RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 4. august 2016

MATTI ILVES: SAKSAMAAL ENAMIK PAGULASI SOBIB VAID HÄDAABITÖÖDEKS

Siseminister de Maiziere koos BAMFi peatoimetajaga

Enamikul pagulastel puudub tööks igasugune väljaõpe ja nad sobivad vaid lihttöödele (sellist tööd on üldse vähe), näitab Föderaalse Tööhõiveameti uuring. Vaid 4 % immigrantidest saab rakendada kõrgelt kvalifitseeritud erialadel.

Üldiselt on pagulaste haridustase hulga väiksem kui loodeti, teatas ajaleht "Bild". Pagulastest on vaid 25,8 % keskharidus, 73,9 protsendil ei ole mingit erialast koolitust.
Seega sobivad 57,9 protsenti immigrantidest tegema vaid abitöid ja vaid 4 % sobivad nn. eksperttegevuseks, ehk kvalifitseeritud töödeks.

Sakslased on veel optimistid, sest enamik saabunud nn. pagulasi jääb Sakamaa töötajate ehk riigi ülalpidamisele.

Kasutatud allikas: http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/07/20/bundesagentur-mehrheit-der-fluechtlinge-nur-fuer-hilfsarbeit-geeignet/
_________________
Pagulaste Euroopasse tuleku tegelik põhjus:
http://rahvuslane.blogspot.com.ee/2016/02/matti-ilves-coudenhove-kalergi-plaan.html

3 kommentaari:

Anonüümne 4. august 2016, kell 13:17  

Aga just seda oligi ju vaja, et keegi teeks lihtsaid tõid odavalt. Ega sakslane ja eestlane ei taha ju minna orjatööle. Selle asemel, et palku tõsta leidsid tippjuhid uue lahenduse - laseme pagulased Euroopasse ja ei peagi palku tõstma, küll kohalikud neile maksude näol ka palgalisa maksavad...

Anonüümne 4. august 2016, kell 20:10  

Selles artikli iva ongi, et nad ei tee tööd. Kui nad teoreetiliselt teeks tööd, sobiks nad kojameesteks ja koristajateks, mis ilmselgelt ei tõsta palku ega maksa kellelegi pensioni tulevikus. Põhjus, miks tuuakse just sellist elementi Euroopasse ei ole seotud mitte palkade või maksudega, vaid europiidse rassi halvamisega. Sa ei kontrolli ega teeni raha kollektiivi pealt, kes on tugev, elujõuline, moraalne ja lojaalne oma kogukonnale.

Anonüümne 5. august 2016, kell 20:17  

Huvitav oleks teada, kes või milline inimgrupp on selle migranditropi tekitamise algataja ja aju?Kust tegelikult tõmmatakse niite?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP