RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 14. aprill 2014

Mul on Teile üks hea ja üks halb uudis.


Hea Matti Ilves!

Alustame ikka heast. Homopartnerlusseadusest on saanud poliitiline koorem, mida aastapäevad enne parlamendivalimisi ei tihka ilmselt ükski erakond enda õlule võtta.

Sestap käib seaduseelnõu kavand Riigikogus käest kätte, kuid lugemistele pole seda senini veel esitatud.
Halb uudis on aga see, et meedia on võtnud teema üles ning masseerib vaese meediatarbija ajusid nii kuis jaksab - veel agressiivsemalt kui nädal tagasi.
Ma ei tea, kas see vastab tõele, kuid kuluaarides on räägitud, kuidas ärimees Peeter Rebane on juba ammu soovinud palgata PR-firma algatamaks süstemaatilist meediakampaaniat homopartnerlusseaduse poolt.
Ükskõik, kas need andmed Peeter Rebase kohta vastavad tõele või mitte, igal juhul oleme me parasjagu tunnistajaks suuremahulisele meediakampaaniale, mida veab Ekspress-grupp kõikides oma väljaannetes, nagu Eesti Ekspress, Eesti Päevaleht, Delfi ja isegi Maaleht.
Kuigi eile oli väljas suhteliselt vilu ja tuul vihises, lugesin sellest hoolimata linti uue kommentaari. Siin see on: 

Suisa humoorikaks kiskus asi Peeter Rebase looga Eesti Päevalehe laupäevalisas. Peab tunnistama, et kuna Londoni melu nautiv noor ja rikas homoseksuaalist ärimees pole just kõige veenvam märtrikandidaat, siis omandab temaga tehtud intervjuu suhteliselt absurdse ja lõbusa noodi. Ausalt öeldes on mul olnud kiusatus paluda meie väikest pensionit saavatel toetajatel saata Londoni eliitrajooni korteris „poliitilist pagulust“ ja tuksuvat ööelu nautivale Peeter Rebasele oma kaastundeavaldus! Aga nali naljaks.
Igal juhul on rõõmustav märgata, et oma arvamust julgevad avaldada ka traditsionaalsete vaadetega inimesed.
Tantsuõpetaja Merle Klandorf ütleb Delfile , et on konservatiivse ellusuhtumisega ja austab abielu vastassugupoolte vahel. Klandorf on olnud abielus pea 40 aastat ning usub siiralt, et kokku kuuluvad mees ja naine.
Bravo, proua Klandorf!
Siin on hea eeskuju. Kui me ütleme lahti oma hirmudest ega lase ennast heidutada võimutseva ideoloogia survest, siis hakkab meie hääl kõlama meie kultuuri eetiliste aluste kaitsel üha valjemalt.
Selleks soovin meile kõigile rõõmu ja ausat võitlusvaimu!

Markus Järvi

Juhatuse liige
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks 



0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP