurfirmade poolt. Armees on enamus nn vannutatud, kes alluvad konstitutsioonile. Armee ei ole olnud kunagi turvaosakond, selleks on riigisiseselt, ehk siis firmasiseselt eraettevõte FBI ja välisoperatsioonide jaoks viie Malta Rüütli loodud cia (las olla väikeste tähtedega). 
Lennujaamades valvab ja kiiritab reisijaid jälle eraüksus tsa (Transportation Security Administration). Isegi kui eelnevad presidendid on moepärast kõrgemad väejuhid olnud, on nüüd olukord muutunud. 
Praeguse presidendi Barack Obama advokaat teatas ametlikult, et sünnitunnistus Valga Maja kodulehel on võltsing. Aga Keenias sündinu ei saa olla konstitutsiooni järgi ülemjuhataja. Seega on avanenud aken teatavate olukordade muutmiseks või pigem taastamiseks. Katsun leida netist lõigu, kus Panetta senati istungil ütleb, tõsi diplomaatiliselt, et enam armee senaatorite käske ei täida. Isiklikult jäi mul lõug sama lahti kui neil senaatoritel seal istungil, mis on muide näha. Asjad peaksid olema aetud igal juhul enne Londoni mänge. 
Ja veel. Amide maal on kõrgeim seadusekaitsja Sheriff. Kui fbi soovib kedagi vahistada, peab ta võtma kohaliku Sherifi loa. Ja sherifid on lubanud elanikke kaitsta, ka föderaalvõimu eest…  
Ja see on nüüd see kõikse süütum jutt. Palju tõsisem on see pankade värk. Raha valmistamine käib inimeste sünnitunnistuste järgi. Mis te muidu arvate, et miks käib siin jutt valimisvanuse  alandamiseks. Meil on ju ERILINE olukord -enamus on ju sündinud 1940-1991 vahelisel ajal. Sünnitunnistuse järgi kuuluvad need kehad firmale, mida enam ei ole. Seega ei ole neil isikutel MITTE MINGISUGUSEID kohustusi praeguse firma ees, küll on aga sünnipäraselt (sünniti ju selles geograafilises punktis) kõik õigused.
USA sõjavägi saab tegevusloa ÜRO-lt ja seejärel annab sellest teada USA senatile...

Rääkivad pead ja majoneesisõbrad ajavad küll mingit jama  väidetava vabariigi 94-ndast sünnipäevast, unustades, et vahepeal oli ikka üks teine tähekombinatsioon kasutusel. Eks nende jaoks ei olegi midagi vahepeal muutunud.  Ja et järjepidevus ei katkenudki – please, sõbrad!
Selleks lastaksegi kandideerima kena näo või mõne muu isikuomadusega naljatilk, kes võib erialaselt olla hea spets, aga tegelikkuses toimuvast ei ole neil reeglina halli aimugi. Ja siiralt usutakse, et aetakse RIIGIASJA. 
Kõigepealt tuleks ennast ikka riigiks taaskuulutada. Jälle pikem teema, aga täiesti faktide ja näidete najal seletatav. Muide, üks teine näide - kas teate, miks aetakse seda soovõrdsuse jama? Selleks on ainult ja ainult kolm põhjust. 
Alustades kõige lahjemast: 
1. Naist kui ta tööl käib saab maksustada. 
2. Teiseks, kui naistel  vaba raha, saab neid maksustada lisaks läbi tarbimise ja kõige tähtsam - 
3. Tööl oleku ajal kasvatavad nende lapsi TEISED. 
Miks rahandusministrid eelmisel nädalal paaniliselt kogunesid?Ja see info on neilt inimestelt, kellel suus või ei sula.  Aga kaldusime teemast kõrvale. Pangad siis. Miks need rahandusministrid eelmisel nädalal seal paaniliselt kogunesid? Ikka nende arestide pärast. See on neile totaalne  jama. See seadus, mida kasutatakse, on kõigiülene ja arestitud pangad ei saa sellest vabaks ilma seda kullakoormat tagastamata. Kus see siis on? 
Mul on küll mõned infokillud, mida on hetkel siiski raske tõestada. Olen mõelnud kutsuda Eestisse president Eisenhoweri lapselapselapse Laura, kes räägib meelsasti, kuidas teda meelitati tööle Marsi baasidesse ja et ka seal pidi palju seda kollast metalli hoitama. Kuna aga  meie inimestel on tähtsamaid probleeme (vahel uudiseid kuuldes) olen sellest siiski loobunud. Ilmselt oleks see ka rahaliselt häving.  Aga kogus on uskumatu, kas pole. Kunagi ei suudetud ka Maa pallikuju  uskuda.  Sama seaduse alusel, mida kasutatakse  nendes pangaarestides, on võimalik teatavaid reegleid järgides nullida sama seaduse alusel ükskõik millise rahalise nõude ERAISIKU suhtes. Kas pangalt või mõnelt ametiasutuselt.  Ka pangalaenu moodi nõude. 
Vaatasin mõnel tuttaval lepinguid. Mõnel on lausa laenuleping  tühine ja sisuliselt toimub igakuine makse VABATAHTLIKKUSE alusel. Jah, uskumatu. Jah, pank on endale varbale lasknud. Aga olen valmis seda millalgi seletama. Muide, SEE seletamine on nüüd küll tervisele kahjulik. 
See EI OLE üldse tähtis, kas eetris seletada seda 5 triljoni nõuet või mitte. Tähtis on, et KUI sündmused hakkavad rulluma, oleks kusagilt toetusinfot. Inimestele, mitte armeele. Ja et siis saadavast infost osatakse valida pool ja teadmatusest ei segataks. Ja see laine jõuab ka meieni. See on nende armee informaatorite palve.
Veel üks oluline aspekt. Areste hakkavad siiski toime panema sellised tegelased nagu US Marshals, armee ainult julgustab ja toetab nende tegevust. Armee ei saa otse teatavaid tegevusi teha.



0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP