RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 4. aprill 2014

Bilderbergi kohtumiste avalikustamine mängib olulist rolli rahva ärkamises

Occupy Bilderberg 2012 www.secretsofthefed.com  300x187 Bilderbergi kohtumiste avalikustamine mängib olulist rolli rahva ärkamisesTänavune Bilderbergi kohtumine toimub maikuu lõpus Taanis . Bilderbergi gruppi kuuluvad mõjuvõimsad inimesed üle maailma – riigipead, kuninglikud perekonnad ja suurkorporatsioonide juhid, kes kohtuvad kord aastas Euroopas ja iga nelja aasta tagant USA-s. Bilderbergi koosviibimisel tehakse globaalseid otsuseid, mis puudutavad kõiki inimesi meie planeedil. Kui aastakümneid väideti, et sellist gruppi pole olemas ja mingeid kohtumisi ei toimu, siis nüüd on tänu interneti levikule ja alternatiivmeedia tõusule viimastel aastatel ka massimeedia olnud sunnitud Bilderbergi kohtumist kajastama.

Möödunud aastal toimus Bilderbergi kohtumine Londoni külje all Watfordi linnas luksuslikus hotellis The Grove, mille ümber kogunesid üritust kajastama alternatiivmeedia esindajad kõikjalt üle maailma. Ka Telegram käis kohapeal toimuvat kajastamas.

2013. aasta läks ajalukku Bilderbergi kohtumise laia kajastamisega
Kauaaegsed uurijad Alex Jones ja David Icke peavad 2013. aasta Bilderbergi kohtumist ajaloolise tähtsusega sündmuseks, sest kunagi varem polnud massimeedia Bilderbergi kokkusaamist praktiliselt üldse kajastanud.
BBC-le antud intervjuus räägib Jones, et kohtumisel osalevad paljud tegelased, kellele on esitatud süüdistus rahvusvahelistes siseringi tehingutes.
“Lisaks siseringi tehingutele on teada, et seal sõlmitakse globaalseid relvamüügi tehinguid, energiatööstusega seotuid otsuseid ja sõdade plaane. Siin kohtuvad iga aasta 140 mõjuvõimsat isikut üle maailma, kes aga varjavad oma nägusid ajakirjanike eest. Siin käivad presidendid, peaministrid, Euroopa Liidu juhid, hiigelkorporatsioonide nagu Google ja Microsoft juhid – ülirikkad ärimehed, kelle varandus on üle 100 miljardi dollari.
Nad ei luba meil ennast filmida ja meil ei lubata siia siseneda, sellepärast on nad endale võtnud politseinikud ennast saatma. Nad kardavad, mis nendega tehtaks, kui tuleks avalikkuse ette, et see globaalne maffia siin oma asju ajab. Nad varjavad end sellel uhkel alal, mis on raudaiaga ümbritsetud ja politseiga turvatud ning selle kõik maksab kinni maksumaksja.
Siin me siis oleme, ameeriklased, britid ja teised rahvused üle maailma. Me kõik teame, et valitsused on korrumpeerunud. Siinsamas minu selja taga kohtuvad tegelased, kes arutavad muuseas, kuidas teha nii, et nemad ei peaks üldse makse maksma. Enamik nendest inimestest seal ei maksa üldse makse, sest nad on ise loonud sellised seadused. See on häbiväärne,“ ütles Jones.
alex jones bilderberg2013 www.cryptome.org  1024x682 Bilderbergi kohtumiste avalikustamine mängib olulist rolli rahva ärkamises
 Alex Jones annab intervjuud 2013. aasta Bilderbergi kohtumise paigas

Alex Jonesi BBC-le antud intervjuu
BBC: Aga mida te üritate siin tõestada, te olete ju vandenõuteoreetik?
Alex Jones: Just, teil on õigus, mina olen hull vandenõuteoreetik. Ma mõtlen ise välja uudiseid, et valitsuses vohab lakkamatu korruptsioon. Ja teil on täiesti õigus, seal turvatud alas ei toimu mingit Bilderbergi kohtumist. Nad on ju ise väitnud üle 50 aasta, et Bilderbergi gruppi pole olemas.
Salateenistus on mind eelmistel Bilderbergi kogunemistel lausa relvaga ähvardatud, et ma neid ei filmiks. Mul on see isegi video peal. Ja New York Times ütleb selle peale, et Bilderbergi gruppi pole olemas, mis sest, et mul on sellest videokaadrid. Varasematel koosolekutel on koosviibimispaiga hotelli katustele pandud koguni õhutõrjekahurid juhuks, kui keegi plaaniks lennukiga üle nende koosolekukoha sõita. Ka siinsel kohtumisel on kehtestatud lennukeelu tsoon.

BBC: Aga kas ei ole nii, et rikkad inimesed saavad seal niisama kokku ja mängivad lihtsalt koos golfi?
Alex Jones: Isegi kui see oleks nii, siis miks on seal maksumaksjate kulul ehitatud raudaed ümber? Miks on siin sajad politseinikud? Meil on olemas dokumendid, mis tõestavad Bilderbergi grupi olemasolu ja nende plaane. See kõik on ju avalik, me teame, mis seal toimub. Ja väide, et see on vandenõuteooria, et seal kohtuvad salaja riigipead, kuninglikud pered ja suurärimehed, on täielik inimeste petmine.
Meil on dokumente 2006. aasta Bilderbergi koosviibimisest, mis tõestavad, et nad plaanisid 2008. aasta majanduskrahhi sihilikult. See on globaalne maffia. Ma ei väida, et kõik, kes seal kohtuvad, on kurjategijad, kuid kahtlemata on tegu meile teadaoleva kõige salajasema eliidi koosviibimisega. Nüüd on see välja tulnud ja me oleme nad paljastanud. Mina olen aastaid käinud praktiliselt üksinda Bilderbergi grupi kohtumist kajastamas ilma massimeediata.
Alguses nad ütlesid, et ma olen peast segane vandenõuteoreetik, sest mingit Bilderbergi gruppi pole olemas. Nüüd massimeedia lõpuks ometi tunnistab, et nad on olemas, aga mina olen endiselt peast segi sellepärast, et ma neid kajastan ja paljastan. Kui seal kohtuksid 140 Hollywoodi staari, siis lendaksid sealt üle helikopterid koos paparatsodega. Aga kuna seal kohtuvad maailmavalitsejad, siis seda ei tehta. Nad väidavad, et Bilderbergi grupil pole mingit mõjuvõimu, aga ometi ajab politsei meid siit minema.

David Icke: Nüüd me oleme nad paljastanud!
Tuntud uurija ja kirjanik David Icke ütles möödunud aastal Bilderbergi koosviibimist kajastama tulnud ajakirjanikele, et tegemist on äärmiselt olulise sündmusega, millega tavainimesed suudavad end seostada.
“Kui vaadata ajas tagasi 20 aastat, siis olid ainult üksikud inimesed, kes Bilderbegi grupist midagi üldse kuulnud olid. Nüüd me oleme nad paljastanud! Tegemist on globaalse salavõrgustiku sümboolse osaga, sest tavainimesed hakkavad aru saama, mis siin sünnib. Kui laskuda eriti sügavale vandenõumaailma, vaatavad inimesed sind imelikult. Aga siin toimuvaga oskavad inimesed end seostada, sest see, mida me oleme kõik need aastad rääkinud, on lõpuks ometi massimeediasse jõudmas,” ütles Icke.
Bilderberg Festival 2013 Speech David Icke www.lucys6 .blogspot.com  Bilderbergi kohtumiste avalikustamine mängib olulist rolli rahva ärkamises
David Icke intervjuud andmas

“Kui vaadata suurkorporatsioone, valitsusi ja pankasid, siis neid kõiki kontrollib üks ja sama grupp tegelasi. Paljud inimesed, keda mina tunnen, on just Bilderbergi kohtumise avalikuks tulemisega üles ärganud ja hakanud mõistma, et maailm ei ole selline, nagu meile räägitakse. See on väga oluline nädalavahetus ajaloos. Mitmed suured massimeedia väljaanded kajastasid esmakordselt Bildebergi kohtumist. Tegemist on väljaannetega, mis eelnevalt on maailmale teatanud, et Bilderbergi gruppi ei eksisteeri ja nendest rääkivad inimesed on peast segi.
Kaaskodanikud tuleb üles äratada. Vaadakem politseid! Nad kaitsevad neid globaliste seal aia taga. Nad ei mõista, et nad on vangid, kes valvavad vanglat. Nad ei tea, mida nad teevad. Nad ei mõista, et nende endi laste ja lastelaste tulevik sõltub neist. Nad peavad mõistma, et nemad ei peaks kaitsema neid meie eest, vaid hoopis kaitsema meid nende eest.
Eliit üritab luua “Näljamängude“ moodi maailma, kus elab imepisike arv ülirikkaid ja ülejäänud on puruvaesed. Inimesed arvavad, et on olemas alamklass, keskklass ja siis rikkad. Kui aga vaadata maailma varade graafilist jagunemist, siis näeme, et enamik varasid on alla 1% inimeste käes. Rikaste vara ei mahu isegi graafikusse ära. Ja seda nad just soovivadki. Nad soovivad ühiskonda, kus on ülirikkad ja äärmiselt vaesed inimesed. Ja nende vahele jäävad relvastatud korravalvurid ja ülikondades lobitöötajad (valitsus), kes selle 1% uusi plaane vaeste massile peale surub,” ütles Icke.
graafik 1024x601 Bilderbergi kohtumiste avalikustamine mängib olulist rolli rahva ärkamises

Kui vaadata maailma varade graafilist jagunemist, siis näeme, et enamik varasid on alla 1% inimeste käes

“Seal nad on, 140 ülirikast kohtuvad suletud uste taga, mida ümbritseb raudaed ja keda turvavad politsei ja salateenistus – just selline ongi “Näljamängude“ stsenaarium. Nad viisid sihilikult maailma majanduse krahhini 2008. aastal ja algas tohutu tavakodanike varade kokkuriisumine pangandussüsteemi kaudu. Seega, esimene samm oli kokku kukutada pangandus, teiseks hakkas valitsus üle maailma pankade võlgasid üles ostma. Probleemid panganduses muutusid valitsuse probleemideks.
Ja me nägime, mis juhtus Küprosel: inimeste varad riisuti valitsuse otsustega tagasi pankadele. Küprosel mindi isegi otse inimeste pangakontode ligi. Kokkuvõttes tuleb teada, et inimesed, kellel on täna palju raha ja kes arvavad, et nad on kindlustatud ja vahet pole, mida nood seal Bilderbergi kohtumisel räägivad ja otsustavad – nad peavad aru saama, et isegi kui sa oled ülirikas, aga ei kuulu sellesse salaorganisatsiooni, siis nemad tahavad saada ka kogu sinu raha! Seega, me oleme kõik koos selles paadis. Sellepärast peame me kõik üheskoos tegutsema, mitte nii, et mõned peidavad oma pea liiva alla. Kui sina ei kuulu sinna eliiti, siis tahavad nad ka sinu varandust!“ ütles Icke.

Ka Eestil on roll globaalses ärkamises
Tõenäoliselt läheb tänavu ka keegi Eesti valitsusest Bilderbergi kohtumisele, sest Eestil on väga suur roll globaalses ärkamises. Eesti on number üks riik maailmas, kus protsentuaalselt kõige enam rahvast teab, et 9/11 oli globaalse eliidi sisetöö. Seetõttu on eliit paanikas. Samuti on paanikas nii Eesti salavalitsus kui ka nii mõnedki kinnimakstud poliitikud ja suurärimehed, kes näiliselt justkui rahvast esindavad.
Bilderbergi grupp kohtub 5-tärnises Marriotti hotellis Kopenhaagenis 29. mail kuni 1. juunil. Ma julgustan kõiki inimesi, kellel on võimalust, kindlasti minna kohapeale Bilderbergi kohtumist vaatama, sest kohale on saabub huvitavaid ja avatud meelega inimesi kogu maailmast. Möödunud aastal käis Bilderbergi vastu meelt avaldamas üle tuhande inimese.

Hando Tõnumaa

Fotod: secretsofthefed.com, lucys6.blogspot.com, cryptome.org

Allikas: http://www.telegram.ee/nwo/bilderbergi-kohtumiste-avalikustamine-mangib-olulist-rolli-rahva-arkamises

2 kommentaari:

Anonüümne 4. aprill 2014, kell 19:07  

Kas ikka kõik Bilderbergis?
Igatahes maailma suurimaid valuutareserve juhtiv Zhou Xiaochuan Hiina keskpangast seal pole , pole ka maailma teise majanduse juhti Li Keqiangi , pole Vene keskpankurit jt
Ka Kasahstani nafta-gaasiväljade juhte jne
G7 on maailmamajanduses alla 50% st vähemuses.

The Watcher 4. aprill 2014, kell 21:40  

Tähtis teadaanne. Tänavune ehk 2014. a Bilderbergide kogunemine toimub 6-8 juunini Taanis. Täpne koht on veel teadmata.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP