RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 7. aprill 2014

MATTI ILVES: POPULAARNE "VENELANE" JEVGENI KRISHTAFOVITSH

Hiljuti lõi meedias suuri laineid "venelase" Jevgeni Krishtafovitshi roppusetest kubisev video, kus ta sõimas president Putinit Eesti lippu lehvitades ja paljud eestlased pidsid teda nooreks, tõeliselt eestimeelseks venelaseks. Pean aga neid inimesi kurvastama, sest "meie Jevgeni" pole venelane ja ka mitte nii eestimeelne kui püüab näidata.

Tegelikult on Jevgeni Krishtafovitsh, noorteühingu Avatud Vabariik juht rahvuselt hoopis juut. Ise on ta rääkinud juutlusest nii, et juudid on eelkõige need inimesed, kes säilitasid N. Liidu aladel oma usundi. "Kes siis on juudid, ütlen ikka, et eelkõige need kes peavad ennast juudiks". Krishtafovitsh´ite (tüüpiline juudi nimi) perekond lihtsalt minetas juutide usu (judaismi) ja peavad ennast nüüd venelasteks. See aga tähendab, et vere poolest on tegu ikkagi juutidega.
Nüüd võib ütelda, et see üllitatud video oli lihtsalt J.Krishtafovitshi poliitilise karjääri ettevalmistamine Eestis, ei muud. Kusjuures video on andetu ja ebaõnnestunud.

Samuti ei ole ta eestmeelne. Nimelt kirjutas "uudised.err.ee" 25.08.2004 Lihula mälestusmärgist järgmist: "Kuigi mälestussamba avamise eel lubas noorteühingu Avatud Vabariik juhatuse esimees Jevgeni Krishtafovitsh kaitsepolitseile saadetud avalduses mälestusmärgi hävitada, ei ole Madissoni sõnul keegi monumenti purustada ega rikkuda üritanud." J.K. väitis seal veel, et selline sammas on solvav kõikidele juutidele.

Sellise avaldusega solvas Krishtafovitsh kõiki Teises maailmasõjas Eesti vabaduse eest saksa mundris ennastsalgavalt Sinimägedes võidelnud sõdureid ja tegelikult ka rahvusmeelseid eestlasi.

1 kommentaari:

Anonüümne 8. aprill 2014, kell 12:54  

http://www.youtube.com/watch?v=0nvtali9XOY
http://www.youtube.com/watch?v=0nvtali9XOY alternatiiv



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP