RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 21. aprill 2014

Ida-Ukrainas lintšivad tiblad tänaval ukrainlasi (video), kuid valitsus julgeb vaid rahvuslasi kottida

Tiblad, sh vanad baabad, peksavad üksikuid maas lamavaid veritsevaid ukrainlasi. Sitast politseist pole suuremat abi. Tiblasid eriti puutuda ei julgeta või taheta.


Oleksandr Muzõtško oli I Tšetšeenia sõjas Dudajevi ihukaitsja
Aga Ukraina rahvuslastega on uus valitsus väga resuluutne. Tänagi vahistati "Parema sektori" vabatahtlike löögiüksus, kes suundus Ida-Ukraina ukrainlastele appi. 25. märtsil tapsid Ukraina Siseministeeriumi väed väga segastel asjaoludel (kuul pärines tapetu enda AK47-st, mida ta Tšetšeenia sõjast altes endaga kaasas kandis) "Parema sektori" ühe legendaarsema juhtfiguuri Oleksandr Muzõtško. Tegu oli väga värvika elulooga mehega, kes oli esimese Tšetšeenia presidendi Dudajevi ihukaitsja. Kuid keegi ei saa kahtluse alla panna seda, et ta oli Ukraina patrioot. Venemaa nõudis tema väljaandmist, süüdistades teda vähemalt 40 vene sõduri tapmises Tšetšeenia sõjas. Segased lood. Aga tibladega ei julge keegi resoluutselt tegutseda.

Vaadates Ukraina siseministri Avakovi ülimat leebust ja venitamist vene terroristidega võitlemisel, siis tekib tõsine kahtlus, et kas tegu ei ole äkki tegu hoopis Vene agendiga?  rahvuslasi demoniseeritakse, neis nähakse üksnes tülitekitajaid ja provokaatoreid, süüdistatakse koostöös Venemaaga. Kuid mida nad on teinud? Suurt ei midagi, võrreldes tibladest terroristidega. Väga kummaline käitumine uue valitsuse poolt. See on siis tänu? Ja mis siin imestada, kui tavakodanikest ukrainlastel lõpuks üle viskab ja nad lähevad ise Ida-Ukraina ukrainlastele appi ja uue "krimmi tegemist" takistama. Politsei ja sõjavägi Ida-Ukrainlas on ebausaldusväärne, sageli lähevad üle tiblaterroristide poolele, või isegi aitavad neid relvastada. Mis nii sellest riigist saab?

Kõik teavad, et just ukraina rahvuslased, eriti "Parem sektor" oli Maidanil eesliinil, organiseeris vastupanu distsiplineeritult, sotnjadena, milledel olid juhid. Just see taktika tõi lõpuks võidu. Tavaline rahvamass meenutab pigem lambakarja või peata kana, kes ei tegutse ratsionaalselt ja plaanipäraselt.

Nüüd siis peab uus valitsus IMF-i , EL-i ja teistele Lääne organitele tõestama oma kuulekust. Muidugi kuuluvad seejuures esmaselt likvideerimisele rahvuslased, kes on väljendanud ka tetud juudivastasust (mis siin salata, Ukrainaski on juudikommunistid inimeste hävitamisel silma paistnud). Niisis rahvuslased võitlesid Maidani eesliinil, said vigastada ja surma, kuid siis tulid lipsustatud poliitpederastid ja hakkasid tõestama oma truualamlikkust. kahjuks ei ole Ukrainal antud situsatsioonis häid valikuid. On valida halva ja veel halvema vahel. Iseasi, kas rahvuslaste mahasurumist peetakse olulisemaks, kui riigi lagunemist. Eks me seda lähipäevadel näeme.

Muzychko tõotas "võidelda kommunistide, juutide ja venelastega seni, kuni veri mu soontes voolab!". Ja seda ta ka tegi.

Üks peaks Venemaa naaberriikidele pika ajaloo jooksul juba selgeks saanud olema:järelandmiste ja alandlikkusega ei võida sa midagi, nii lihtsalt abistad agressorit ja teed talle teene. Vaid võideldes ja oma otsustavust ja jõudu näidates võid võita või vähemalt surra väärikalt, nagu mees.
Allikas:http://rahvuslik.blogspot.com/2014/04/ida-ukrainas-lintsivad-tiblad-tanaval.html#more
Ukraina rahvuslased UNA-UNSO-st I Tšetšeenia sõjas Vene okupantide vastu sõdimas.
Ei mingit müstilist "slaavi verevendlust". Okupandist sovetitiblale pole ükski inimene vend.



1 kommentaari:

Anonüümne 22. aprill 2014, kell 19:26  

MI teab
et see mis toimub pole lihtsalt nn paha tibla olemus vaid protsessi tulem mis algas Maidanil ja kus kertäie said esimesena Lvivi kandi venelased , lihtsad inimesed.
Ohtlik on selline vulgaarne jaotus pahad ja head. Põhjusi tuleb ka näha.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP