RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 28. mai 2012

Multikultid peavad nüüd midagi uut leiutama

Endise Saksamaa keskpankuri Thilo Sarrazini väitel on Saksamaa pantvangis ja sunnitud holokausti jm tema süüks pandud asjade tõttu eurot ja tema mädanenumaid riike päästma.
Paljude arvates pole kahtlust, et Saksamaa raamatukauplustesse jõudnud Thilo Sarrazini uuest teosest „Euroopa ei vaja eurot” saab samuti hitt nagu kahe aasta eest  Saksamaa läbikukkunud integratsioonipoliitikat lahanud raamatust „Saksamaa hävitab ennast”.
Kui toona otsisid vasakpopulistid tema väidete rumalana näitamiseks välja süüdistused, et tegu pole geneetikuga kuigi Sarrazin toetus oma riigi toekaimate teadlaste väidetele, siis seekord tuleb kriitikutel leida teisi põhjusi. Sarrazini puhul on tegemist  majandusteadlasega, kes palju aastaid töötanud rahandusministeeriumis vastutavates ametites ja Saksa keskpanga juhatuses. Saksamaal ei saa sellistele positsioonidele mees, kes teemat ei valda.
Oma uues teosoes toob Sarrazin välja põhjendused miks Euroopa eurota paremini hakkama saaks ega kannataks kadunud aastakümne all nagu Jaapan.
Väidet, et majanduslikult pole ühisraha Euroopale midagi andnud, on tõestatud veenvalt analüüside reaga, mida toetavad mitmed teisedki maailma juhtivad majandusteadlased. Tootlikkuse kasv, tööhõive, kaubavahetuse dünaamika, laienemine uutele turgudele või inflatsioon – valdkonnad, kus euro on toonud hoopis kahju.
Sakslasi kihutavat Sarrazini hinnagul taga ennasthävitav refleks, mis holokausti ja maailmasõja patud alles siis lunastatuks loeb, kui terve oma asjaajamise ja raha teiste kätesse ära antud saab.
Kui varem sai eurovastaste suud sulgeda, sest tegu olevat hullude natsionalistide luuludega siis nüüd tuleb multikultidel kiiresti tööle asuda, et uut mammonat välja jagama hakata.
Raamatule on aga head reklaami teinud igasugu kommunistid, kes juba enne raamatu ilmumist lõugama pistsid “Maha rassist Sarrazin!”.
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP