RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 2. august 2016

Poliitiline vägivald Rootsis

(Alapealkiri):  Perekonna kaitsmine lõppes kallaletungiga.


Umbes viisteist noorukit ühendusest Nordisk Ungdom – Põhjala Noored, seadsid end pealtvaatajate sekka Stockholmi Östermalmi linnaosas, kust pidi mööda minema nn. Gayparaad, hälbinud inimeste rongkäik läbi linna, kus osalevad homo-, lesbi-, trans-seksuaal-  ja teised seda sorti „aktivistid“.

Põhjala Noored rullisid lahti loosungi „Kaitskem tuumikperekonda“. Tuumikperekonna all mõeldakse Rootsis isast, emast ja lastest koosnevat tavapärast peret. „Suure sallivuse“ taganõudjad ei suutnud isegi mitte tavalise perekonna mainise juures sallivateks jääda ning tungisid noorukitele käsitsi kallale, kes olid sunnitud taganema ja lõpuks põgenema.

Politsei, vägivallatsejate talitsemise asemel, jooksis noorukitele järele ja peksis neid kumminuiaga selga. Topelt piinlik! Ilmselt hälbinud inimestele (ees)õiguste andmine toob kaasa vägivalla ülejäänud ühiskonna liikmete vastu.

Allikas: Fria Tider 30. juuli 2016
______________
Rootsis tungiti kallale Odini Sõdalastele.


Ööl vastu 31. juulit tungiti Stockholmis Kungsgatan-il kallale seal patrullinud kahele Odini sõdalasele. Sõdalased patrullisid kahekaupa – kaks ühel- ja kaks teiselpool tänavat. Neid ründas selja tagant kindlaks tegemata hulk vasakäärmuslasi ühendusest AFA – Antifašistlik Aktsioon, ohvrid said tõsiseid kehavigastusi. Siiski õnnestus Odini Sõdalastel üks kallaletungija kinni võtta ja politsei saabumiseni kinni hoida.

Vägivallatseja on praeguseks vahi alla võetud, temalt leiti ka pipragaasiballoon. See on äärmiselt küüniline, kui tungitakse kallale inimestele, kes vabatahtlikult ja tasuta toimivad kõigi turvalisuse huvides.

Allikas: nordfront.se 31. juuli 2016


Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP