RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 10. aprill 2014

MATTI ILVES: KONVERENTSIST "MIKS EESTI NAINE EI SÜNNITA?"

See oli üks järjekordne konverets, mis toimus feministide kontrolli all, täpselt nii, kui oli ka hiljuti korraldetud "Eestimaa VI Naiste Kongress", sellest SIIN.

Konverentsi korraldas SA Väärtustades Elu ja kodulehel on toodud ka küsimused millele otsiti vastust: "Laste juurdekasv on riiklikult oluline teema, tagamaks, et meie riik ja rahvus säiliks. Kuid millised on põhjused, miks noor Eesti naine või mees lükkab laste saamise järjest kaugemale tulevikku või otsustab üldse mitte lapsi saada? Kas turvaline ja õnnelik paarisuhe mängib seejuures rolli?"
See konverents toimus silmakirjalikuse ja asendustegevuse tõelise võidukäigu tingimustes, sest mida oli üldse oodata SA Väärtustades Elu tegelastelt, kes piinliku täpsusega väldivad sõna perekond (lausa õudust tekistaks neis veel sõnaühend - traditsiooniline perekond) kasutamast ja asendavad selle sõnaga paarisuhe ja käsitlevad rasedust kui tetavat kriisiolukorda või haigust!
Nad on algatanud "terviseedendamise projekti" Raseduskriisi nõustamine, kaasa lööb seal isegi Eesti Haigekassa, kes siiamaani rahastab aborte. No mis rahvastiku juurdekasvust me siin saame üldse rääkida? Need feministidest tegelased hirmutavad lausa naisi sünnitamisest eemale, jutustades, et tänapäeva trend on teha karjääri ning otsida väljakutseid, näha maailma, kindlustada ennat materiaalselt ja sünnitamine tuleks lükata edasi kaugele peale 30. eluaastaid.
Tegelikult tuleks väljakutseid otsida aga perekonnas ja laste kasvatamisel, see oleks tõeline eneseteostus.  

Normaalse pereelu ja laste sünni tagab vaid traditsiooniline perekond ning konservatiivsete väärtuste võidulepääs meie ühiskonnas. Järjekordse hoobi perekonnale jõudis anda meie uus valitsus, kes soosib hoopis "homoperekonda", sellest lugege EKRE pressiteatest SIIN.

Eestlaisi päästab järjest kiirenevast väljasuremisest vaid nende konservatiivsete põhimõtete järgimine, millest olen kirjutanud juba korduvalt:

1.Väljaastumine Euroopa Liidust (kõigis osariikides iive negatiivne), mis on manduva tsivilisatsiooni osa
2.Otsustav lahtiütlemine moraalitust liberaaldemokraatiast ja uuest inimõigusest - "õigusest tappa"(abordid)
3.Sundtoleransi propageerimise lõpetamine
4.Vabaarmastuse ja pornograafia leviku piiramine
5.Teha lõpp ülemäärasele naisõiguslusele, taastada looduslikud soorollid
6.Perekonna maksimaalne tugevdamine ja pereväärtustest lugupidamine
Ja alles nüüd tulevad mitmesugused toetused:
7.Lastetoetused puudustkannatavatele peredele
8.Toetused üksikemadele ja vanema kaotanud lapsele
9.Suurperede toetused
10.Muudetud emapalk

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP