RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 26. august 2016

Hillary Clintonit saadavad palgamõrvad ja jäävad maha laibad

Hillary Clintonit saadavad palgamõrvad ja jäävad maha laibad.

Pildil on 27 aastane Seth Rich, kes mõrvati 10. juulil Washingtonis otse tänaval selja tagant, kahe lasuga pähe. Politsei teatas koheselt, et tegu oli „lihtsalt rööviga“. Ohvri isa väitel ei pannud „röövel või röövlid“ kätt külge kallile käekellale, telefonile ja isegi mitte rahakotile ega rahale. Seth Rich oli vastutav arvutitehnika eest Demokraatliku Partei Rahvuslikus Komitees DNC-s. Avalikuks said mitmed dokumendid – meilid, mis kirjeldasid kandidaat Hillary Clintoni ja tema meeskonna ebaeetilist tegevust presidendi eelvalimiste ajal: vandenõu loomist, võtmaks n-ö rajalt maha demokraatide teine kandidaat Bernie Sanders, muu hulgas andmed selle kohta, et Clintonid olid aidanud rahastada ISIS-t ja selle loomist. Paljastuste tulemusena lasti ametist lahti DNC-i esimees

Debbie Wasserman Schultz. Andmed lekitas WikiLeaks. WikiLeaks-i asutaja ja Ekuatori saatkonnas Londonis viibiv Julian Assange möönis, et  Seth Rich oli üks nende allikatest ja mainitud andmete lekitamise pärast ta ka mõrvati. „See on näide sellest, millega peavad meie allikad riskima USA-s,“ ütles ta Hollandi TV-e saate „Nieuswsuur“ võtterühmale. WikiLeaks pani omaltpoolt välja 25 000 dollari suuruse preemia, leidmaks mõrvar(id).
[suurendamiseks klikkige väljalõikel]

Seth Rich ei ole esimene ohver. Vincent Fleck leiti surnuna – uppununa,  kõigest 24 tundi hiljem, kui ta oli lekitanud ülisalajase Hillary Clintoni haigusloo (rohkem andmeid surmajuhtumi kohta ei ole saadaval). Nimelt ta oli  Daniel Flecki isa. Daniel Fleck aga omakorda Hillary Clintoni arst – dementsuse raviarst. Hillary Clinton, nagu selgus, põeb dementsust ja hoogusid, „paneb vahetevahel  n-ö „pildi tasku“, nagu eesti keeles seda teinekord öeldakse.  CIA oli uurinud välja,  et andmed lekitati Vincent Flecki arvutist. Sellest sai omakorda teadlikuks Vene luure välisteenistus, kes toimunu avalikuks tegi.

Mis toimub edasi? See sobib õudusfilmi stsenaariumiks. Kui netti toksida: „peculiar pattern of deaths surrounds clintons“, siis avaneb õõvastav kirjeldus kümnetest tapmistest, keda kõiki seostatakse Clintonite ja nende kaaskonnaga. Ingliskeelse teksti „veidrate surmade muster  ümbritseb Clintoneid“ peale ilmub leheartikkel, nii varajasest ajast kui 1994 aastast. Edasi on jätkunud samas vaimus. Peavoolumeedia USA-s vaikib juhtumid maha. Nende jaoks on need  „tavalised õnnetused ja enesetapud“. Ühe allika järgi on selliseid juhtumeid mitte vähem kui 47. Harilikult lastakse püstolist pähe ja politsei kuulutab juhtumi enesetapuks, leitakse hüvastijätukiri, samuti inimeste puhul, kelle juures sellist kalduvust kunagi ei täheldatud, uurimist ei korraldata. Ühel juhul osutus hüvastijätukiri võltsinguks. Kuid on ka uppumisi, südame seiskumist, lennu- ja autoõnnetusi, kõrghoonest alla hüppamine, poomine ja mürgitamine. Juhtumeid saadavad kirjeldused, mida paha nad Clintonitele olid tegemas või kavatsesid teha. Tavaliselt kaasneb „õnnetuse või enesetapuga“ sissemurdmine, kus viiakse ära kõik Clintonite kohta kogutud materjalid: videod, dokumendid, fotod jne. Mitmed juhtumid on seotud nn Paula Jonesi looga, s.h. kolme inimese korraga surnuks tulistamine.  Peale selle õnnestub jalgu jääda Clintonite Sihtasutusele Clinton Foundation või selle tegevuse kohta andmeid koguda. Sihtasutus kujutab endast rahastut, kuhu kõik (vandenõulased) ülirikkad, pangad, suurtöösturid ja valitsustegelased üle maailma maksavad, et kindlustada Hillary Clintoni saamine USA presidendiks. Rahastut kirjeldati lähemalt „Rahvusliku Teataja“ (RT) eelmise aasta juulinumbris (RT nr. 36) pealkirja all: „Fašism tänapäeval: Rockefellerite ja Rotschildide kontsernid ostavad isikuid ja riike: Hillary Clintoni, suursoosiku USA presidendi ametisse, ja lõpuks ka USA enda“.

Allikad: mvlehti.net, friatider.se, vikipeedia, jcs-group.com, RT, jt.

Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto

1 kommentaari:

Anonüümne 26. august 2016, kell 16:29  

Assange muide ka mainis, et ta kavatseb avalikustada kuidas USA sekkub Euroopa riikide valimistesse. Loodetavasti tuleb ka välja infot eriti e-valimiste kohta Eestis.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP