RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 12. veebruar 2014

USA-s avastati võltsitud kullakangid

Võltsitud, USA-st pärit kullakange avastati ka tonnide kaupa Hiinas. Kangid olid vaid pealt ümbritsetud kulla kihiga, sisu oli aga odav volfram, mille erikaal on ligilähedane kullale. Need kullakangid olid pärit otse USA Föderaalreservi kullahoidlast Fort Knox.
M.I.

5 kommentaari:

Anonüümne 12. veebruar 2014, kell 17:34  

Täiesti tavaline värk nagu Eesti Pank
USA on ju eestlase suurim sõber ja nn vabaduse tooja ka.

The Watcher 12. veebruar 2014, kell 20:50  

Fort Knoxis pole kulda ja selle paljastas üks töötaja juba 1990.a
Siis naerdi ta välja aga tundub,et sellel vandenõul on tõsi jutt taga. Siis aga kuhu kuld kadus ja kus see või kelle valduses see tegelikult on?

Anonüümne 12. veebruar 2014, kell 23:50  

Tänan, olulise teema tõlkimise ja vahendamise eest.

Anonüümne 13. veebruar 2014, kell 08:55  

leidsin interneedusest sellise kommentaari:
Some central banks, most notably China, are, in fact, buying as much gold as is available on the open market. Western banks are not buying this gold back . . . hence, the physical gold has been rapidly moving from west to east.

When you consider the fact that China:
a) China is the largest global producer of gold, yet does not export any, and
b) China bot over 2,000 tons within the past two years from external sources (via Hong Kong & ShangHai), it is highly likely that China has over 5 to 6 thousands of tons already. Next spring, they will make their announcement, and it will send shock waves throughout the global financial sector.
just selle kommentaari viimane lause kõlab profetlikult.

Anonüümne 14. veebruar 2014, kell 10:51  

Watsher ... just sellepärast võtsingi käsile uuringu, kulla kasutusele võtuna maksevahendina ja kulla otstarve meie ühiskonnas.Tulemused on huvitavad.Võin julgelt öelda ,et Ameerika avastamisel ja põlisrahvastelt röövitud kuld ei omanud viimastele mingit väärtust.Puudusid teadmised ja tehnoloogija kulla töötlemiseks ,samuti ei olnud see kasutusel maksevahendina.Saab kohe esitada küsimusi ,et kelle poolt töödeldud kulda kasutasid ameerika põliselanikud ja miks "valgele mehele" seda niiväga vaja oli?Ikka ja jälle jõuame sumeriteni aga tundub ,et see ei ole enam ajalugu vaid reaalsus.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP