RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 17. august 2016

Valitsus jätku oma rahva vastu sõdimine


,


Rassist on see, kes vihkab põhimõtteliselt teisest rassist inimesi, kuid kindlasti mitte see, kellele ei meeldi mõnede tumedanahaliste kuriteod ja pagulastega kaasnevad mured, kirjutab näitleja ja teoloog Malle Pärn.

Nagu meil polnud mingit avalikku arutelu kooseluseaduse lahingute ajal, ei ole seda ka nüüd pagulaste puhul. Toona rääkisid ühed ilusate sõnadega sallivusest ja võrdsest kohtlemisest, teised hoiatasid hädaohtude eest, mida abielu mõiste muutmine kaasa toob. Samuti  juhtisid tähelepanu homoseksuaalsuse negatiivsetele külgedele. Puutepunkti aga ei olnud.
Nüüd räägivad needsamad sallijad halastusest ja Euroopa aitamisest, kirjeldades õnnetute sõjapagulaste rasket elu. Teised räägivad sellest, mis toimub tegelikult Euroopas. Sellest, et Itaalias tuuakse laevadega maale tuhandete kaupa illegaalseid immigrante, kes ründavad veoautosid ja politseinikke ning ummistavad liiklust Inglismaale viivas tunnelis.
Sellest, et igal pool, kus neid immigrante on juba liiga palju, on kasvanud kuritegevus, vägistatakse naisi ja lapsi, nõutakse kristlastelt islami seaduste järgimist, põletatakse autosid, rünnatakse inimesi. Rääkimata sellest, et väga suur hulk võõrsilt sissetulnud inimesi elab kohalike elanike arvel, midagi vastu andmata. See on, mida me siia ei taha, seltsimehed ideoloogid.

Südamlik kaastunne
Õnnetutele sõjapagulastele tunneme aga koos teiega südamest kaasa, kuigi neid pagulasi me ei näe, nemad nälgivad kusagil viletsates onnides keset Aafrikat.
Pagulastevastasus puhul pole midagi tegemist nende inimeste teistsuguse nahavärviga ega rassiga. See, et terve tumeda rassi maine on paljude silmis madalale langenud, on nende pättide süü, kes on tunginud Euroopasse valgete inimeste elu lõhkuma, mitte nende süü, kellele ei meeldi pättide märatsemine ja anarhia. Nad ju apelleerivad alatult meie kristlikule kaastundele, ja üsna lihtsameelsele usaldusele. Nii et unustage ära see abstraktne "rassism"! Seda ei ole Euroopas – siia pole toodud sadu tuhandeid musti orje, alamaks rahvaks, nagu kunagi Ameerikasse.
Pimeda ideoloogi meelest on rassist isegi see, kes nende pättide märatsemistest ja vägistamistest räägib! Vastumeelsus anarhiale ja islami terrorismile on rassism? Ei ole! Ameerikas, kus rassism loodi, tähendas see inimese halvaks pidamist nahavärvi tõttu, mitte tema kuritegevuse tõttu. Miks see nüüd on tagurpidi keeratud? Rassism on muutunud vastupidiseks: nüüd on valge rass löögi all. Rassismi uus vorm on mustadele kõikvõimalike eesõiguste nõudmine valgete hulgas.

Selgitused sõimu asemele
Tahaks öelda: kuulake ometi kaasinimesi, seltsimehed. Neil on mure. Kui te tõesti teate, et see mure on alusetu ja hirmud on liialdatud, siis selgitage ometi, ärge sõimake. Ärge näidake nii avalikult, et teil ei ole rahvast millegagi rahustada. Et teil pole muid vahendeid peale valelike siltide kleepimise, millega tahate rahva lihtsalt vaikima sundida.
Te ei saa olla kindlad, et meil ei hakka juhtuma needsamad asjad, mis juhtuvad Euroopas! Et meie immigrandid saavad olema kenad ja viisakad ja tänulikud ja töökad.
Väga paljud inimesed on esitanud küsimuse: kas need immigrantide ihalejad ise tegelikult ka nii mõtlevad, nagu nad kirjutavad, või täidavad nad kellegi käsku? Kas nad üldse ei näe, mis Euroopas toimub? Või ei usu nad meediakanaleid, peavad uudiseid uuskolonistide pahatahtlikuks propagandaks? Tõepoolest: kas nad teevad seda teadlikult? Sel juhul saavad nad endale tohutu karmavõla, lisaks arukate inimeste põlgusele.

Kaks leeri
Meil on jälle kaks Eestit, seekord mitte majanduslikus mõttes, nüüd on meil kaks vaenulikku leeri, et mitte öelda: armeed. Ühed püüavad kodumaad ja esivanemate kultuuri alles hoida, teised loobivad neid kividega.
Kuidas me saame «külalisi» vastu võtta, kui meil endal on kodusõda? Toome nad ühest sõjast teise?
Meil tuleb kõigepealt endal tõsiselt istuda läbirääkimistelaua taha, ja hakata üksteist ära kuulama. Meil on piisavalt tarku inimesi, keda tasub uskuda. Arutagem kainelt! Austagem üksteist! Meil on ometi ühised huvid ja eesmärgi Me istume ühes paadis, ühed uuristavad sinna auke, aga põhja läheme kõik!

Liiga palju palka?
Lugupeetud valitsus, teie otsustate, teie ka VASTUTATE. Nii oma rahva kui ka igaviku ees. Kas teil pole hirm?  Tehke ometi midagi! Me ju maksame teile palka, palju rohkem kui endale, selle eest, et te hoiaksite ja kaitseksite meie riiki ja rahvast. Lõpetage ometi ära see kodusõda! Valitsus ei tohi sõdida oma rahva vastu!
Ka kisakoorid vastutavad, sest nemad on meedia kaudu aidanud rahvast sõimata, alandada, solvata.
Küll oleks tore, kui meil oleks president, keda rahvas austab, kes armastab oma rahvast, kes oskab ohjeldada ülbeks läinud poliitikuid, kes suudab lepitada absurdsetel põhjustel kahte leeri jagatud rahva. Mina näen selles presidendi ameti mõtet. Kui ta seda ei tee, siis pole teda vaja. President peab alati olema rahva poolel.

Allikas: http://www.pealinn.ee/koik-uudised/valitsus-jatku-oma-rahva-vastu-sodimine-n150074

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP