RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 12. aprill 2014

Pole mõtet muretseda võimaliku sõja pärast Venemaaga - sureme surmates, kui see aeg käes!

Nüüd on paljudel poliitikutel ja nn "arvamusliidritel" nägu äkki tõsiseks läinud, kuna Venemaa on Ukrainas agressioonile asunud. Rahvuslased on sellest aastaid rääkinud, et Putin on muutumas üha enam mingiks Stalini-Hitleri ristsugutiseks, on ettearvamatu ja ohtlik. Kuid mida tehti selliste hoiatuste peale? Hoiatajaid naeruvääristati ja mõnitati, soovitati tulla pimedast ajaloost tagasi kaasaegsesse maailma, 21. sajandisse. Kogu maailm pidavat olema uus ja progressiivne. Ansip toetas EL-i viisavabadust Venemaaga. Asuti agaralt-ogaralt põlistama Stalini terrorirga kehtestatud ENSV piire jne. Huvitav miks siis ei tunnistata Stalini ustava õpilase Putini poolt muudetud Ukraina piire?


Nüüd sellised edumeelsuse apologeedid äkki nii tõsiseks muutunud, nende näkku on ilmunud isegi hirm. Nad tunnetavad, et iseseisvus polegi nii iseenesestmõistetav, nagu seni arvati. Tegelikult on palju olulisemaid küsimusi, kuid pedeabielud. Kahjuks meie punaroosa valitsus arvab ikka, et pedeabielud on Eesti suurim probleem. Nad on nõus Eesti madala iibega, on nõus, et eesti rahvas sureb välja, on nõus jätma Eesti julgeoleku tugevdamise kõrvale - peaasi, et pederastid saaksid ametlikult koos pedereerida ja elu nautida, samal ajal, kui heterod lapsi kasvatavad, kes tulevikus ka neile elu, pepuseksi ja oma Ego teenimist nautinud homodele pensionit maksavad.
Aga end austav ja uhke vaba eestlane ei muretse karvavõrdki selle pärast, et äkki Venemaa ründab meid ja siis tuleb end relv käes kaitsta. See on talle loomulik, sama loomulik, kui igapäevane hingamine. Kui puhkeb sõda Venemaaga, siis "sureme surmates", nagu tegi Tasuja. Ongi kõik. Ja ärgu ükski põgenejast argpüks, kolloborant ja kohalik tibla arvaku, et nad pääsevad. Ei te pääse! Enne kui "vabastajad" teid vabastada jõuavad, tabavad teid patriootide kuulid - võtke seda kui "halastuslasku", mis päästab teid piinadest. Nii on sõdade puhul alati olnud. Sisevaenlased oma palgast ei pääse! 

Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/2014/04/pole-motet-muretseda-voimaliku-soja.html#more

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP