RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 23. aprill 2014

MATTI ILVES: TIIT MADISSON TEAB LAHENDUST!

Nii üllatav, kui see ka on teab Tiit Madisson lahandust kuidas oleks Eesti veel võimalik päästa. Madisson on rääkinud tihti eestlaste mõtlemisvõimetusest ja tuimusest, mis ei luba meil lahti rabelda poliitkartelli võimust ning moodustatud partograatia haardest. Rahvuslikud erakonnad, MTÜ-d ja vabaühendused on omavahel pidevas võitlusseisundis tühiste erinevuste pärast ja ilmeslt ka juhtide suure ego tõttu, ega suuda moodustada ühisrinnet. Valimistel need killustunud "aatemehed" hävivad aga kõik kenasti koos.
Nii on eestlased ja meie riik paratamatult hukule määratud, märke, mida kõik peaksid nägema on õhus eriti selgelt viimase paari-kolme aasta jooksul. Rahva jätkuv negatiivne iive, kasvav väljaränne, kokkukukkuv pensionisüsteem, pidevalt vähenevad avalikud teenused, hävivad külad-alevikud-väikelinnad jne. jne. Need märgid paistavad silma ka siis, kui lugeda ainult õukonnameediat.

Tiit Madisson kirjutab elulooraamatu "Minu Võitlus" viimases peatükkis "Epiloogi moodi lugemine" järgmist: "Lahendus eestlaste probleemidele tuleb koos ahnusel seisva rahafundamentalismi ja neoliberalistliku kollapsiga ehk siis kõva pauguga. Või kui eriti lüüriliseks ja kujundlikuks minna, siis - mõelge meie rahvusliku uhkuse, mida keegi loomulikult lugenud ei ole, rahvuseepose Kalevipoeg lõpuridade peale. Ei, mitte kahel otsal lõkendavate peergude peale vaid kahele viimasele reale: "... küll siis Kalev jõuab koju oma lastel õnne tooma, Eesti põlve uueks looma." Eepose algusest teame, et Kalev olla maetud Toompeale, kuhu Linda ta tõi. Toompea olevat Kalevi hauaküngas. Siit järeldub, et kui Kalev tõuseb, siis Toompea variseb. Sealt kumab mõtlevate ja isamaaliste eestlaste lahendus. Kui ühislaulmise ja kaera-jaani vihtumise kõrvalt vähegi aega jääb, üritege natuke ilma asjadest mõelda, kallid "uhked ja hääd" eestlased, need kel veel peavoolumeedia totaalse ajupesu kiuste alles pisuke mõtlemisvüime! Siis peate endale tunnistama, kas on juba hilja või veel jõuaks. Kas eestlastest ei ole millegi muutjat või siiski on. Kas selleks jätkub tahet midagi ette võtta ja ületada rumalusest ja teadmatusest sündinud hirm."

Nii et, kui Kalev tõuseb siis Toompea variseb! See on tegelikult üleskutse rahvaülastõusuks ja ülestõus paistab olema ka eestlaste ning meie riigi eluspüsimiseks ainus võimalus.
______________
Uus pikk euroarve nr.: EE232200001120058779 Swedbank´is

Raamat on küllaltki suureformaadiline, 359 lk. Väljaandja: Nõmme Raadio Toimetised, Tallinn 2014. Huvitav on aga see, et ei ole kusagil märgitud trükikoja nimetust!
Kas tõesti on meie osariigis hirmuõhkkond juba nii suur, et "riigireetur" T. Madissoni puhul isegi trükikoda proovib oma nime varjata? Harilikult on ka kõige närusemal brošüürikesel trükikoja nimetus toodud.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP